justynavege Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 widać juz o nim zapomnieli...... a Dingo jest przewspaniałym psem jak on sie przytula do człowieka....:placz: Quote
uxmal Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 rotek_ napisał(a):ux, jak ty to wsztstko ogarniasz:crazyeye: bazę se zrobiłam :evil_lol: Quote
uxmal Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Radek napisał(a):Podziwiam jak można ogarnąć tyyyyyle ogłoszeń :-o Mimo wszystko poszukam ile taka lampa kosztuje, czy z bazarku dałoby się uzbierać jakąś sensowną część? Wiem, że lampa to tylko chwilowy półśrodek. Przed jesiennymi chłodami Dingo powinien być już w domu. Jak pomyślę, że potraktowano go jak zużyty przedmiot to mnie cholera bierze. Ceny tych lamp są bardzo różne. Nie wiem dlaczego. od 49 zł do ponad 100 zł Quote
yewcia1 Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Czyli z bazarku mogłoby się uzbierać ale dlaczego taki przedział cenowy? Może różna moc światła czyli waty?:roll: Quote
uxmal Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Nie wiem. żarówka taka sama-moc 100W. Może tę za 49 robiły biedne dzieci z Chin za miseczkę ryżu. A tę za 100- japońscy pracownicy. Quote
justynavege Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 to co zbieramy na tę lampę ?? a gdzie ją mozna kupić ? Dinguś juz tak niewiele czasu ma............ chcialabym zrobić wszystko co w mojej mocy by złągodzić jego ból inaczej jak go spotkam kiedyś za TM nie bede mogła mu spojrzeć w oczy :shake: Quote
uxmal Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Zbieramy. Przyda się ta lampa i innym pieskom tzn. Rexiowi :) KIedyś te lampy były w aptekach. Widziałam też je na allegro w takich różnych cenach. No i chyba w RTV/AGD są te lampy Quote
uxmal Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 A propos preparatów na stawy koleżanka w pracy stosowała SKELETIN i jest oki. Przestało szczykać w kościach. Quote
justynavege Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 to lek dla psow czy dla ludzi ux? dla kogo kolezanka stosowala? rety ja ciemna masa jesli chodzi o te sprawy :oops: Quote
uxmal Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 justynavege napisał(a):to lek dla psow czy dla ludzi ux? dla kogo kolezanka stosowala? rety ja ciemna masa jesli chodzi o te sprawy :oops: to lek dla ludzi. Zioła jakieś ryby itp. I to homeopatia. Ona homeo stosuje u swojej kotki chorej na cukrzycę. Wprawdzie inne leki daje-ale homeopatia u tej kotki pomogła. Quote
justynavege Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 a czy przy homeopatii nalezy odstawić normalne farmaceutyki?? Quote
uxmal Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 na to pyt. poczekaj. Zapytam się. Jej wet jest też zwierzęcym homeopatą. Ale z tego co się wstepnie orientuje to nie. Tylko potem jakieś detoxy trzeba robić. Napisz tylko proszę- jakie leki zażywa dingo. Quote
justynavege Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 teraz dostaje Rymadyl, mamy ten lewk dla niego do 2 wrzesnia Quote
uxmal Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 oki:) zapytam się. Nie wiem czy jutro będe wiedzieć. Zobaczymy co wet powie.:) Quote
Radek Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 W sprawach lamp ciemny jestem jak tabaka w rogu ;) Napiszcie jak to się fachowo nazywa, będę wiedział jak zatytułować bazarek :) Quote
patch75 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Radek napisał(a):W sprawach lamp ciemny jestem jak tabaka w rogu ;) Napiszcie jak to się fachowo nazywa, będę wiedział jak zatytułować bazarek :) ta zeptera nazywa sie bioptron, spzredawalam je kiedys, mam ja u siebie (tzn brat z niej korzysta w chwili obecnej i ciagle mi obiecuje, ze ja odda), wysle mu smsa aby mi ja oddal, moge wam porzyczyc na tak dlugo, jak tylko chcecie Quote
solito Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 patch75 napisał(a):ta zeptera nazywa sie bioptron, spzredawalam je kiedys, mam ja u siebie (tzn brat z niej korzysta w chwili obecnej i ciagle mi obiecuje, ze ja odda), wysle mu smsa aby mi ja oddal, moge wam porzyczyc na tak dlugo, jak tylko chcecie Patch, super!:loveu: Jakby można było...!:multi: Dzięki!:loveu: Quote
justynavege Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 Dingus nawet ie nie spodziewa jakie mu szykujecie cuda :lol: Quote
uxmal Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 już mi się te lampy mylą - czy Zeptera lampa też pomoże na stawy? Quote
Radek Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Dobrze, że będzie lampa :) Ale mimo wszystko na Bazarku wystawiłem troszkę rzeczy dla Dingusia. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78404 Jeśli możecie to w weekend popilnujcie bazarkowego wątku :) Quote
justynavege Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 Radku dziękujemy :) Wiecie najpilniejszą sprawą jest DT , moze nawet płatny dla Dinga idzie jesień, juz czuć ją w powietrzu chłodne i wilgotne dni ( nie mówię juz o zimie i mrozach :-( ) w nieogrzewanym nieszczelnym ( kto byl w Uciechowie ten wie) budynku Dingusia stan moze się pogorszyć :shake: a on mimo wszystkich nieszczesc tak bardzo jest spragniony milosci na arzie chyba nie stracił chęci zycia Quote
Radek Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Dużo pomóc nie mogę, niestety. Poza ogłoszeniami mogę jeszcze dodać, że jeśli znalazłby się ktoś gotowy dać dom Dingowi (nawet tymczasowy) to dorzucę się do paliwa na transport. Quote
Recommended Posts