AgaG Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 W piątek Tyczunia a kontrolę u okulisty. Ma być na Rolnej 1 o 11. 30. Kto z krakusów dysponujacy autem pomoże w transporcie? ja moge trzymać sunię:) Quote
handzia Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Dziewczyny podajcie mi link do Arona :) Proszę http://www.dogomania.com/forum/topic/145342-aron-z-gronkowcem-w-uszach-zbiera-na-budepomozcie-prosze/ Quote
Onaa Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Zdjęcia od pani Ewy, Tyczunia wygodnicka :). Quote
AgaG Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Zdjęcia od pani Ewy, Tyczunia wygodnicka :). Właśnie zapomniałam napisać, że pani Ewa opowiadała, że Tynia SAMA włazi na kanapę :) Nózie słabe dość, oczka nie widza, ale przeciez jak się bardzo chce, to nie ma przeszkód :) Quote
DORA1020 Posted February 10, 2015 Author Posted February 10, 2015 Zdjęcia od pani Ewy, Tyczunia wygodnicka :). Cudo....:) cudo....:) az sie lezka w oku kreci,tak bym chciala ja przytulic. Quote
Onaa Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 Poprosze o nr konta skarbnika Tyczusiowego :), kończa sie moje dwa bazarki na sunie i bede chciała wpłacić pieniażki jak wszystkie przyjda. Quote
Radek Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 Miło popatrzeć, że na starość sunia jest w dobrych rękach. Quote
ALMA2 Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 Właśnie zakończył się bazarek dla Tyni, Tynia sobie leży i wysyła dobre fluidy :) :). Pieniążki uzyskane z bazarku to kwota 55 złotych. :) :) Dziękuję Monice z Katowic za zakup książek w kwocie 40 zł :) :) i Yucce za zakup cegiełki w kwocie 15 złotych :) :). Jak tylko sfinalizujemy wysyłki, to przeleję pieniążki na konto Tyni :), które jest u handzi :) 1 Quote
handzia Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 Poprosze o nr konta skarbnika Tyczusiowego :), kończa sie moje dwa bazarki na sunie i bede chciała wpłacić pieniażki jak wszystkie przyjda. Już wysyłam :) Quote
AgaG Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 jest ktoś chętny z Krakowa do pomocy w transporcie? Wizyta u okulisty w piątek 11.30 Quote
handzia Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 Aga, napisz może pytanie na krakowskim wątku? :) Quote
handzia Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 Ja też chciałam dopytać, czy doszła moja wpłata? Dzięki za info finansowe, bo się niepokoiłam :) Dzisiaj przeglądałam dokładnie wpłaty na moim koncie i niestety dojrzałam, że za Twój przelew zaraz na drugi dzień bank pobrał mi 20 zł :( Wklejam opis do tego: Kwota operacji -20,00 PLN Tytułem Opłata za otrzymany przekaz zagraniczny w obr. dewizowym SEPA z 2015-02-04 ref:OBDS99400000017Z Data księgowania 05/02/2015 Nie wiem co mam z tym fantem zrobić...na przyszłość lepiej by było, gdybyś wpłacała na PayPala. Wtedy opłaty są groszowe....bo tutaj, to rozbój w biały dzień.... Czy taka forma by Ci odpowiadała? Quote
AgaG Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 Aga, napisz może pytanie na krakowskim wątku? :) napisałam, ale bez rezutatu. Moge miec trudność w zawiezieniu jej taksówką. To spory pies. ale jesli nikt się nie zgłosi, to nie będe miała innego wyjścia jak spróbować. Quote
bakusiowa Posted February 11, 2015 Posted February 11, 2015 Poszła stała za luty dla naszej Tyczuni. Quote
asiuniab Posted February 11, 2015 Posted February 11, 2015 tak jak obiecałam napisałam prośbę o pomoc do skarpety staruszkowej, przepraszam, że dopiero teraz,ale nie wyrabiam z czasem, na nic: http://www.dogomania.com/forum/topic/73552-skarpeta-imtalcott-pomaga-psom-staruszkom/page-169 1 Quote
