Aga_Mazury Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Dzisiaj pierwszy raz Arktik wyszedł na spacer :) taki prawdziwy po lesie... za długo nie chodziliśmy, ale pół godzinki miał ... zdjęcia na forum mi niestety pojawiają się błedy i nie mogę wkleić zdjęć.... a za chwilę pewnie i dogo nie będę mogła przeglądać ;) http://afn.pl/forum/viewtopic.php?t=230&postdays=0&postorder=asc&start=15 Quote
Aga_Mazury Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Arktik ciekawe czy będziesz miał jutro dobry humor na spacer :razz: Quote
Vergere Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Arktik znalazł się na pierwszej stronie SPS-u, jak równiez i na forum:razz: www.sps.forall.pl Pytam znajomych, czy nie znalzłby się DT dla ślicznoty, ja na razie nie mogę go wziąść, bo już mam 3 psy:roll: Za rok owszem, będe już mieć własne mieszkanie i nie będzie z tym problemu:multi: Quote
masienka Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 :oops:nie dam rady przekopac watku ... czy wiadomo jak Arktik toleruje koty? Jest domek we Wrocku ale z kotem i ogrodzenie niewysokie (1,6-1,7m) wiec musialby byc pies, ktory nie ma sklonnosci do ucieczek Quote
lidka_park Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 to na pewno nie Arktik... nie toleruje innych psów wiec kotów raczej też Quote
Hala Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Zobaczcie.... :placz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117086 Quote
Aga_Mazury Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Arktuś nadal w schronisku.... jesteśmy teraz w wielkiej przyjaźni... tak to się zmieniło ;) Quote
Aga_Mazury Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Okamia napisał(a):A jak z jego chorobą?? Nie ma aż tak jak wtedy gdy konieczna była interwencja weta... napewno nie może jeść suchej karmy bo mu kupiłam specjalną taką na jego problemy i niestety "zatkało go"... dostaje mokre jedzenie plus dużo otręb... w tej chwili troszkę spaceruje ze mną...i zawsze na spacerze bardzo porządnie się załatwia i nawet nie wyobrażacie sobie jaki jest wtedy szczęśliwy... podkakuje jak szczeniak :) Okolice tyłka też już nie są takie "napuchnięte"... ale bywają lepsze i gorsze dni.... tfu odpukać... tych gorszych jest znacznie mniej.... Arktik niestety póki co... nie warczy tylko na mnie.... Owszem próbowaliśmy aby na spacer poszedł z inną osobą. Wyprowadziłam go z boksu, wręczyłam smycz koleżance i poszliśmy... ja jako bodyguard ;) i Arktik na spacerze w ogóle tej osoby "nie widział"... a jak do niego przycmokała to warknął.... no jak dawała smakołyki to była ok ;) ...ale za tydzień ... przy kolejnej próbie to samo... Quote
_ogonek_ Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 A co to on nadal biedny szukający domku? Quote
_ogonek_ Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 W górę, Arktik chce do domu!!! :placz::-( Quote
_ogonek_ Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 I jak się ma na chwilę teraźniejszą sytuacja z psiakiem??? Quote
lidka_park Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Arkik co sobot wychodzi z nami na spacery. Był mały odzew w jego sprawie, ale niestety tam były inne psy lub dzieci, a nasz cudak do takich warunków niestety sie nie nadaje. Jest dominantem Quote
Recommended Posts