Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Arktik jeszcze przed zabiegiem zadziwił wszystkich bo zachowywał się nader grzecznie.... jak nie on...

teraz czuje się w porządku...jednak nadal nie wychodzi z nikim na spacery... mocno się od tego przymierzam, ale zawsze czas za krótki ...i nie wyrabiam...

• Replies 560
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

na wszystkich haszczakowo malamucich watkach prosze o pomoc

Kto moze niech powiesi u siebie choc kilka ulotek BS. To bardzo wazne bo psow przybywajacych do adopcji jest kilka tygodniowo a chetnych moze 1-2 na dwa miesiace. :shake: Prosze... Pomozcie rozreklamowac serwis.

Posted

Mam nadzieje że Arktik będzie wychodził na spacery. I że u niego już dobrze. Przepraszam za moja opinie jeżeli kogoś uraziłam. A ulotki możliwe ze rozwieszę u mnie w mieście. Pozdrawiam

Posted

masienka napisał(a):
na wszystkich haszczakowo malamucich watkach prosze o pomoc

Kto moze niech powiesi u siebie choc kilka ulotek BS. To bardzo wazne bo psow przybywajacych do adopcji jest kilka tygodniowo a chetnych moze 1-2 na dwa miesiace. :shake: Prosze... Pomozcie rozreklamowac serwis.

Z wielka checia pomoge :multi: Z rana wydrukuje wszystko i jak tylko do polski przyjade to bede rozlepiala m.in w szkole napewno i tam ktos sie chetny znajdzie... Pozatym u weterynarzy znajomych mam zamiar wklejac... :multi:

Posted

Niestety... ale mogę spróbować coś znaleźć... Sama chętnie bym na tymczas chociaż jakiegoś północnego wzięła(a zwłaszcza przystojniaka takiego jak ten) ale niestety nie ma mnie 5 dni w tygodniu... A moja mam chyba nie wyrobiła by z dwoma zaprzęgowcami...
Ale jest kolejnym przystojniakiem na mojej liście dla którego pragnę coś zrobić... Popytam wśród znajomych huskomaniaków...

Posted

Mysia222 napisał(a):
tylko ty mówisz o bezmyślnym rozmnażaniu tych psów, zresztą to tyczy sie każdej rasy i mieszańców bezmyślnie rozmnażanych, ale jeżeli miał by przemyślane potomstwo to były by naprawdę śliczne.

co to znaczy "przemyślane" potomstwo? co przez to dokładnie rozumiesz?

• 2 weeks later...
Posted

Dorota_Phoenix napisał(a):
co to znaczy "przemyślane" potomstwo? co przez to dokładnie rozumiesz?

Mysia już przeprosiła za tą wypowiedz. nie widze potrzeby rozpoczynania znowu tego tematu. Ja chcę uniknąc piekła na tym wątku. To wątek Arktika.

Posted

sisia0 napisał(a):
Mysia już przeprosiła za tą wypowiedz. nie widze potrzeby rozpoczynania znowu tego tematu. Ja chcę uniknąc piekła na tym wątku. To wątek Arktika.

sisia, ale ja nie zapytałam się z oburzeniem, tylko z ciekawości co autorka tamtego postu rozumiała przez to :-) i nie oczekiwałam żeby kajała się przede mną :-) nie miałam zamiaru później jej "naprostowywać" czy coś, bo kilka osób przede mną to zrobiło. to była najzwyczajniesza ciekawość :-)

Posted

a czy pesio ma allegro? Ja w poniedziałek pożegnałam sie z moim tymczasowym haskaczem Bugim, miałam tyle telefonów, że masakra. Mogłabym dać ze trzy najprawde fajne opcje domków, bo powiedziałam, że jak by był jakiś haskaczyk to dam znać. czy jesteście chetni?

Przepraszam, ale nie mam czasu się przebijać przez cały wątek... problemy jelitowe z czym są związane? Pesio musi mieć jakoś określoną diete? to wystarczy?

Posted

póki co problemy jelitowe znikneły...
ale jak ostatnio w sobote podeszlismy do jego boksu to warczał na nas i jak wczesniej reagował no komendy, tak teraz nie :shake:
oj, potrzebny mu bedzie ktoś naprawde doświadczony...

Posted

W tą sobotę jak poszłam do niego z smakołykiem (aby go odrobaczyć ;)) był zupełnie inny... zaczął się cieszyć... merdać ogonem... skakać... (oczywiście bez żadnych wielkich tam...jak to Arktik)... ale pięknie usiadł jak go poprosiłam.... i w ogóle był radośniejszy...

po rozmowie z panią kierownik okazało się, że jednak problemy zdrowotne Arktika nawracają i ma problemy z załatwianiem się... i wtedy ma właśnie gorsze dni... co nie dziwi bo go to boli...