Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='solito']Teraz go nie uśpią, bo ma wykupione miejsce w schronie w Dzierżoniowie... ale tam nie czeka go już chyba nic dobrego... /dwa tygodnie zamknięcia na kwarantannie:angryy: , a potem...:-( ? on ma 15 lat! Nie chcę myśleć, co mogą zrobić, żeby zlikwidować przepełnienie w schronie...

obawiam się że jako 15 letni pies "nierokujący szans na adopcje " zostanie uśpiony :placz:

On chce żyć :placz:

Posted

a czy Przystan Ocalenie sie odezwala? jesli by sie dalo tak zrobic jak mowi Kasia_82, zeby go przygarneli a my sie zrzucimy na pokrywanie kosztow to ja tez dorzuce sie do jakiejs skladki:-( No a jak nie to on juz taki starutki ze przeciez nie mozemy pozwolic zeby go do schroniska oddali:shake:
Jak juz nie bedzie wyjscia to moze ten hotelik jednak,i dalej szukac domku? Tez sie dorzuce .On w schronie zginie:placz:

Posted

fakt ze hotele u Was strasznie droge :-( ...to chyba 5 gwiazdkowe za ta sume sa.No ale nie mozna dopuscic do oddania go do schronu ...to moze w ostatecznosci znajdzie sie jakis dogomaniak, ktory ma juz podopiecznych w hoteliku (jakims tanszym:-( ) i podejmie sie opieki nad niuniem? Tylko musialyby pasc konkretne deklaracje finansowe,zeby kogos nie zostawic z oplata za hotel samego:shake: No bo jakie jest inne wyjscie?Tak na szybko chyba sie domek nie znajdzie,jesli wogole...ech:shake:

Posted

justynavege napisał(a):
patch nie dołuj mnie
i atk nie ma kasy na hotelik ani zadnego pomysłu :placz:

absolutnie nie mam takiego zamiaru:-( , u mnie jest hotel za 18 zl(mozna sie utargowac na mniej) i drugi za 20zl, ale to w Olsztynie

Posted

Jedna z dogomaniaczek otworzyla dosyc niedawno cos na styl hotelu/domu tymczasowego.Niestety nie moge znalezc watku :shake: Deklarowala sie brac pod opieke te najbardziej potrzebujace pomocy psy i nietylko.Hotel u Moisii czy cos takiego :roll: Nie pamietam nicku tej dogomaniaczki ani nie moge znalezc tego watku :oops: