Donvitow Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 solito napisał(a):Może Dingo by się zakochał, gdyby któraś sunia miała cieczkę, ale, niestety, u nas wszystkie już po sterylkach...;) Ale Ci chodzą pomyśły po głowie. Wyjątkowo celne:diabloti: Quote
solito Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Donvitow napisał(a):Ale Ci chodzą pomyśły po głowie. Wyjątkowo celne:diabloti: Wiesz..., w końcu to facet...!:cool3: A ponoć faceci nawet w późnym wieku myślą o ...:razz: Quote
Donvitow Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 solito napisał(a):Wiesz..., w końcu to facet...!:cool3: A ponoć faceci nawet w późnym wieku myślą o ...:razz: Od urodzenia:evil_lol: do smierci:evil_lol: tylko o tym:loveu: Quote
solito Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Donvitow napisał(a):Od urodzenia:evil_lol: do smierci:evil_lol: tylko o tym:loveu: no właśnie...!:evil_lol: ... wiesz coś o tym...?!:razz: Quote
justynavege Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Dinguś dziś był juz na spacerku jak przybyłam do schroniska i na dworze przywitał mnie merdaniem ogonka :multi: tabletki zawijane w wedlinkę są OK ;) Quote
yewcia1 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Pogoda też nie służy na nogi. Justyna zawsze jest jeszcze metacan ( rózne opinie( ale Barta (*) postawił 2 razy na nogi Quote
rotek_ Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Miło patrzeć z rana na uśmiechnięty pysk Dinga.... podobnie jak staruszek Reksio i on odzyskal wiarę w życie.... Quote
justynavege Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 yewcia1 napisał(a):Pogoda też nie służy na nogi. Justyna zawsze jest jeszcze metacan ( rózne opinie( ale Barta (*) postawił 2 razy na nogi podpytam weta jak skonczy Rymadyl i Nutradyl Quote
Koperek Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Rociak Amorek to jest ten staruszek maltretowany z mojego podpisu. Poczytajcie!:lol: Może i Dingusiowi pomoże... Quote
Radek Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 yewcia1 napisał(a):Pogoda też nie służy na nogi. Szczególnie gdy się zbiegnie wilgoć i chłód, a jesienią o to nietrudno :shake: Quote
solito Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Radek napisał(a):Szczególnie gdy się zbiegnie wilgoć i chłód, a jesienią o to nietrudno :shake: to człowiek często nawet w ciepłym domu cierpi z tego powodu, a co dopiero taka psina w schronisku...:-( Quote
justynavege Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 na szczescie Dinguś ma wielką wole zycia walczymy razem z nim ale gdziez ten ciepły kąt dla niego?? :shake: Quote
patch75 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 justynawege, dalam zapytanie na watku transportowym i napisalam do agi, a tak dla niewtajemniczonych to: Poszukujemy transportu lampy bioptron dla Dinga do Uciechowa, z Olsztyna lub jakiegos innego miejsca, gdzie moze by dalo rade ja dostarczyc Quote
patch75 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 nie za maco, ja ja 'przechwyce' w drodze do zielonej gory wieczorem, wyskocze z pociagu, a ktos mi ja przekaze; tylko ja trzeba potem jakos przetransportowac:razz: Quote
solito Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Czekamy, aż będzie na miejscu...!:lol: Quote
justynavege Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 patch75 napisał(a):justynawege, dalam zapytanie na watku transportowym i napisalam do agi, a tak dla niewtajemniczonych to: Poszukujemy transportu lampy bioptron dla Dinga do Uciechowa, z Olsztyna lub jakiegos innego miejsca, gdzie moze by dalo rade ja dostarczyc patch dziękuje kurcze przepraszam ze dopiero teraz ale walka o glosy na krakvecie ...... wysyłam prosby gdzie sie da Quote
Donvitow Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Kurcze przegrywacie jednym głosem. Uruchomiłem wszystkich znajomych.:shake:. Jeszcze będę dzwonił Quote
patch75 Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 jest lampa, nadal szukamy transportu pytalam tez kolege czy nie chcieliby psa na podworko, ale rodzice chca mlodszego, szkoda:shake: Quote
uxmal Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Witaj Dingusiu :) Nie wiem co napisac. Dyżuruje dzisiaj:) Quote
rotek_ Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 prosze dzwonicie, mailujcie smsujcie do znajmoch rodziny...do wszystkich.. potrzebujemy tej karmy ...to nasza szansa na przetrwanie zimy Quote
uxmal Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 rotku nie damy rady.:( mnie juz głowa boli od kompa:( Quote
rotek_ Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 będzie cięniutko jak nie wygramy:-( dingo ma sznase na zkup wspomagaczy.... jakies witaminy, itp Quote
Recommended Posts