Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 560
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jestem_wredna']Witam!
Czy nadal potrzebna jest pomoc finansowa dla Arktika? Mogę wystawić aukcję charytatywną na allegro. Mam maskotkę husky - będzie pasować.

super...
co prawda jest już jedna,ale co 2 to przecież nie 1,
a pieniążki się przydadzą...
dziękujemy:)

Posted

*zaba* napisał(a):
Jest tez moj nieszczesny bazarek na wybranego psa.Moze ktorejs Cioteczce bluzeczki wpadna w oko i przeznacza grosik na Arktika?

ja juz tam oglosilam arktika... wiec rozumeim ze przyjete :) tak ?

Posted

Nerul napisał(a):
Moja kolezanka jest zainteresowana kupnem pluszowego pieska... jak mozna podac swoje dane zeby wyslac czy cos bo dziewczyna niejest z Dogomani...?

ten pluszak ma isc na aukcje charytatywna allegro wiec najpierw takowa musi powstac a potem kupno i wysylka... a z reszta pogadaj z obecnym wlascicielem pluszaka :)

Posted

Mateusz jeżeli tylko mi sie uda to w najblizszym czasie (okolo miesiac niestety) wpłace kilka przysłowiowych groszy na Arktika- niestety niemam za wiele ale chyba kazdy grosz sie liczy...

Rozglasniam o Arktiku wsrod moich Haszczakowych znajomych- moze i oni cos pomogą ;)

Posted

Nerul napisał(a):
Moja kolezanka jest zainteresowana kupnem pluszowego pieska... jak mozna podac swoje dane zeby wyslac czy cos bo dziewczyna niejest z Dogomani...?

Witam serdecznie! Bardzo cieszy mnie zainteresowanie pluszakiem. Będą pieniążki dla Arktika! :multi: Wkrótce powstanie aukcja na allegro. Proszę śledzić ten wątek. Podam tutaj link w pierwszej kolejności. Pozdrawiam.

Posted

jestem_wredna napisał(a):
Witam serdecznie! Bardzo cieszy mnie zainteresowanie pluszakiem. Będą pieniążki dla Arktika! :multi: Wkrótce powstanie aukcja na allegro. Proszę śledzić ten wątek. Podam tutaj link w pierwszej kolejności. Pozdrawiam.

Są moze 2 takie pluszaczki :cool3:? Z wielką chęcią bym kupila tez... :loveu: Oczywiscie jezeli moglabym w czyms pomoc co do rozglaszania po znajomych to proszę mowic- zawsze pomoge ;)

Posted

[quote name='Nerul']Są moze 2 takie pluszaczki :cool3:? Z wielką chęcią bym kupila tez... :loveu: Oczywiscie jezeli moglabym w czyms pomoc co do rozglaszania po znajomych to proszę mowic- zawsze pomoge ;)

No niestety, mam tylko jednego ;) Mam nadzieję, że będzie spore zainteresowanie, więc prosiłabym o informowanie o aukcji gdzie tylko się da, a także o cegiełkach dla Arktisia http://www.allegro.pl/show_item.php?item=256292668