Jump to content
Dogomania

Tyczunia odeszła[*] Tak bardzo smutno:(Była taka dobra i kochana.Zegnaj Tyczuniu:(

Recommended Posts

Posted

W piątek Tyczunia a kontrolę u okulisty. Ma być na Rolnej 1 o 11. 30. Kto z krakusów dysponujacy autem pomoże w transporcie? ja moge trzymać sunię:)

Posted

Zdjęcia od pani Ewy, Tyczunia wygodnicka :).

Właśnie zapomniałam napisać, że pani Ewa opowiadała, że Tynia SAMA włazi na kanapę :) Nózie słabe dość, oczka nie widza, ale przeciez jak się bardzo chce, to nie ma przeszkód :)

Posted

Właśnie zakończył się bazarek dla Tyni, Tynia sobie leży i wysyła dobre fluidy :) :).

Pieniążki uzyskane z bazarku to kwota 55 złotych. :) :) 

Dziękuję Monice z Katowic za zakup książek w kwocie 40 zł :) :)  i Yucce za zakup cegiełki w kwocie  15 złotych :) :).

Jak tylko sfinalizujemy wysyłki, to przeleję pieniążki na konto Tyni :), które jest u handzi :)

• Upvote 1
Posted

jest ktoś chętny z Krakowa do pomocy w transporcie? Wizyta u okulisty w piątek 11.30

Posted

Ja też chciałam dopytać, czy doszła moja wpłata?

Dzięki za info finansowe, bo się niepokoiłam :)

Dzisiaj przeglądałam dokładnie wpłaty na moim koncie i niestety dojrzałam, że za Twój przelew zaraz na drugi dzień bank pobrał mi 20 zł :(

Wklejam opis do tego:

Kwota operacji

-20,00 PLN

Tytułem

Opłata za otrzymany przekaz­ zagraniczny w obr. dewizowym SEPA­ z 2015-02-04 ref:OBDS99400000017Z­ ­

Data księgowania

05/02/2015

Nie wiem co mam z tym fantem zrobić...na przyszłość lepiej by było, gdybyś wpłacała na PayPala. Wtedy opłaty są groszowe....bo tutaj, to rozbój w biały dzień....

Czy taka forma by Ci odpowiadała?

Posted

Aga, napisz może pytanie na krakowskim wątku? :)

napisałam, ale bez rezutatu. Moge miec trudność w zawiezieniu jej taksówką. To spory pies. ale jesli nikt się nie zgłosi, to nie będe miała innego wyjścia jak spróbować.

Posted

Dzisiaj doszła wpłata od hazw5 - 20 zł za luty :) dziękujemy pięknie :)

Deklaracje stałe od I 2015 roku:

sharka -20zł - II,
elficzkowa -20zł -
I, II,
Beta1 - 60zł - II,
bakusiowa - 20zł - I,
Matillu - 20zł -
II, III, IV,
p.Ania ze Szczekocin - 30 zł - I - 20 zł, II,
Tyska - 5zł -
AlfaLS - 10zł - I,
bric-a-brac - 10zł -
I, II,
teresaa118 - 40zł -

Ika136 - 30zł - II,

agat21 - 10zł -

ALMA2 - 5zł - I, II,

hazw5 - 20zł - I, II, 

Radek - 10 zł - II,

---------------------------------------------------

Razem deklaracje - 310 zł

Wpłaty jednorazowe:

ALMA2 - 10 zł :)

moca35 - 20 zł :)

MikAga z Mika - 50zł :)

Agnieszka 103 - 10 zł :)

czarna kafka - 30 zł :)

zebrazebra - 15 zł :)

Za pośrednictwem AgaG wpata od pani­ Kathariny pół na pół dla Tyczki i­ Arona­ ­- 201 zł :)

Wszystkie wpłaty razem: 706 zł

Wydatki:

50 zł - opłata za dt za styczeń (przekazane dla DORY1020 dla szczebrzeszyniaków :))

142 zł - opłata za wizytę u weta (faktura w poście 463 )

20 zł - dopłata do transportu

Wydatki razem - 212 zł

Aktualnie na koncie Tyczki - 494 zł

Posted

Ja rowniez bardzo dziekuje....... :)
poswiecacie swoj czas i pieniadze dla tak cudownej i dobrej starowinki.
Dzieki Aga,ze masz wszystko pod kontrola...... :)
Dziekuje rowniez p.Katarinie..... :)
za finansowa pomoc Tyni i Aronowi.

DORA1020 przydałoby się do pomocy więcej wolontaruszy póki leczenie okulistyczne Tyczunie nie zostanie zakończone. Bo na razie to tylko ja na zmiane z kolezanką Olą K. z nią jeżdżę do weta, choć obie mamy sporą gromadkę cięzko chorych psów u siebie  i inne obowiązki.

Pani Ewa nie może Tyni zabrać bo ma sunię wilczastą z ogromnym lekiem separacyjnym, która demoluje dom, gdy zostaje sama. Na dodatek sunia jest duża i ciężka dosyć,

Ponawiam wiec pytanie, czy ktoś z Krakusów pomoże z transportem w piatek na 11, 30 do okulisty na Rolną? :) wellington niestety jest obecnie poza Krakowem

Posted

przepraszam za długą nieobecność u Tyczuni - podróże służbowe mnie trzymają z dala - wpłaciłam stałą za luty i marzec
cudnie, że dobrze się malusia miewa :)

Posted

DORA1020 przydałoby się do pomocy więcej wolontaruszy póki leczenie okulistyczne Tyczunie nie zostanie zakończone. Bo na razie to tylko ja na zmiane z kolezanką Olą K. z nią jeżdżę do weta, choć obie mamy sporą gromadkę cięzko chorych psów u siebie  i inne obowiązki.

Pani Ewa nie może Tyni zabrać bo ma sunię wilczastą z ogromnym lekiem separacyjnym, która demoluje dom, gdy zostaje sama. Na dodatek sunia jest duża i ciężka dosyć,

Ponawiam wiec pytanie, czy ktoś z Krakusów pomoże z transportem w piatek na 11, 30 do okulisty na Rolną? :) wellington niestety jest obecnie poza Krakowem

Ja niestety nie jestem z Krakowa, ale podniosę, żeby było widoczne.

Posted

Moge tylko napisac i prosic kogos na watku krakowskim,nie znam z Krakowa  prawie nikogo, Dogo07  tylko.

Rozmawialm rowniez z Masza,ale ona tez nie zna nikogo kto moglby sunie zawiezc.Mowila,ze to w godzinach pracy i ciezko bedzie kogos znalezc.

Aga to moze zamow wczesniej taksowke /Masza mowila,ze dorzuci do transportu/ bo chyba innego wyjscia nie ma.

Posted

przepraszam za długą nieobecność u Tyczuni - podróże służbowe mnie trzymają z dala - wpłaciłam stałą za luty i marzec
cudnie, że dobrze się malusia miewa :)

Dzieki agat.....:)