met Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 kupa kup i sikow. ja mam dosc. za 2 tyg stawiamy osobny budynek dla psow. nie wyrobie, jesli kazdego ranka bede musiala z MOICH podlog sprzatac ten syf. wszedzie smrod. ble :( mam moment zalamki :( nawet te, ktore nie sraly, ucza sie wspanialych zachowan od tych, ktore sraja :( jesli czegos szybko nie wymysle, to bedziecie mi do wariatkowa przysylali paczki :( Quote
rotek_ Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Dingo i lila też:-o u nas nauczyły sie załatwiać swoje potrzeby na zewnątrz... ale jak teraz nie mają wybiegow to dla nich pewnie nowa sytuacja..... met...trzymaj się..... Quote
justynavege Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 met słonko trzymaj się dzielnie :) ale dziwi mnie ze Dinguś koo robi wewnatrz w Uciechowie trzymał do spacerku a spacerek jego wypadal okolo 10,30 ........ Quote
yewcia1 Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 met a może tam gdzie jest sra...ce twarzystwo wyścielić grubo gazet i po wpadce łatwiej posprzątać biedna ciotka:placz: Quote
solito Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Cholerka...!:p Ale te gazety, to może być dobry pomysł...! Quote
met Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Dingus grzeczny bardzo i czysciutki jest (dziekuje niebiosom!) za to Lisiek, Kajtek i Konga sraaaaaaaaajaaaaaaaaaa... zlosliwce niedobre :( musialabym wszystko wylozyc gazetami :( wszedzie sraja :( Quote
justynavege Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 Lisia bądż damą bierz przyklad z Dinga Quote
Radek Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Dobrze, że przynajmniej Dinguś nie stresuje Met. Quote
Izis Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 MET sprobuj to co mowiłam zastosować może się uda to sprawdzona metoda ;-) Quote
yewcia1 Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Met może gazety w korytarzu tam gdzie śpi lisia łatwiej bedzie po nocy sprzątnąć Quote
solito Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Ciekawa jestem, jak minęła dzisiejsza noc...:roll: Quote
Molkas Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Bo Dingo to prawdziwy psi gentelmen :):):) Quote
met Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 gentlemen, dopoki suki nie ma w poblizu ;p a wtedy traci resztki swego psiego rozumku i nie rozumie, nawet kiedy dama mowi 'NIE' Quote
solito Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 met napisał(a):gentlemen, dopoki suki nie ma w poblizu ;p a wtedy traci resztki swego psiego rozumku i nie rozumie, nawet kiedy dama mowi 'NIE' :evil_lol::evil_lol: młodnieje nam Dinguś na starość...! Quote
Molkas Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 met napisał(a):gentlemen, dopoki suki nie ma w poblizu ;p a wtedy traci resztki swego psiego rozumku i nie rozumie, nawet kiedy dama mowi 'NIE' Met...no cóż...natura nie jest ponura :):):) Quote
quasimodo Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Kochana jesteś met a towarzystwo daje Ci nieźle w kość :shake: Medal Ci się należy... Oby sprawy fizjologiczne się wreszcie uspokoiły u tej bandy opryszków... Dinguś chociaż poczciwy i przyzwoity (skoro czysty)... Quote
Radek Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Met, z amorów to najlepiej wyleczyłaby Dingusia moja Sara :evil_lol: Zostałby natychmiast "okłapany" Quote
solito Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Radek napisał(a):Met, z amorów to najlepiej wyleczyłaby Dingusia moja Sara :evil_lol: Zostałby natychmiast "okłapany" To może podrzucisz ją Met na jakiś czas...:cool3::evil_lol: Quote
justynavege Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 met jak Ty dajez rade :crazyeye: podziwiam Cię ze nie sposob tego opisać ......... Quote
solito Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 met napisał(a):S O L I T O ! No dobra...., żartowałam...:diabloti: Quote
met Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 zapadlam w sen zimowy ;] nic mnie nie obchodzi, niczym sie nie interesuje. spie. Quote
solito Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 met napisał(a):zapadlam w sen zimowy ;] nic mnie nie obchodzi, niczym sie nie interesuje. spie. Najważniejsze, to być wyluzowanym...!;) Quote
Recommended Posts