Rafal StWola Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Szkoda że nie ma żadnych informacji dotyczących zdrówka Arktika .....:-( Jeśli Ktoś ma jakiekolwiek .... napiszcie coś o Nim prosze ... Quote
neverend Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Rafal StWola napisał(a):Szkoda że nie ma żadnych informacji dotyczących zdrówka Arktika .....:-( Jeśli Ktoś ma jakiekolwiek .... napiszcie coś o Nim prosze ... będziemy w sobotę w schronisku to się dowiemy... Quote
neverend Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name='Klaudus__']Neverend czekamy na wieści... dobrze...u Moriska też sprawdzimy co i jak:) Quote
Aga_Mazury Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Rafal StWola napisał(a):Szkoda że nie ma żadnych informacji dotyczących zdrówka Arktika .....:-( Jeśli Ktoś ma jakiekolwiek .... napiszcie coś o Nim prosze ... Witam Panie Rafale....:lol: Quote
Rafal StWola Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Aga_Mazury napisał(a):Witam Panie Rafale....:lol: Witam i pozdrawiam ... Quote
Rafal StWola Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Mam nadzieje ze po sobotniej wizycie napisze ktos co z Arktikiem.... Czy nadal sa problemy z zalatwianiem itd..... Ja nadal ...nie wazne ... Trzymaj Sie ARKTIK.... Quote
Klaudus__ Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Neverend czekam na wieści :eviltong: Quote
Marta_Ares Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Piekny jest:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Arktik na gore po domek:loveu: Quote
Mysia222 Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 piekny jest naprawde cudenko :( w gore!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Aga_Mazury Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Jak dla mnie z Arktikiem "na oko" jest dużo lepiej.... temat może delikatny, ale... powiem ;) tyłek wygląda dużo lepiej...zniknęła opuchlizna... pytałam się pracowników to Arktik załatwia się normalnie.... więc chyba jest poprawa:multi: Quote
sisia0 Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 No to super ! Arktik a teraz DOMMMMMMMMMM !!! GDZIE JEST DOOOOM ? Quote
Rafal StWola Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Nareszcie coś pozytywnego .... lecz lepiej nie zapeszac ... Dziekuje za wiadomosci i Pozdrawiam .... A domek .... moze juz gdzies czeka ....Trzymaj sie Arktik Quote
*zaba* Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Bardzo prosze cioteczce Wandul66 przeslac nr konta na Arkitka,poniewaz wylicytowala bluzeczki na moim bazarku.Dziekuje. Quote
baffi2 Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 on jest taki ładny... i taki smutny... Quote
Marta_Ares Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 a co z jego zachowaniem? nadal warczy na obcych? Quote
Aga_Mazury Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 konto dla Arktika to konto afn z dopiskiem "Arktik Ostróda" www.afn.pl bardzo dziękujemy za bazarki :Rose: i zainteresowanie chłopakiem.... Arktik to Arktik:cool1: ....trzeba go kochac takim jakim jest... nie jest napewno psem przytulanką...aczkolwiek ośmielam się wysuwać przypuszczenia, że...ten jeden jedyny człowiek....który go pokocha zyska wspaniałego przyjaciela po okazaniu mu serca, cierpliwości... Quote
Rafal StWola Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 <P>sisia0 napisał(a):No to super ! Arktik a teraz DOMMMMMMMMMM !!! GDZIE JEST DOOOOM ?</P> Teraz dom i czlowiek ( wole slowo " czlowiek " lub " przyjaciel " .... " pan " jakos mi nie pasuje , "przewodnik" tez moze byc ) Agresja zas .... " Stosunek wilka do czlowieka jest taki , jakie jest odniesienie tego czlowieka do innych ludzi , zwierzat i calego otaczajacego go swiata " Jesli zas wierzyc w " test wilka " , dlaczego nie wierzyc w " test psa " ....:razz: http://stobnica.wolf.wild.art.pl/ Quote
Aga_Mazury Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Arktik jak nas dzisiaj zobaczył to oczywiście podbiegł i już wypatrywał w rekach smakołyków...a dokładnie kiełbachy...no niestety nie dajemy mu jej...ze względu na jego problmy zdrowotne.... Arktik napewno się załatwia....bo trochę kup widac było na jego wybiegu....wygląda też nienajgorzej..... i jedno wiem.....napewno w stosunku do nas nie jest już tak nieufny jak początkowo...nie warczy, nie napręża się...ot poprostu podbiega, opiera łapska na ogrodzenie ....i czeka...aż coś mu skapnie Quote
Recommended Posts