solito Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Dingo będzie dziś lub jutro szczepiony przeciw wściekliźnie /wet ma przyjechać do schroniska/. Lekarz na razie zalecił jeszcze Rimadyl na razie na 10 dni. Wszystkie rachunki u weta zapłacone! - ten zastrzyk co ma być dziś lub jutro też! Quote
uxmal Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Wyłałam maila do gazety wyborczej z fotkami :) Quote
solito Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 uxmal napisał(a):Wyłałam maila do gazety wyborczej z fotkami :) Dzięki, Ux!:loveu: Quote
Radek Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Może w "papierowych" mediach ktoś wypatrzy ONa - seniora. Quote
justynavege Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 solito napisał(a):Dingo będzie dziś lub jutro szczepiony przeciw wściekliźnie /wet ma przyjechać do schroniska/. Lekarz na razie zalecił jeszcze Rimadyl na razie na 10 dni. Wszystkie rachunki u weta zapłacone! - ten zastrzyk co ma być dziś lub jutro też! Solito a na potem ( po tych 10 dniach )miał jakies sugestie co do leczenia? dziś sprzatajac boks obserwowałam Dingusia stal przy misce i pił wodę nagle nogi mu odmówiły posłuszeństwa ale dał się radę podniesc na tych biednych trzęsących się łapinkach boję się chłodów dla Dingusia :placz: Quote
yewcia1 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Dingo bardz potrzebuje lepszych warunków- jesień w Uciechowie może być tragiczna w skutkach:-( Quote
justynavege Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 Dingo .......... błagamy o godną starośc Quote
rotek_ Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 synoptycy zapowiadają ostrą zimę...:shake: ux...prześlij mi tekst do ogłoszeń...na PM ja wystawię go na alegratce Quote
yewcia1 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Jestem bezradna a Dinguś przez bezradność tkwi w schronie:-( Quote
justynavege Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 Solito chyba zapomniałąs tabletki zostawić dla Dingusia............ ostatnią ma na poniedziałek Gosia napisz co doradził wet w kwestii tych jego biednych łapek Quote
solito Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 [quote name='justynavege']Solito chyba zapomniałąs tabletki zostawić dla Dingusia............ ostatnią ma na poniedziałek Gosia napisz co doradził wet w kwestii tych jego biednych łapek Tak, zapomniałam!:oops: Przywiozłam je dzisiaj! I resztę kasy Myślę, że trzeba zapytać szefa tych wetów, bo ten mi nie bardzo potrafił powiedzieć, co z dalszym leczeniem Dinga, więc dał mi jeszcze tabletki na 10 dni... Quote
justynavege Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 to w takim razie damy Dingusiowi przez 10 dni jak zalecił wet a potem dalej sie poradzimy weta Dingusia nozki słabe :-( przrazajacy byl dla mnie widok jak pił wodę i upadł :placz: Quote
uxmal Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Ojeju,biedny Dinguś:( justynavege, może na sianko jakieś go położyć podobno wtedy tak od spodu nie ciągnie. Quote
solito Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Ale jak wieczorem był ze mną na spacerku, to szedł dość szybko /nawet musiałam go trochę wstrzymywać/ i ani razu się nie potknął - nawet sobie pomyślałam, że chyba jednak te tabletki zaczęły działać...:roll: Quote
justynavege Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 Gosia czasem wydaje się ze Dinguś lepiej z nogami ale jak dluzej poobserwujesz to nawet podczas stania upada :placz: Dzisiaj był upaprany w swojej kupie bo upadł :-( Musimy dla Dinga cos wymyślec on w takich warunkach jak najdzie zimno i wilgoc nie ma szans :shake: Quote
rotek_ Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 gosia...z jego łapkami jest lepiej niż było... leki pomagaja...ale nie czynią cudów... wystarczy sie przypatrzeć podaczas jedzenia...wtedy dingowi trudno jest ustać...chwieje się... qrcze...wściekła jestem ze zgubiłam karte pamięci do aparatu.... tak to bym nakęciła film... Quote
uxmal Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 to może jego miseczkę postawić na jakimś podeście, żeby nie musiał się schylać? Quote
rotek_ Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 myślę ze nie tylko chodzi o schylanie się... dngo nie może długo ustać na nogach...moze chodzić...albo leżęć...natomiast jak już musi postać przy misce albo na siusianiu to nogi odmawiają mu posłuszeństwa ale podest jakiś wyprobujemy;) Quote
justynavege Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 racja na pewno będzie mu wygodniej jeśc :) Quote
Radek Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 rotek_ napisał(a): qrcze...wściekła jestem ze zgubiłam karte pamięci do aparatu.... tak to bym nakęciła film... Jakiego typu masz kartę w aparacie? Mam jakąś, nie za dużą, którą używałem zanim nie kupiłem większej. Jakby pasowała to mogę wysłać na adres Uciechowa, tylko napisz jaki typ :) Quote
rotek_ Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Radku, już znalazłam dzisiaj karte:multi: była w łóżku mojego psa..... nie będę dochodzić jak ona się tam znalazła:evil_lol: :mad: jutro mnie nie ma w schronie ale w środę nakręce w jakim stanie jest dingo... Quote
yewcia1 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Więc czekamy i jakieś świeże foto Dingusia się przyda Quote
patch75 Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 solito napisał(a):Patch, super!:loveu: Jakby można było...!:multi: Dzięki!:loveu: przepraszam za break odzewu-nie mialam dostepu do neta-teraz wrocilam do domu i bede tu regularnie, lampe moge przywiezc od mojego brata kiedy bedzie trzeba-nawet w te sobote, potem mozna ja przetransportowac jakos Quote
solito Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 patch75 napisał(a):... potem mozna ja przetransportowac jakos ... z Olsztyna? Quote
justynavege Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 Dingo dziś się znów wywrócil :( :shake: Quote
Recommended Posts