Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 560
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Powiem też tyle ze byłam na tym forum i na wątku Arktika, i mogę stwierdzić że za dużo o naszym słonku nikt nic nie pisze :) Nawet bym śmiała powiedzieć że tam nic nie pisze ;) Oprócz informacji adopcyjnej :) Szkoda bo chciałam się dowiedzieć czegoś nowego :)

Tu link: http://afn.pl/forum/viewtopic.php?t=230&highlight=arktik

Jakby pojawiły się tam jakieś ciekawe informacje przekopiuję je tutaj :)

Pozdrawiam

Posted

1. Co z Jego zdrowiem?
2. Czy jest wyprowadzany i jak teraz reaguje na ludzi?
3. Nowe zdjęcia naszego słonka :)

Narazie chociaż tyle informacji :)

Z góry Dziękuje, Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Posted

Po Domek ;-) A ja tu słyszałam że o naszym słoneczku ktoś nam udzieli informacji a po moim ostatnim poście bardzo cicho sie zrobiło mogę nawet powiedzieć że zamilkło ;-)

Czekam na informacje i odpowiedzi na moje pytania:)

Pozdrawiam

Kochanie szczekaj po domek :mad:

Posted

Czasem kochający dom z możliwościami spaceru, jest lepszy niż schronisko i mimo wszystko tam też niema odpowiedniego wybiegu i ruchu, wiec może warto się zastanowić nad kochającym domem nawet takim który nie jest wstanie wybiegać porządnie Arktika :) Czy on nie za długo czeka już na swój czas ? :mad:

Posted

tak, ale niedlugo wyprowadzam sie do cioci i to nie moje mieszkanie tylko cioci, wiec gdyby pies cos niszczyl to ciocia nie bylaby zbyt szczesliwa. i pies musialby byc sam w domu po jakies 8 godzin.
bo gdybym miala swoje wlasne mieszkanie...to niech sobie niszczy co chce :P

no i nie mam pieniedzy na jego leczenie, a nikt by mi ich nie dal...

Posted

Heh, no to sytuacja wygląda nie za ciekawie, faktycznie dla dla Arktika :) Ale popytaj znajomych może właśnie ktoś pragnie takiego naszego Artkika i może zapewnić mu godziwe warunki :)

Posted

Mysia222 napisał(a):
ah naprawdę szkoda, może mógłby wydać cudne potomstwo. Ale cóż jak trzeba to trzeba :shake:

Ty chyba zartujesz :angryy:
nie wystarczy ze tyle psow w typie szpicow i nie tylko siedzi w schronisku. Zapraszam na watek bezdomne szpice, pelno jest husy, malamutow do adopcji!!!

Posted

tylko ty mówisz o bezmyślnym rozmnażaniu tych psów, zresztą to tyczy sie każdej rasy i mieszańców bezmyślnie rozmnażanych, ale jeżeli miał by przemyślane potomstwo to były by naprawdę śliczne.

Posted

może ktoś wie jak Arktik czuje sie po operacji ? Często psy stają sie spokojniejsze po kastracji wiemy ze on miał charakterek, a jak teraz sie zachowuje :)? Czekam na informacje od tej Pani co dała go na inne forum :)

Posted

No i ponownie trafiłam nawątek ,co z Arktikiem??

Mysia222 napisał(a):
tylko ty mówisz o bezmyślnym rozmnażaniu tych psów, zresztą to tyczy sie każdej rasy i mieszańców bezmyślnie rozmnażanych, ale jeżeli miał by przemyślane potomstwo to były by naprawdę śliczne.

Mysia322,można mówić o przemyślanym rozmnażaniu kiedy rozmnaża się psy rodowodowe.Takie rozmnażanie ma sens,powinno służyć ulepszaniu rasy.Natomiast jeśli chodzi o kundelki w typie psów rasowych to zawsze będzie to bezmyślne powoływanie na świat kolejnych potencjalnych pensjonariuszy schronisk.A tych niestety mamy aż nadto:shake::shake:

Posted

Mysia222 napisał(a):
ah naprawdę szkoda, może mógłby wydać cudne potomstwo. Ale cóż jak trzeba to trzeba :shake:

:crazyeye:
Rozmażanie psów bez rodowodu jest okrucieństwem wobec zwierząt! :angryy: