Radek Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 rotek_ napisał(a):prosze dzwonicie, mailujcie smsujcie do znajmoch rodziny...do wszystkich.. potrzebujemy tej karmy ...to nasza szansa na przetrwanie zimy Kurczę, ja już nie mam więcej "psowych" znajomych. Niestety Quote
rotek_ Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 tego na zdjęciach nie widać...ale dingo przypomina mi mieszańca Onka z rotkiem:diabloti: naprawdę.... ma taki mocny rotkowy pysk:evil_lol: a reszta onkowata... Quote
justynavege Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 ja tez walcze ale szanse mamy marne :shake: Quote
solito Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Szkoda, że się nie udało...:-( Ale na szczęście znaleźli inne rozwiązanie... Quote
rotek_ Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 jesli uzbiera sie jakas konkretna kwota to kupimy w koncu ta karme dla psów aktywnych...dingowi moze sie poprawi Quote
Radek Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Lada dzień powinno być już parę groszy dla Dinga za bazarek. (niedużo, ale zawsze coś) Quote
solito Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Ja tylko czekam na sygnał od Roberta co mam kupić... Quote
justynavege Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 Solito jak zasiegne informacji czy mozna dodatkowo do tych lekow co podajemy ( rymadyl nutradyl ) dodać chrzastkę rekina to dam Ci znać wtedy zdecydujemy co kupić na pewno mozna kupić duzy słoik sudocrem bo ten co ja kupowalam jzu ponad polowa zuzyta - duze powierzchnie mu smarujemy Quote
justynavege Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 wydaje mi się ze jest toszkę lepiej skora nei jest taka przeuszona i łuskowata ale to długoletnie zaniedbania wiec chyba wymaga wiecej czasu...... Quote
Ewusek Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 dziewczyny a probowalyscie masci propolisowej ? jest niedroga i daje rewelacyjne efekty ! Na takie choroby skory polecala mi ja pani, ktora hodowala ONki. Quote
justynavege Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 nie probowalismy........ a na takie lokcie się nada? Quote
Ewusek Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 mysle, ze bedzie duzo lepszy niz sudocrem, tubka 20g. kosztuje ok 8 zl a sudocrem ponad 20 warto sprobowac... Wyslij mi na pw adres to ci wysle paczuszke dla piesia :-) Quote
rotek_ Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 justyna popatrz sie na podpis ewuska... czy ten przedostatni pies nie przypomina ci dziny....twojej schroniskowej córci???;) Quote
mulinka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 nie wiem czy to coś pomoże ale spróbujcie uaktualnić pierwszy post napiszcie jaka teraz jest sytuacja, gdzie jest Dingo i jakiego leczenia i domu potrzebuje jeśli Dingo ma bannerek to może wklejcie kod do bannerka w pierwszym poście może załóżcie mu wątek na forum www.miau.pl w dziale Koci-łapci może tam ktoś będzie mógł pomóc Quote
Ewusek Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='rotek_']justyna popatrz sie na podpis ewuska... czy ten przedostatni pies nie przypomina ci dziny....twojej schroniskowej córci???;) to jest suczka Karat, ktora byla u mnie na tymczasie z interwencji z działek... i zostala na stale :-) Tutaj jest jej watek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=41457 Quote
rotek_ Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 ja wystawię na miau.... ale jutro:roll: justyna narazie nie będzie miała dostępu do interntu Quote
yewcia1 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Coraz więcej wilgoci coraz zimniej w nieogrzewanym schronie...... Kochani a może ktoś ma namiary na kuchnię na węgiel lub kozę za grosze, zawsze Dinguś mógłby zagrzać stare kości w kuchni? Quote
rotek_ Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 kuchnia węglowa przede wszystkim.... na autogieldzie sprzedają po 100zł... ale ja znalazłam z okolic warszawy:shake: szukaliśmy także po okolicznych szrotach ale koszt takiej kuchni to 250-300zł i nie gwarantuja nam ze będą mieli Quote
patch75 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 a ja znowu z ta lampa-w nastepny czwartek jade do Warszawy, justynawege-mowilas, ze mozna by komus przekazac lampe? czy wedlug ciebie to ma sens? czy istnieje taka mozliwosc? Quote
uxmal Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Hmmm, czyli potrzebny byłby transport wa-wa Wrocek lub Dzierżoniów? Rotku:loveu: Dzięki za banerek:) Quote
solito Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='uxmal']Hmmm, czyli potrzebny byłby transport wa-wa Wrocek lub Dzierżoniów? [/quote] Myślę, że z W-wy do Wrocka nie byłoby problemu, tylko trzeba poprosić Puckę... Quote
Radek Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Jak temperatury u Was? Fatalna pora się zaczyna dla starszych psiaków :shake: Quote
patch75 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='solito']Myślę, że z W-wy do Wrocka nie byłoby problemu, tylko trzeba poprosić Puckę...[/quote] to dobrze, dziewczyny dograjcie to, niech ja pucka odbierze w warszawie;) piszcie jak wyglada zalatwianie transportu Quote
Recommended Posts