handzia Posted February 11, 2015 Posted February 11, 2015 Dzisiaj doszła wpłata od hazw5 - 20 zł za luty :) dziękujemy pięknie :) Deklaracje stałe od I 2015 roku: sharka -20zł - II, elficzkowa -20zł - I, II, Beta1 - 60zł - II, bakusiowa - 20zł - I, Matillu - 20zł - II, III, IV, p.Ania ze Szczekocin - 30 zł - I - 20 zł, II, Tyska - 5zł -AlfaLS - 10zł - I, bric-a-brac - 10zł - I, II, teresaa118 - 40zł - Ika136 - 30zł - II, agat21 - 10zł - ALMA2 - 5zł - I, II, hazw5 - 20zł - I, II, Radek - 10 zł - II, --------------------------------------------------- Razem deklaracje - 310 zł Wpłaty jednorazowe: ALMA2 - 10 zł :) moca35 - 20 zł :) MikAga z Mika - 50zł :) Agnieszka 103 - 10 zł :) czarna kafka - 30 zł :) zebrazebra - 15 zł :) Za pośrednictwem AgaG wpata od pani Kathariny pół na pół dla Tyczki i Arona - 201 zł :) Wszystkie wpłaty razem: 706 zł Wydatki: 50 zł - opłata za dt za styczeń (przekazane dla DORY1020 dla szczebrzeszyniaków :)) 142 zł - opłata za wizytę u weta (faktura w poście 463 ) 20 zł - dopłata do transportu Wydatki razem - 212 zł Aktualnie na koncie Tyczki - 494 zł Quote
AgaG Posted February 11, 2015 Posted February 11, 2015 Ja rowniez bardzo dziekuje....... :) poswiecacie swoj czas i pieniadze dla tak cudownej i dobrej starowinki. Dzieki Aga,ze masz wszystko pod kontrola...... :) Dziekuje rowniez p.Katarinie..... :) za finansowa pomoc Tyni i Aronowi. DORA1020 przydałoby się do pomocy więcej wolontaruszy póki leczenie okulistyczne Tyczunie nie zostanie zakończone. Bo na razie to tylko ja na zmiane z kolezanką Olą K. z nią jeżdżę do weta, choć obie mamy sporą gromadkę cięzko chorych psów u siebie i inne obowiązki. Pani Ewa nie może Tyni zabrać bo ma sunię wilczastą z ogromnym lekiem separacyjnym, która demoluje dom, gdy zostaje sama. Na dodatek sunia jest duża i ciężka dosyć, Ponawiam wiec pytanie, czy ktoś z Krakusów pomoże z transportem w piatek na 11, 30 do okulisty na Rolną? :) wellington niestety jest obecnie poza Krakowem Quote
agat21 Posted February 11, 2015 Posted February 11, 2015 przepraszam za długą nieobecność u Tyczuni - podróże służbowe mnie trzymają z dala - wpłaciłam stałą za luty i marzec cudnie, że dobrze się malusia miewa :) Quote
ALMA2 Posted February 11, 2015 Posted February 11, 2015 DORA1020 przydałoby się do pomocy więcej wolontaruszy póki leczenie okulistyczne Tyczunie nie zostanie zakończone. Bo na razie to tylko ja na zmiane z kolezanką Olą K. z nią jeżdżę do weta, choć obie mamy sporą gromadkę cięzko chorych psów u siebie i inne obowiązki. Pani Ewa nie może Tyni zabrać bo ma sunię wilczastą z ogromnym lekiem separacyjnym, która demoluje dom, gdy zostaje sama. Na dodatek sunia jest duża i ciężka dosyć, Ponawiam wiec pytanie, czy ktoś z Krakusów pomoże z transportem w piatek na 11, 30 do okulisty na Rolną? :) wellington niestety jest obecnie poza Krakowem Ja niestety nie jestem z Krakowa, ale podniosę, żeby było widoczne. Quote
sharka Posted February 11, 2015 Posted February 11, 2015 wysłałam zapytanie do gluchypies, Colette i taks, może one coś poradzą? Quote
DORA1020 Posted February 12, 2015 Author Posted February 12, 2015 wysłałam zapytanie do gluchypies, Colette i taks, może one coś poradzą? Dzieki saharka.....:) Quote
DORA1020 Posted February 12, 2015 Author Posted February 12, 2015 DORA1020 przydałoby się do pomocy więcej wolontaruszy póki leczenie okulistyczne Tyczunie nie zostanie zakończone. Bo na razie to tylko ja na zmiane z kolezanką Olą K. z nią jeżdżę do weta, choć obie mamy sporą gromadkę cięzko chorych psów u siebie i inne obowiązki. Pani Ewa nie może Tyni zabrać bo ma sunię wilczastą z ogromnym lekiem separacyjnym, która demoluje dom, gdy zostaje sama. Na dodatek sunia jest duża i ciężka dosyć, Ponawiam wiec pytanie, czy ktoś z Krakusów pomoże z transportem w piatek na 11, 30 do okulisty na Rolną? :) wellington niestety jest obecnie poza Krakowem Moge tylko napisac i prosic kogos na watku krakowskim,nie znam z Krakowa prawie nikogo, Dogo07 tylko. Rozmawialm rowniez z Masza,ale ona tez nie zna nikogo kto moglby sunie zawiezc.Mowila,ze to w godzinach pracy i ciezko bedzie kogos znalezc. Aga to moze zamow wczesniej taksowke /Masza mowila,ze dorzuci do transportu/ bo chyba innego wyjscia nie ma. Quote
DORA1020 Posted February 12, 2015 Author Posted February 12, 2015 przepraszam za długą nieobecność u Tyczuni - podróże służbowe mnie trzymają z dala - wpłaciłam stałą za luty i marzec cudnie, że dobrze się malusia miewa :) Dzieki agat.....:) Quote
Recommended Posts