Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich forumowiczow!

Jestem właścicielem 1,5 rocznego ogarka i wlaśnie sie dowiedzieliśmy że tutaj piszecie o tej rasie psów.

Pozdrawiamy serdecznie

OGAREK

Posted

Witaj Ogarku. Napisz cos więcej o sobie i swojm piesku. Jak się pies nazywa i z jakiej hodowli, skąd jesteście, skąd pomysł na ogara, czy wizytujecie wystawy... itd. itp. Słowem wszystko lub prawie wszystko.

Na forum jest nas raptem kilkoro z ogarami, więc tym milej, że grono się powiększa.

pozdrawiamy

Posted

Przyjrzałam się dobrze i stwierdzam, że......

koniecznie muszę udać się do okulisty i sprawić sobie okulary. Po przeprowadzeniu drobiazgowego śledztwa i porównaniu śladów z posiadanymi w zbiorach własnych stwierdzam, że bliżej znamy jednego ogarka, który pasuje podanemu rysopisowi:

_206185_n.jpg

pozdrawiamy

Posted

Mało nas, ogarków, to musimy robić dużo szumu, żeby nas zauważono.

Do Katowic Poświata jedzie tylko z pańciem. Za wcześnie trzeba wyjechać żebyśmy ciągali dzieciaki ze sobą, a że nie ma z kim ich zostawić to i ja nie jadę - niestety. Wojtek liczy na dotrzymanie towarzystwa i na pomoc (np. w robieniu zdjęć). Pożyczycie może aparat cyfrowy (ten co mieliście w Sopocie), byłoby cudownie. Z dogomanii będzie nas trochę i przydałyby się zdjęcia pamiątkowe. A Ty jedziesz sam, czy z Asią?

pozdrawiamy

Posted

Witam!

Do Katowic jedziemy we trojkę, także zaopiekujemy się małżonkiem i w razie potrzeby pomożemy.

Pozdrowienia dla dzieciaczków i dla Was a przede wszystkim piątka dla Poświaty :fadein:

Ogarek

Posted
Pozdrowienia dla dzieciaczków i dla Was, a przede wszystkim piątka dla Poświaty :fadein:

Ogarek

Dziękujemy za pozdrowienia.

A za co piątka dla Poświaty? Czym sobie zasłużyła?

No i cieszę się, że Wojtek nie będzie w Katowicach samotny (bedzie miał go kto przypilnować :B-fly: )

Posted
Pozdrowienia dla dzieciaczków i dla Was, a przede wszystkim piątka dla Poświaty :fadein:

Ogarek

%7Boption%7DDziękujemy za pozdrowienia.

A za co piątka dla Poświaty? Czym sobie zasłużyła?

No i cieszę się, że Wojtek nie będzie w Katowicach samotny (bedzie miał go kto przypilnować :B-fly: )

No ,nie wiem....

Ja tam już będę musiał nawiać :scared: z Wawy gdzieś tak koło środy ,aby się w Katowicach nieco zaaklimatyzować (przydałoby się jakoweś lokum... - może jakaś Dogomaniaczka ma wolną miejscówkę w motelu etc,..). :lilangel:

Poza tym,jak przeczytałem w potwierdzeniu z Odziału Katowice - to trzeba zostać do niedzieli ,coby brać udział w wyscigu o BIS !.

:ylsuper:

Posted

Dostaliśmy dziś potwierdzenie, które zresztą zostało wysłane z katowic 01.03. a dziś mamy 09.03 - poczta ekspress.

No i tam napisali cytuję:

... W szyscy Zwycięzcy Grup z piątku i soboty, tj. grup II, III, IV, V, VI, VII, VIII proszeni są o pozostanie do niedzieli celem dokonania wyboru "Best in Show"...

No a reszta to pobożne życzenia Wojtka... :roflt:

pozdrawiamy

Posted

Ha, Wojtecki po prostu zakłada, że wygra rasę! Podobno takie myślenie bardzo zwiększa szansę wygrania :P .

A my szykujemy sie do Wilna :D

Pozdrawiam

Posted
Ha, Wojtecki po prostu zakłada, że wygra rasę! Podobno takie myślenie bardzo zwiększa szansę wygrania

Wojtecki raczej nic nie zakłada, tylko kombinuje jakie alibi wymyśleć i przedłużyć sobie weekend :BIG: . Poza tym w zeszłym roku najlepszy fart na ringu mieli wtedy gdy była z nimi pańcia, a tu niestety jadą sami.

A Wilno to już w tą niedzielę? Trzymamy kciuki.

Haniu znasz wyniki z Jarosławia? Pogrom na ringu.

pozdrawiamy

Posted

Wilno już w tą sobotę i niedzielę :D .

Nic nie wiem o Jarosławiu :cry: nawet nie wiem kto był zgłoszony i kto sędziował :cry: Jakie macie wiadomości?

Posted

No to ja witam nowego ogarka ogórkowo i cieplutko :angel: Wybaczcie/ rozumiem że pod ,,ogarkiem" ukrywa się... piękny Pałasz :D ...a kto ukrywa się pod ,,Hanią" ? :oops: :roll: