justynavege Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 met nic nie ma plakanie za człowiekiem do atakowania innych psów tak napisalam by opisać charakter Dinga jakiego ja znam a nie powiedziane ze znam do konca masz racje izolacja konieczna kurcze chyba Dingowi za dobrze u Ciebie ze pokazuje zębiska Quote
met Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 pewnie to moja wina potraktowalam go poblazliwie ze wzgledu na wiek i chorobe w stos do czlowieka misiu koty tez mu nie przeszkadzaja w ogole psow nie toleruje (atakuje nawet suki) tyle z moich obserwacji, a ze mam go na oku 24h, to troche zdazylismy sie o sobie dowiedziec Quote
justynavege Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 o rety suki atakuje :crazyeye::crazyeye: to nie nasz Dingo wiesz z Lisia od razu sie dogadał , mieszkał z nia, ba nawet kiedyś zobaczylam jak podszedl do michy Lisi a ona zabki pokazala ( co u Lisi tez jest dziwne bo to b ulegla sunia ) i Dingo wtedy odszedl........ Quote
Izis Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 hehe pewnie odszedl bo skoro z nia mieszkal to nie chcial, zebym mu ciosala kolki na glowie za wyjedzenie zarelka z jej michy. ;-) Quote
yewcia1 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Dingo też ma swoje zdanie, pomimo, ze emeryt w kasze nie da sobie napluć met jak Ty to ogarniasz te izolować, te razem?:crazyeye: Quote
Radek Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Najdziwniejsze, że i za sukami Dinguś nie przepada :shake: Quote
met Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 yewcia1, mam mocne gardlo ;] i bat do lonzowania koni, hahahaha a z izolatkami mam problem, bo pomieszczen mi braklo. wlasnie w stajni szykuje miejsca - dom juz peka w szwach, a ja jednak lubie tu mieszkac ;] Quote
Asia_Klero Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Met ty to jestes niesamowita:D:D:DDinguś ładnie się zachowuj żeby wszyscy byli z Ciebie dumni!!:):)Pozdrowionka dla Dingusia,ktorego mialam okazje poznac:D Quote
yewcia1 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 met napisał(a):yewcia1, mam mocne gardlo ;] i bat do lonzowania koni, hahahaha a z izolatkami mam problem, bo pomieszczen mi braklo. wlasnie w stajni szykuje miejsca - dom juz peka w szwach, a ja jednak lubie tu mieszkac ;] Dzielna kobieta z Ciebie:loveu: Solito Agama zasili konto na rzecz Dingusia 25 zł za grzybki z mojego bazarku - dziękujemy:loveu: Quote
solito Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 yewcia1 napisał(a): Solito Agama zasili konto na rzecz Dingusia 25 zł za grzybki z mojego bazarku - dziękujemy:loveu: ok, jak dotrą, to dam Ci znać! Quote
justynavege Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 Met jak stoisz z jedzeniem dla Lisi i Dinga?? kucze dalej nie mamy transportu :shake: a zarcie czeka ps mam prosbę przelicz scanodyl do kiedy starczy bo sie pogubilam :( a nie chce by zabraklo leków Quote
solito Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 justynavege napisał(a): ps mam prosbę przelicz scanodyl do kiedy starczy bo sie pogubilam :( a nie chce by zabraklo leków Justyna, mi mówiłaś, że Rimadylu starczy do 6.01., a jakiegoś innego leku /może to ten scanodyl:roll:/ starczy do końca grudnia... Quote
justynavege Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 Gosia sek w tym ze chyba pogubiłam sie w wyliczeniach dlatego proszę met by policzyla leki bo jedne do ktoregos tam drugie do innego tam a teraz sama zwatpilam czy dobrze zapisałam :( a nie chce by zostawić Dinga bez leków zeby met nie musiala latać po wetach i kupować Quote
yewcia1 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Kochani dalej prosimy o wsparcie Dingolca Quote
Radek Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Jakby ktoś chciał wspomóc onka-staruszka grosikiem to numer konta jest na stronie 100 wątku ;) Quote
justynavege Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 tak wsparcie potrzebne ....... Quote
yewcia1 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Dzidek emeryt prosi o pomoc w opłaceniu pobytu w DT i leków Quote
Asia_Klero Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Dingusiu kochany trzymaj sie w gorze;) Quote
mysza 1 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Solito, wpłaciłam na Twoje konto 70 zł. Na poczcie, więc dłużej idzie, ale do piątku ma dojść. Quote
yewcia1 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='mysza 1']Solito, wpłaciłam na Twoje konto 70 zł. Na poczcie, więc dłużej idzie, ale do piątku ma dojść. mysza 1:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
justynavege Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Gosiu podlicz proszę stan pieniazkow dla Dinga jak wpadniesz do schroniska umowimy sie co do zakupu leków , trzeba chyba paczkę wysląć bedzie przed Swietami by dotarla na poczatek stycznia bo ponoc poczta ma spoznienia Quote
solito Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='justynavege']Gosiu podlicz proszę stan pieniazkow dla Dinga Jak się coś zmieni, to na pewno poinformuję... Na razie jest 50,-zł od Radka :loveu: /o których już pisałam/ Quote
solito Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Justyna, a Dingo i Lisia mają jeszcze na uciechowskim AFN-nie jakieś swoje pieniążki? Quote
Izis Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Wlascicielka Dinga kupila mu ANATOMIX` Podaje sie to raz dziennie przed jedzeniem. To jest na te stawy ale szczerze mowiac ta nazwa nic mi nie mowi. Byc moze uda sie podac paczke przed swietami taka mala z tymi lekami itp drobiazgami dla psiakow u MET. Ale nie wiem czy to wypali. Jakby co zaraz dam znac. A co z tranportem? Quote
Recommended Posts