justynavege Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 ale mimo swoich ulomności i chorób ( ledwo widzi , prawie nei słyszy , ledwie się trzyma na nogach ) ma ogromną chęć zycia Quote
Radek Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Czy u Was też jest tak zimno? U nas noce już bardzo chłodne. Jak pomyślę o staruszku - ONku w zimnym boksie to aż się serce kraje :shake: A stres związany z pobytem w obcym miejscu, bez ludzi na pewno nie wpływa korzystnie na stan zdrowia. Quote
uxmal Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 to tak jak znajomej pies 18-letni onkowaty chłopak. Nie widzi prawie nie słyszy ale jak się go woła to leeeci w swoim tempie z uśmiechnietym posiwiałym pyszczkiem. Piękny widok. Łapie za serce. Quote
rotek_ Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 budynek ma bardzo grube ściany więc tak szybko się nie ozziębia.... ale nie ma co ukryć że nie są to warunki jak w ciepłych afrykańskich krajach(:loveu: ) temperatrura przez cały rok nie waha sie tak bardzo.... ale i tak jest chłodno....może z jakieś 12-14 stopni Quote
uxmal Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 a niech to zapytam się... A może mu taką derkę na troczki zrobić ? Jak konie mają. Quote
justynavege Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 noce chłodne jest juz zimno......... jesli sie nie ociepli na dniach w budynku rowneiz temperatura spadnei bardziej :-( nie wyobrazam sobie Dinga bez ogrzewania tu na prawdę zimy dają popalić Quote
justynavege Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 uxmal napisał(a):a niech to zapytam się... A może mu taką derkę na troczki zrobić ? Jak konie mają. ux jesli bedzie zimno to choć troszkę go to ogrzeje ale bardziej mnie martwi marznięcie jego nóg obawiam sie tez ze Lisia zeżre mu tę derkę :razz: swoim wspołmieszkancom skutecznie zjadala obrózki Quote
yewcia1 Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 U mnie za oknem jest 7 stopni a w Uciechowie pewnie podobnie bo to tylko 150 km dalej i mamy temp pdobne - trzeba intensywnie szukać miejsca dla Dingusia Quote
patch75 Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 solito napisał(a):z Olsztyna? tak, z olsztyna, trzeba by bylo moze na watku transportowym poszukac kogos kto by mogl przewiezc, z olsztyna do uciechowa? moze ja bym mogla kawalek sama pzrewiezc, a ktos by ja ode mnie przejal Quote
patch75 Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 uxmal napisał(a):to tak jak znajomej pies 18-letni onkowaty chłopak. Nie widzi prawie nie słyszy ale jak się go woła to leeeci w swoim tempie z uśmiechnietym posiwiałym pyszczkiem. Piękny widok. Łapie za serce. moj tez tak, ma okolo 15-17 lat i tez prawie nie widzi i nie slyszy, ma problemy z tylnimi lapami Quote
Radek Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 justynavege napisał(a):ciepłego miejsca........ Za oknem w tej chwili 9 stopni (pewnie u Was podobnie) i leje. Coraz mniej czasu na znalezienie ciepłego miejsca dla staruszka ONka :shake: Quote
justynavege Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 jest juz baardzo zimno jak na Dingusia ech :shake: stary On jakie on ma odlezyny czy jak to się nazywa na łokciach :placz: normalnie wiszące worki suchej skory , rotek jak mozesz zrob zdjecia dziś kupiłam oliwę i obficie mu posmarowałam Quote
izulkabu Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 justynavege napisał(a):jest juz baardzo zimno jak na Dingusia ech :shake: stary On jakie on ma odlezyny czy jak to się nazywa na łokciach :placz: normalnie wiszące worki suchej skory , rotek jak mozesz zrob zdjecia dziś kupiłam oliwę i obficie mu posmarowałam Ech Dinguś, gdzie twój domek, faktycznie zimno się robi :-( Quote
rotek_ Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 dzisiaj dopadło mnie lenistwo i nie wyciągałam nawet aparatu z plecka.... obiecuję jutro zrobię:oops: Quote
Ulaa Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Proszę, może Wam się przyda [FONT=Verdana]Porównanie preparatów chondroterapeutycznych wspomagających układ ruchu dla psów obecnych na naszym rynku w 2007[/FONT] Quote
Radek Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 justynavege napisał(a):jest juz baardzo zimno jak na Dingusia ech :shake: stary On jakie on ma odlezyny czy jak to się nazywa na łokciach :placz: normalnie wiszące worki suchej skory , rotek jak mozesz zrob zdjecia dziś kupiłam oliwę i obficie mu posmarowałam Pewnie chodzi o modzele. Jest na to maść i to nawet skutkuje (nie pamiętam teraz nazwy), tylko, że nawet najlepsza maść nie zastąpi ciepłego kąta :shake: Quote
justynavege Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 Ulaa dziękujemy Radku to takie łyse miejsca na lokciach psow ( szczegolnie u starszych i ciezszych , nie wiedzialam jak to się nazywa :oops: ) Quote
rotek_ Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 http://ale.gratka.pl/ogloszenie/656519_dingo_kocha_jak_nikt_inny.html Quote
uxmal Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Dingo jest na gazecie : ogłoszenia z 4.09 http://miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,36815,4088218.html Ciekawe czy w papierowej wersji będą Quote
yewcia1 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Jak tam Dinguś i Lisia czyli dwie uciechowskie sierotki?????????????? Quote
solito Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Radek napisał(a):Gdzie są chętni na ONka emeryta :mad: No właśnie?! Quote
Recommended Posts