justynavege Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 ten pies umrze bez naszej pomocy :placz: Quote
quasimodo Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Ratujmy Dinga!!! Może zbierzemy na początek choć na miesiąc jakiegoś hoteliku??? Inaczej umrze, prawda? Quote
justynavege Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 Dingo dziś nie dostał lekow prawdopodobnie nie bedzie mozliwosci podać mu ich jutro i nigdy :-( bez lekow przestanie wstawać wtedy pewnie trafi do schroniska i zostanie uspiony :shake: Quote
Brucio Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 a macie mozliwosc zabrania go do hoteliku?? On nie moze umrzec przez dranstwo ludzi:angryy:Nie ma na co czekac Zbierzemy te 400 zl... on taki starutki :shake: Dorzucam sie jak najbardziej ! Quote
quasimodo Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 My też dorzucimy grosiki i pewnie więcej znajdzie się chętnych... Teraz pytanie jakie są możliwości hotelikowe ??? Quote
quasimodo Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Nikomu nie zależy na Dingulcu... Jeśli pomoc nie przyjdzie natychmiast będzie dla niego za późno... Quote
Helga&Ares Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Proszę o organizację transportu do Gaju. Przyjmiemy:lol: Quote
quasimodo Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Helga&Ares napisał(a):Proszę o organizację transportu do Gaju. Przyjmiemy:lol: Jest szansa, że go weźmiecie na jakis czas jako DT? A gdzie jest Gaj? Quote
Helga&Ares Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Śrem . Wielkoposka. Dawno mówiłem że go wezmę. Jestem za Wami Quote
quasimodo Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 My kilkaset kilometrów mamy do Was i Uciechowa :-( Kto jest tam bliżej i może szybko pomóc - liczy sie każdy dzień... My możemy tylko w razie potrzeby dorzucić pieniążki do transportu... Quote
Helga&Ares Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 sPOKO. pRZUYJADĘ. tYLKO PROSZĘ NIE MIESZĆ MNIEZE SKÓRWIŁYM afn Quote
yewcia1 Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Kochani Dingo prosi o życie tak jak i reszta psów z Uciechowa Proszę o podpisanie petycji Uciechowskie Zwierzęta zamknięte na kłódkę!!! Proszę, podpiszcie petycję!!! http://www.petycje.pl/2702 Quote
patch75 Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 podpisala, szczerze mowiac czytam ten watek i ten uciechowski i po nprsotu nie wiem, co powiedziec...:shake: Quote
Radek Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Czy propozycja wzięcia Dinga (ta z Wielkopolski) jest wciąż aktualna? Jeśli tak to proszę o info, na pewno dorzucę się do transportu. Jeżeli nie odezwę się od razu to proszę o wyrozumiałość. Akurat mam taką sytuację, że rzadko będę mógł siąść do kompa. Ten psiak bardzo leży mi na sercu. Quote
patch75 Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 puszcze te petycje w obieg w kilka miejsc Quote
patch75 Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 puszcze te petycje w obieg w kilka miejsc Quote
justynavege Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 Helga&Ares napisał(a):sPOKO. pRZUYJADĘ. tYLKO PROSZĘ NIE MIESZĆ MNIEZE SKÓRWIŁYM afn przyznam ze nei rozumeim posta ......... dostałąm pw w sprawie Dinga odnosnie Gaju ale ze nei znam tych ludzi a tego typu posty budzą moje podejrzenia co do ludzi je piszących , ponadto w Gaju ponoć tylko buda na zewnatrz , wiec dopoki nie dostane powaznej informacji o ratunku dla Dinga te powyzsze traktuję jako niebyle Quote
quasimodo Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Mamy nadzieję, że Dingusia uda się uratować! Biedny staruszek! Quote
solito Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Bardzo ciężko mu się dziś chodziło...:-( ale koopkę zrobił na spacerku... /ale na spacerkach lepiej mu idzie chodzenie niż podczas poruszania się w boksie.../ Quote
Tweety Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Helga&Ares napisał(a):sPOKO. pRZUYJADĘ. tYLKO PROSZĘ NIE MIESZĆ MNIEZE SKÓRWIŁYM afn donvitow, jako zbanowany korzystasz z cudzego loginu i przez ciebie tez dziewczynę zbanowali. Pchły bym ci pod opiekę nie powierzyła, bo by mi jej żal było Quote
quasimodo Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Trzeba ratować Dinga!!! Pewnie każdy dzień sie liczy, jeśli nie dostaje leków... Może zbierzemy na jakieś bezpieczne lokum dla niego?! Quote
Recommended Posts