yewcia1 Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Met a jak tam Dingo się porusza , jak jego nogi? Quote
met Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 hmm... podobnie jak Prestus teraz. troche lepiej. u Presciaczka duza poprawa w porownaniu z pierwszym tygodniem (psychicznie tez). dla zadnego z panow pokonanie schodow do domu nie jest problemem :) Quote
solito Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 met napisał(a):hmm... podobnie jak Prestus teraz. troche lepiej. u Presciaczka duza poprawa w porownaniu z pierwszym tygodniem (psychicznie tez). dla zadnego z panow pokonanie schodow do domu nie jest problemem :) No to dobre wieści! Dzięki!!!!:lol: Quote
Donvitow Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 met masz dwa psiaki którym " kibicowałem" Melę i Dingusia. Oj trzeba pomyśleć o gwiazdorku. Za końmi zresztą przepadam ale TZ-ka się nie zgadza:evil_lol:.Wykiziaj i Dingusia i Melę. Quote
solito Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Ooo! Donvitow wrócił!:lol: - wujek chrzestny Dingusia!:loveu: Quote
justynavege Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Jak dobrze ze Dinguś ma cieplo u met :)) Quote
yewcia1 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 najważniejsze, ze Dinguś ma ciepło i bezpiecznie no i że nie męczy met i jest grzeczny:lol: Quote
met Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 w tym momencie jestesmy na etapie dyskusji o tym, dlaczego psy maja byc w przedpokoju, a nie moga przejsc przez prog do mnie, haha, ale sie usmialam z nich. codzien to samo: - a moge wejsc? - nie. - ale dlaczego? - bo tutaj ja mieszkam. - no ale tylko na chwilke, w odwiedziny... - nie, nie. - czy to znaczy, ze musze lezec na swoim poslaniu? - tak. - dlaczego? - poniewaz to jest twoje poslanie. - a gdyby tak zamienic sie miejscami? kota wywalimy do przedpokoju, a ja usiade ci na kolanach! - nie. - ale dlaczego? - bo kot wazy 2kg, a ty 40. - myslisz, ze to jest duza roznica? - zdecydowanie. - a moze sprawdzimy? - nie. - jestes bez serca. - tak. - czyli nie mam szansy na lepszy byt? - nie masz. - i tak spokojnie mi o tym mowisz? - tak. - no dobra... to ja sie poloze na moim poslaniu. - tak. - a gdyby..... - nie. - chociaz bys posluchala do konca. - nie. - ehhh Quote
Izis Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Buhahah ale rozmowa :-) Grunt to poczucie humoru :-) :laola: :Dog_run::tree1: niedlugo Gwiazdka... Czy ktos sie zameldowal do tego transportu darów już??? Bo Lisia czeka na prezenty i Dinguś też a tam dla nich kartonik jest co do MET ma iść. Quote
met Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 zaprawde powiadam wam, zwariowac w tym towarzystwie mozna... hmm, ja mam 'cos', co musze dostarczyc pod wrocek - czy to (uciechow) jest moze gdzies na trasie? Quote
yewcia1 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 met napisał(a):zaprawde powiadam wam, zwariowac w tym towarzystwie mozna... hmm, ja mam 'cos', co musze dostarczyc pod wrocek - czy to (uciechow) jest moze gdzies na trasie? met Uciechwów jest 80 km od wrocka dokładnie 3 km od dzierżoniowa met a jak bedziesz dostarczać? bo my tez bedziemy szukać transportu do Ciebie aby dla całej trójki (Lila, Dingo, Konga) zarełko podesłać Quote
solito Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Izis napisał(a): Czy ktos sie zameldowal do tego transportu darów już??? Bo Lisia czeka na prezenty i Dinguś też a tam dla nich kartonik jest co do MET ma iść. jeszcze nie ma nic konkretnego... ... a ja myślałam, że paczkę dla Lisi i Dinga, to wyśle pocztą...:roll::oops: Quote
solito Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 yewcia1 napisał(a):met Uciechwów jest 80 km od wrocka dokładnie 3 km od dzierżoniowa Yewciu, z Wrocka do Dzierżoniowa jest 50 km, a Uciechów jest 3 km przed Dzierżoniowem...!;) Quote
quasimodo Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 met napisał(a):w tym momencie jestesmy na etapie dyskusji o tym, dlaczego psy maja byc w przedpokoju, a nie moga przejsc przez prog do mnie, haha, ale sie usmialam z nich. codzien to samo: - a moge wejsc? ...................... - ehhh Oj piękne to i takie cieplutkie... Quote
yewcia1 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 solito napisał(a):Yewciu, z Wrocka do Dzierżoniowa jest 50 km, a Uciechów jest 3 km przed Dzierżoniowem...!;) to już drugi raz daje ciała , a już kiedyś Gosia mnie prostowała :evil_lol: Quote
met Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 quasi, a nie cieple? ;p Radku, samo zycie :D w okolice wrocka musze przetransportowac 6 kotow i psa. trzeba cos wymyslic szybko w tej materii, bo mnie tu towarzystwo zakrzyczalo... Quote
solito Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 met napisał(a): w okolice wrocka musze przetransportowac 6 kotow i psa. trzeba cos wymyslic szybko w tej materii, bo mnie tu towarzystwo zakrzyczalo... A masz już konkretne miejsce, do którego maja jechać? Quote
met Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 tak: http://nasza-szkapa.idl.pl/spokojna.html Quote
mysza 1 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Bardzo się cieszę, ze Dinguś moze wygrzewać się w domku. Dobrze, ze do tego jest kulturalny:lol: Quote
justynavege Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Jak tam Dinguś z nózkami ? :) Quote
Recommended Posts