Aga_Mazury Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Arktik jeszcze przed zabiegiem zadziwił wszystkich bo zachowywał się nader grzecznie.... jak nie on... teraz czuje się w porządku...jednak nadal nie wychodzi z nikim na spacery... mocno się od tego przymierzam, ale zawsze czas za krótki ...i nie wyrabiam... Quote
masienka Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 na wszystkich haszczakowo malamucich watkach prosze o pomoc Kto moze niech powiesi u siebie choc kilka ulotek BS. To bardzo wazne bo psow przybywajacych do adopcji jest kilka tygodniowo a chetnych moze 1-2 na dwa miesiace. :shake: Prosze... Pomozcie rozreklamowac serwis. __________________ Quote
Mysia222 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Mam nadzieje że Arktik będzie wychodził na spacery. I że u niego już dobrze. Przepraszam za moja opinie jeżeli kogoś uraziłam. A ulotki możliwe ze rozwieszę u mnie w mieście. Pozdrawiam Quote
Coffee&Nera Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 masienka napisał(a):na wszystkich haszczakowo malamucich watkach prosze o pomoc Kto moze niech powiesi u siebie choc kilka ulotek BS. To bardzo wazne bo psow przybywajacych do adopcji jest kilka tygodniowo a chetnych moze 1-2 na dwa miesiace. :shake: Prosze... Pomozcie rozreklamowac serwis. Z wielka checia pomoge :multi: Z rana wydrukuje wszystko i jak tylko do polski przyjade to bede rozlepiala m.in w szkole napewno i tam ktos sie chetny znajdzie... Pozatym u weterynarzy znajomych mam zamiar wklejac... :multi: Quote
Okamia Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Czy nie można mu było znaleźć chociaż DT?? Jest po prostu uroczy... Quote
Aga_Mazury Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Okamia napisał(a):Czy nie można mu było znaleźć chociaż DT?? Jest po prostu uroczy... Znasz jakies wolne DT dla Przystojniaka? ;) Quote
Okamia Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Niestety... ale mogę spróbować coś znaleźć... Sama chętnie bym na tymczas chociaż jakiegoś północnego wzięła(a zwłaszcza przystojniaka takiego jak ten) ale niestety nie ma mnie 5 dni w tygodniu... A moja mam chyba nie wyrobiła by z dwoma zaprzęgowcami... Ale jest kolejnym przystojniakiem na mojej liście dla którego pragnę coś zrobić... Popytam wśród znajomych huskomaniaków... Quote
Avaloth Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 te cudne oczy :loveu: po domek Arktik, nie mów że z takimi oczami nikt Cię nie chce ! Quote
Dorota_Phoenix Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Mysia222 napisał(a):tylko ty mówisz o bezmyślnym rozmnażaniu tych psów, zresztą to tyczy sie każdej rasy i mieszańców bezmyślnie rozmnażanych, ale jeżeli miał by przemyślane potomstwo to były by naprawdę śliczne. co to znaczy "przemyślane" potomstwo? co przez to dokładnie rozumiesz? Quote
sisia0 Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 Dorota_Phoenix napisał(a):co to znaczy "przemyślane" potomstwo? co przez to dokładnie rozumiesz? Mysia już przeprosiła za tą wypowiedz. nie widze potrzeby rozpoczynania znowu tego tematu. Ja chcę uniknąc piekła na tym wątku. To wątek Arktika. Quote
Dorota_Phoenix Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 sisia0 napisał(a):Mysia już przeprosiła za tą wypowiedz. nie widze potrzeby rozpoczynania znowu tego tematu. Ja chcę uniknąc piekła na tym wątku. To wątek Arktika. sisia, ale ja nie zapytałam się z oburzeniem, tylko z ciekawości co autorka tamtego postu rozumiała przez to :-) i nie oczekiwałam żeby kajała się przede mną :-) nie miałam zamiaru później jej "naprostowywać" czy coś, bo kilka osób przede mną to zrobiło. to była najzwyczajniesza ciekawość :-) Quote
demi Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 a czy pesio ma allegro? Ja w poniedziałek pożegnałam sie z moim tymczasowym haskaczem Bugim, miałam tyle telefonów, że masakra. Mogłabym dać ze trzy najprawde fajne opcje domków, bo powiedziałam, że jak by był jakiś haskaczyk to dam znać. czy jesteście chetni? Przepraszam, ale nie mam czasu się przebijać przez cały wątek... problemy jelitowe z czym są związane? Pesio musi mieć jakoś określoną diete? to wystarczy? Quote
demi Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 a więc co? komu mam przesłać? Myślę, że może nawet jedna opcja, Łódz, wzieła by pieska z problemami zdrowotnymi! Quote
Avaloth Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 może napisz do założycielki wątku, sama nie wiem, bo rzadko tu bywam ^^ Quote
demi Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 juz dostałam info od masieńki, wszytsko w fazie sprawdzania, trzeba czekać, zeby fajne domki wynaleźć z tych namiarów;) Quote
Gonitwa Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Oby się udało tylko jakiś megafajny dommek wychwycić... Quote
lidka_park Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 póki co problemy jelitowe znikneły... ale jak ostatnio w sobote podeszlismy do jego boksu to warczał na nas i jak wczesniej reagował no komendy, tak teraz nie :shake: oj, potrzebny mu bedzie ktoś naprawde doświadczony... Quote
Gonitwa Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 To z braku zainteresowania- to są bardzo wymagające psy.,.. Quote
Aga_Mazury Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 W tą sobotę jak poszłam do niego z smakołykiem (aby go odrobaczyć ;)) był zupełnie inny... zaczął się cieszyć... merdać ogonem... skakać... (oczywiście bez żadnych wielkich tam...jak to Arktik)... ale pięknie usiadł jak go poprosiłam.... i w ogóle był radośniejszy... po rozmowie z panią kierownik okazało się, że jednak problemy zdrowotne Arktika nawracają i ma problemy z załatwianiem się... i wtedy ma właśnie gorsze dni... co nie dziwi bo go to boli... Quote
Recommended Posts