solito Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Brucio napisał(a):ja tez wplace jak obiecalam,tylko ze wplacam na poczcie i tam chca jeszcze adres:-( Solito,mozesz mi go na PW podeslac ??? Już wysłałam! Dzięki, Brucio!:loveu: Quote
solito Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 quasimodo napisał(a):No to i my oczywiście jeszcze dziś przelejemy dla Dingusia pieniążki (trudno nam zadeklarować stałą sumę, bo często wyskakują nam jakieś transporty, za które nie bierzemy kaski i mamy też psiaka, którego stale współfinansujemy, ale oczywiście o Dingusiu będziemy stale pamiętali i pomagali). Bardzo się cieszymy, że będzie bezpieczny! A kiedy można go tam przeprowadzić? Dziękuję Quasimodo!:loveu: Chciałabym jak najszybciej! Zobaczymy jak się uda załatwić transport! Radku, dzięki!:loveu: Quote
solito Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Justyna, może zmień tytuł - z prośbą o wsparcie na hotelik i transport... Quote
Brucio Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Solito, wczoraj poszla wplata 50 zl. Co z psiaczkiem?:-( udalo sie go umiescic w cieple? Quote
Izis Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Napiszcie czym prędzej co z Dingo i co z Uciechowem w ogóle. Na petycji przez 3 dni podpisalo sie 700 osób (w tym również przyjaciele zwierząt z innych krajów). To swoisty rekord chyba? Czekam na info jakie mam przekazać do Pani z TV. Wyjaśniło się coś? Quote
quasimodo Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Czekamy niecierpliwie na wiadomości o Dingusiu!!! Czy udało sie go umieścić w bezpiecznym i ciepłym miejscu? Quote
uxmal Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Chyba coś źle się stało :( bo nikogo nie ma:placz: Quote
yewcia1 Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Wiem od justyny (rozm tel), ze z Dingiem jest coraz gorzej, dziś biedak po krótkim siku nie miał siły wrócić do boksu:-( W sparawie Uciechowa nic dalej niewiadomo - jutro prawdopodobnie coś bedzie wiadomo Quote
quasimodo Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Ale forsa juz chyba dotarła od kilku osób??? Nie można go już wyrwać w bezpieczne miejsce??? Brakuje wciąż??? Quote
yewcia1 Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 quasimodo napisał(a):Ale forsa juz chyba dotarła od kilku osób??? Nie można go już wyrwać w bezpieczne miejsce??? Brakuje wciąż??? co do forsy to nawet nie wiem na czyje konto szło i ile jest? Kto zbierał? Quote
quasimodo Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 solito napisał(a):Podam na razie swój numer, a potem zastanowimy się czy będziemy wysyłać bezpośrednio do Met czy najpierw do mnie, a ja wyślę jej. Małgorzata Sikora /PKO BP-Inteligo/: 50 1020 5558 1111 1556 5170 0057 Tylko proszę o dopisek np. "dla Dingo" Chyba Solito... Quote
Radek Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Yewcia, trochę kasy już wpłynęło na Dingusia. Może go zabrać jak najszybciej? Szkoda staruszka. Quote
justynavege Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 Solito melduj ile jest pieniazkow dla Dingusia i w ogole mow co i jak :) Quote
quasimodo Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Mieliśmy nadzieję, że szybko mu się uda pomóc, bo każdy dzień zmniejsza jego szanse :shake: Quote
solito Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Już jestem! Kasy starczy, tylko czekamy na transport /nasz samochód u mechanika.../ Wpłynęło: - 50,- mysza 1 - 25,- Radek, - 65,- Katarzyna Anna M. /quasimodo?/, - 300,- od osoby, która chce pozostać anonimowa :loveu: Razem: 440,-zł!!! Ślicznie dziękujemy!!!! Quote
quasimodo Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 solito napisał(a):Już jestem! Kasy starczy, tylko czekamy na transport /nasz samochód u mechanika.../ Wpłynęło: - 50,- mysza 1 - 25,- Radek, - 65,- Katarzyna Anna M. /quasimodo?/, - 300,- od osoby, która chce pozostać anonimowa :loveu: Razem: 440,-zł!!! Ślicznie dziękujemy!!!! Tak, quasimodo ;) Ślicznie dziękujemy hojnemu i anonimowemu!!! To kiedy Dinguś ma szansę opuścić obecną bazę - pewnie mu zależy na czasie... Quote
solito Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 quasimodo napisał(a):Tak, quasimodo ;) Ślicznie dziękujemy hojnemu i anonimowemu!!! To kiedy Dinguś ma szansę opuścić obecną bazę - pewnie mu zależy na czasie... Myślę, że najpóźniej po niedzieli... Quote
quasimodo Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 solito napisał(a):Myślę, że najpóźniej po niedzieli... Oby biedak doczekał - niestety nie możemy pomóc przy transporcie, bo my z daleka... Czy on ma chocaiż podawane lekarstwa, czy nie ma takiej możliwości? Quote
solito Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 quasimodo napisał(a):Oby biedak doczekał - niestety nie możemy pomóc przy transporcie, bo my z daleka... Czy on ma chocaiż podawane lekarstwa, czy nie ma takiej możliwości? Lekarstwa ma podawane - dostęp już jest, bo klucze od kłódek zostały przekazane Robertowi.. Quote
Molkas Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Dingo kochany psiaku trzymaj się...domek i ciepły kącik już tak blisko!!! Quote
MINOG Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 wlasnie trafilam na ten watek nie ejstem w stanie przesledzic calosci-ale teraz bede zerkac i jak bedzie potzreba doloze sie, trzymam kciuki za dziadka Quote
solito Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 MINOG napisał(a):wlasnie trafilam na ten watek nie ejstem w stanie przesledzic calosci-ale teraz bede zerkac i jak bedzie potzreba doloze sie, trzymam kciuki za dziadka Super! Dzięki MINOG!:loveu: Dziś doszła wpłata o Brucio - 50,-zł Dziękujemy!!!:loveu: Quote
Recommended Posts