Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 560
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Arktik znalazł się na pierwszej stronie SPS-u, jak równiez i na forum:razz:
www.sps.forall.pl
Pytam znajomych, czy nie znalzłby się DT dla ślicznoty, ja na razie nie mogę go wziąść, bo już mam 3 psy:roll:
Za rok owszem, będe już mieć własne mieszkanie i nie będzie z tym problemu:multi:

Posted

:oops:nie dam rady przekopac watku ... czy wiadomo jak Arktik toleruje koty? Jest domek we Wrocku ale z kotem i ogrodzenie niewysokie (1,6-1,7m) wiec musialby byc pies, ktory nie ma sklonnosci do ucieczek

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Okamia napisał(a):
A jak z jego chorobą??

Nie ma aż tak jak wtedy gdy konieczna była interwencja weta...
napewno nie może jeść suchej karmy bo mu kupiłam specjalną taką na jego problemy i niestety "zatkało go"... dostaje mokre jedzenie plus dużo otręb...
w tej chwili troszkę spaceruje ze mną...i zawsze na spacerze bardzo porządnie się załatwia i nawet nie wyobrażacie sobie jaki jest wtedy szczęśliwy... podkakuje jak szczeniak :)
Okolice tyłka też już nie są takie "napuchnięte"... ale bywają lepsze i gorsze dni.... tfu odpukać... tych gorszych jest znacznie mniej....

Arktik niestety póki co... nie warczy tylko na mnie....
Owszem próbowaliśmy aby na spacer poszedł z inną osobą. Wyprowadziłam go z boksu, wręczyłam smycz koleżance i poszliśmy... ja jako bodyguard ;) i Arktik na spacerze w ogóle tej osoby "nie widział"... a jak do niego przycmokała to warknął.... no jak dawała smakołyki to była ok ;) ...ale za tydzień ... przy kolejnej próbie to samo...

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...