Ulaa Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Diana S napisał(a):Ale jak ma rodowód to dlaczego miałby być kastrowany? owszem mógłby ale nie musi..(on ma papiery)wydaje mi się że właściciele.. udadzą się z nim do Związku Kynologicznego pozałatwiać wszystkie niezbędne sprawy.. może Państwo będą go wystawiać.. a w przyszłości może będzie ojcem rodowodowych szczeniąt.. Dlatego, że jak do tej pory rodowód nie zagwarantował mu szczęścia w życiu. Poza tym zobacz choćby na allegro, ile jest szczeniąt PO rodowodowych rodzicach? Co druga pseudohodowla tak robi... Poza tym nie wiem spytałam, czy ludzie zamierzają go wystawiać. Bo czasem jest tak, że poprzedni właściciel nie chce się zrzec i nici z przerejstrowania psa, a zarazem z wystawiania... Quote
Diana S Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Ulaa napisał(a):Dlatego, że jak do tej pory rodowód nie zagwarantował mu szczęścia w życiu. Poza tym zobacz choćby na allegro, ile jest szczeniąt PO rodowodowych rodzicach? Co druga pseudohodowla tak robi... rozumiem.. faktycznie jest mnóstwo takich sytuacji... miejmy nadzieję, że ci ludzie którzy go adoptowali.. nie należą do tej grupy pseudohodowli.. Ulaa napisał(a): Poza tym nie wiem spytałam, czy ludzie zamierzają go wystawiać. Bo czasem jest tak, że poprzedni właściciel nie chce się zrzec i nici z przerejstrowania psa, a zarazem z wystawiania... to zmienia całą sytuację..:roll:..(jeśli by miało tak być) Quote
Ulaa Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Swoją drogą, słyszałam o młodej dobce, która została zabrana ze schroniska, bardzo zaniedbana i bita. A po kilku latach została championką :cool3: Może Lopezik też ma szansę? Nie znam się na labkach, ale ten wydaje się ładny, grubokościsty :roll: Quote
kaasiaa Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 jak dobrze ze ma cudowny kochajacy domek z duuuuuuzym wybiegiem ;p i nawet prywatny las <hohoho> Quote
Diana S Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 No to tylko się cieszyć...:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts