rotek_ Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Geriadog...to dla starych psów... na apatyczność, małą aktywnośc itp Quote
Radek Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Bazarek dla Dinga: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=82891 Quote
justynavege Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 Radku dziękujemy :lol: dziś Dinguś mial dobry dzień nie wywrócił się na spacerze :multi: ale tak nieporadnie wstaje z legowiska :shake: jest wspaniałym psiakiem tak bardzo dom potrzebny noce zimne Quote
rotek_ Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 dzięki radku:loveu: miesięczny koszt leczenia dinga przekracza nasze możliwości.... w schronisku gdzie walczymy o każdą złotówkę jest ciężko... ale nie mozna przejśc obok niego obojętnie.... stajemy na głowie zeby tylko mu pomóc... i tu wielkie ukłony dla justynyvege która nocami siedzi na internecie i dokształca sie w sprawie stawów dinga i oka reksia... bazarki pilnie potrzebne.... miesięczny koszt leczenie to kwota około 200zł Quote
Izis Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 [quote name='justynavege']Izis podpisałam wrzuclink do podpisów na watek uciechowski na pewno wiele osob podpisze dzieki Izis:) przyznam ze nie znam tych preparatów czy są skuteczne w zaawansowanej chorobie? bo wet odradzil Artroflex a zapisal Rymadyl twierdzac ze w tym stadium Artro za słąby Maść kupiona :multi:dziś było pierwsze smarowanko Wiesz nie wiem ale np. Cani Age to jest typowo dla starych psow, zeby poprawic ich komfort zycia. Jednak martwi mnie bardzo to, ze on tak chudnie. Ma swoje lata i pewnie niewiele czasu mu juz zostalo... :-( Z drugiej strony widać, że radosny jest to może jeszcze trochę pobędzie na tym padole. Acha jak chcesz wystawic bazarek dla niego to podaj mi na priva swoj adres przesle Ci moja srebra bizuterie (niewiele tego ale jak sie ladne zdjecie zrobi to pewnie ktos kupi). Ten sudocrem mozna stosowac jako krem dla osob z tradzikiem np. Ps. Acha na schronisko oczywiscie zaglosowalam :-) Quote
rotek_ Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Jesli wygramy konkurs w krakvecie napewno na sam początek kupimy ładny zapas leków dla Dinga.... jakieś wspomagacze, witaminy itp. błagam każdy glos się liczy Quote
Donvitow Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Wysłałem rejestrację. Zaglosuję na:lol:. Powodzenia. Podeslijcie linka na wątki bokserowe. GoniaP, caroolcia,mariee, evenescence,Piaskol,Helga- psiaki,Dogsmog,Hakita,KaOLina Quote
justynavege Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 Izis :loveu: Donvitow dziękujemy :multi: Izis nie mogę wystawiać bazarków bo na moim radiowym internecie nie dziala wiekszość rzeczy :mad: dziś Dinguś mial lepszy apetyt :multi: sudocrem pokazałam wetowi i powiedzial ze spokojnie mozna mu łokcie tym smarować Quote
rotek_ Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Donvitow wielkie dzięki:loveu: ja powysyłałam PM do wymienionych dogomaniaków...justyna ty sie zajmij bokserowymi wątkami...albo przekaż zadanie ux.... Quote
justynavege Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 wysłalam ale do evenescence Helga- psiaki,Dogsmog KaOLina nie poszło mam taki komunikat The following users were not found Quote
rotek_ Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 [quote name='justynavege']wysłalam ale do evenescence Helga- psiaki,Dogsmog KaOLina nie poszło mam taki komunikat The following users were not found bo sie pisze evanescence Helga-Psiaki...bez spacji a tych pozostałych nie znalazłam Quote
justynavege Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 slepo skopiowalam z postu Donvitov :oops: Quote
Donvitow Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Przepraszam ale mam kompa z doskoku i nie sprawdziłem dokładnej pisowni wiedząc że dogo wyświetla i wtedy wybieram właściwy. Dostałem maila z kraku i oddałem głos. Prowadzicie 11 głosami. Ten jedenasty to mój:evil_lol:. Caroolcia wysle linki dalej hurtowo jutro i w poniedziałek. Jak wie evenescence to i helga,Dogsmg,Piaskol. Pozdrawiam Quote
justynavege Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 dziekujemy za głos :multi: Quote
Donvitow Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Wkleilem na pare zaprzyjaźnionych wątków i kolejny glos poleciał:multi:. Quote
_Natalia_M_ Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 sliczna duza psina... do gory psinko! Quote
solito Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Dziś nawet mój TZ spacerował z Dingiem...:lol: Quote
yewcia1 Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Dzięki solito za fotę:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
solito Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Zapraszam na bazarek dla Dinga: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7186236#post7186236 Quote
justynavege Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 Dingusiu dzisiaj tylko wirtualny spacerek po dogo ale jutro jak zwykle prawdziwy :loveu: Quote
Radek Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Tylko pozazdrościć spacerku z fajnym psiakiem :) (nawet jak trzeba chodzić uważnie i powolutku) Quote
justynavege Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 :lol:po wolutku tez ma swój urok Dinguś nie ciagnie na smyczy Quote
Radek Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Można być spokojnym o nadgarstki :evil_lol: Quote
Recommended Posts