Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

met nic nie ma plakanie za człowiekiem do atakowania innych psów
tak napisalam by opisać charakter Dinga jakiego ja znam a nie powiedziane ze znam do konca

masz racje izolacja konieczna

kurcze chyba Dingowi za dobrze u Ciebie ze pokazuje zębiska

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pewnie to moja wina
potraktowalam go poblazliwie ze wzgledu na wiek i chorobe
w stos do czlowieka misiu
koty tez mu nie przeszkadzaja w ogole
psow nie toleruje (atakuje nawet suki)
tyle z moich obserwacji, a ze mam go na oku 24h, to troche zdazylismy sie o sobie dowiedziec

Posted

o rety suki atakuje :crazyeye::crazyeye:
to nie nasz Dingo

wiesz z Lisia od razu sie dogadał , mieszkał z nia, ba nawet kiedyś zobaczylam jak podszedl do michy Lisi a ona zabki pokazala ( co u Lisi tez jest dziwne bo to b ulegla sunia ) i Dingo wtedy odszedl........

Posted

yewcia1, mam mocne gardlo ;] i bat do lonzowania koni, hahahaha

a z izolatkami mam problem, bo pomieszczen mi braklo. wlasnie w stajni szykuje miejsca - dom juz peka w szwach, a ja jednak lubie tu mieszkac ;]

Posted

met napisał(a):
yewcia1, mam mocne gardlo ;] i bat do lonzowania koni, hahahaha

a z izolatkami mam problem, bo pomieszczen mi braklo. wlasnie w stajni szykuje miejsca - dom juz peka w szwach, a ja jednak lubie tu mieszkac ;]

Dzielna kobieta z Ciebie:loveu:
Solito Agama zasili konto na rzecz Dingusia 25 zł za grzybki z mojego bazarku - dziękujemy:loveu:

Posted

justynavege napisał(a):

ps mam prosbę przelicz scanodyl do kiedy starczy bo sie pogubilam :(

a nie chce by zabraklo leków

Justyna, mi mówiłaś, że Rimadylu starczy do 6.01., a jakiegoś innego leku /może to ten scanodyl:roll:/ starczy do końca grudnia...

Posted

Gosia sek w tym ze chyba pogubiłam sie w wyliczeniach dlatego proszę met by policzyla leki

bo jedne do ktoregos tam drugie do innego tam a teraz sama zwatpilam czy dobrze zapisałam :(

a nie chce by zostawić Dinga bez leków zeby met nie musiala latać po wetach i kupować

Posted

[quote name='mysza 1']Solito, wpłaciłam na Twoje konto 70 zł. Na poczcie, więc dłużej idzie, ale do piątku ma dojść.
mysza 1:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Gosiu podlicz proszę stan pieniazkow dla Dinga

jak wpadniesz do schroniska umowimy sie co do zakupu leków , trzeba chyba paczkę wysląć bedzie przed Swietami by dotarla na poczatek stycznia bo ponoc poczta ma spoznienia

Posted

[quote name='justynavege']Gosiu podlicz proszę stan pieniazkow dla Dinga

Jak się coś zmieni, to na pewno poinformuję...
Na razie jest 50,-zł od Radka :loveu: /o których już pisałam/

Posted

Wlascicielka Dinga kupila mu ANATOMIX` Podaje sie to raz dziennie przed jedzeniem. To jest na te stawy ale szczerze mowiac ta nazwa nic mi nie mowi.
Byc moze uda sie podac paczke przed swietami taka mala z tymi lekami itp drobiazgami dla psiakow u MET. Ale nie wiem czy to wypali. Jakby co zaraz dam znac.

A co z tranportem?