Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Solito czytałam
raczej bardziej skuteczny wydał mi się nutradyl ze względu na sklad poza tym wszystkie te leki są w proszku
a podawanie jest łątwiejsze w tabletkach

Radku to o polowe mniejsze ktore kupiłam wczesniej starczyło na miesiąc
więc teraz mamy zapas na dwa miesiące :)

Posted

poznalam wczoraj Dinga, jakie to kochane psisko jest...

az mi sie łzy do oczu cisna....co zrobic...gdybym mogla zabralabym go do siebie...ale jak czytalam ma problemy w chodzeniu wiec 4 pietro to dla niego zabojstwo pomimo windy...nie wiem, ale ile razy tu wchodze coraz bardziej mi na nim zalezy... i nie moge sobie wyobrazic, jak on zniesie zime w schronisku...
kiedys mialam podobnego psa...

Posted

Wiwi, też jak wchodzę na ten wątek to łzy się w oku kręcą, chyba przede wszystkim z bezsilności :shake: Uwielbiam onki, a nie bardzo mogę pomóc.
Żeby tak chociaż miał ciepły tymczas.

Posted

Podobnie jak Donvitow, dorzucę się do kosztów utrzymania Dingusia w domku tymczasowym. Potrzebny tylko ciepły kąt, a czasu coraz mniej :(

Posted

mysza 1 napisał(a):
A ja właśnie wypełniłam formularz, chcę zostać opiekunem wirtualnym Dinga. Pewnie to kropla w morzu potrzeb, ale zawsze regularnie.

Myszko, dziękujemy!!!:loveu::loveu::loveu:

Posted

Justyna ! a moze Dingusiowi boks słomą wymościc, zawsze to cieplej ...tak stapa po betonie i nie zawsze lezy na swoim posłanku, a jak by była w boksie słoma to zawsze w łapy cieplej i przyjemnie sie lezy....