Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 560
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gwiazda czasami to nic do ceibie nie dociera.. czytaj watek uwaznie i na ostrodzkim juz pisalam ..zadzwonie w poniedzialke bo wtedy przyjedzie mi doladowanie... ile razy mam pisac

Posted

Juz raz dzwoniłam. W wakacje. I odebrał młody chłopak (przynajmniej stwierdzam po głosie) i on mowil ze ma taka prawce ze pracuje 7 dni w tygodniu od 6 do 21 na polu namiotowym i ze pracuje tak do 30 sierpnia czy jakos tak. I jak skonczy praowac na polu namiotowym to przyjedzie sie rozejrzec. podziekowal za zaproszenie i od tego czasu CISZA

Posted

Skorzystałam z tego ze rodziców nie ma w domu i Aga zadzwoniłam (z domowego) do tego pana Mateusza. Odebrał powiedział ze przyjedzie napewno i chciał zebym mu podała ulicę - adres schroniska. Zapytał sie od której bedziemy tam to powiedzialam ze od 9 tak do 12 wolontariusze będą i ze moze przyjezdzac. Sympatyczny gość

Posted

Może coś wypadło?...
Nawet nie bede prosić, by ktoś moze jednak utrzymywał z nim kontakt, w końcu Arktik nie ma kilku kandydatów na potencjalny ch właścicieli :shake:

Posted

Malagos ja nie chce tu się wymadrzac..ale ja dzwonilam do niego 2 razy..i dwa razy nie przyjechal... i nie bede juz do niego trzeci raz dzwonic bo bedzie mi poprostu glupio. facet se pomysli ze dostala jakas gowniara(ja) numer ze schroniska i teraz dzwoni i sie odczepic nie mozna bo wydzwania co tydzien. widac facetowi poprostu nie zalezy... a moze woli psa z rodowodem ? nikt tego nie wie a z reszta adres schroniska ma i wie w jakich godzinach bo go informowalam wiec jak chce to niech przyjezdza .. po co ja mam 3 raz dzwonic ..zachęcac.. adres zna :) jezeli juz to niech dzwoni ktos z ostrody ale inny nie ja...

Posted

[quote name='mrowa23']przypomnijcie mi co nieco o arktiku jaki on jest? czy nadal do adopcji? nie moge teraz sie przekopac przez watek...[/quote]

jest nadal w schrionisku i czeka... nie jest wyprowadzany na spacery poniewaz jest na wybiegu. Z tego co wiem to nie ma juz problemow z wproznianiem. Medra ogonkiem na nasz widok umie siad lapa lezec... tyle moge o nim napisac

Posted

Miałem tel od Agi, bo nie ma dostępu do neta

Artik dzisiaj został zabrany w ciężkim stanie do lecznicy na Mickiewicza , jutro operacja na Kortowie w Olsztynie, wet mówi, że nie wiadomo czy przeżyje...
z tego co się na szybko dowiedziałem, to coś z jelitem...:-(

:-(:-(:-(:-(:-(

cały koszt wyniesie około 1000-2000 zł łącznie z operacją i hotelem po operacji !!

prosimy o Wsparcie:modla::modla:

mam nadzieję, że Arktik przeżyje...

[SIZE=5]
sisia zmień tytuł

Posted

Napiszcie do sisia bo bez zmiany tytułu nikt tu nie zajrzy....

Arktik dzisiaj bardzo cięzki dzień dla Ciebie....

Będę o Tobie myślała....

Bardzo Was proszę trzymajcie za niego kciuki bo ...lekarze jego sznse oceniają naprawdę bardzo, bardzo nisko :(