Dorota_Phoenix Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 i co z psiakiem? jak z oplatami za leczenie? uregulowane juz wszystko? sto pytan do.. ;) Quote
sisia0 Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 sto odpowiedzi na www.afn.pl - forum Quote
Mysia222 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Proponujecie odpowiedzi na innym forum :) ale ludzie którzy tu zaglądają też powinni być poinformowani :) Wiec może jednak ktoś by pisał tu Info o Arktiku :) Quote
Mysia222 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Powiem też tyle ze byłam na tym forum i na wątku Arktika, i mogę stwierdzić że za dużo o naszym słonku nikt nic nie pisze :) Nawet bym śmiała powiedzieć że tam nic nie pisze ;) Oprócz informacji adopcyjnej :) Szkoda bo chciałam się dowiedzieć czegoś nowego :) Tu link: http://afn.pl/forum/viewtopic.php?t=230&highlight=arktik Jakby pojawiły się tam jakieś ciekawe informacje przekopiuję je tutaj :) Pozdrawiam Quote
sisia0 Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 a co wy byście chcieli takiego wiedizeć.... Arktik jak narazie am się dobrze ale ciągle brak mu domku :( Quote
Mysia222 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 1. Co z Jego zdrowiem? 2. Czy jest wyprowadzany i jak teraz reaguje na ludzi? 3. Nowe zdjęcia naszego słonka :) Narazie chociaż tyle informacji :) Z góry Dziękuje, Pozdrawiam Quote
Coffee&Nera Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Na pierwszą strone Arktik po domek siup ! Quote
Mysia222 Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Po Domek ;-) A ja tu słyszałam że o naszym słoneczku ktoś nam udzieli informacji a po moim ostatnim poście bardzo cicho sie zrobiło mogę nawet powiedzieć że zamilkło ;-) Czekam na informacje i odpowiedzi na moje pytania:) Pozdrawiam Kochanie szczekaj po domek :mad: Quote
marta_gp Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 swietny...szkoda, ze nie zapewnie tej rasie odpowiedniego ruchu ;( gdyby nie to wzielabym go w tej chwili ;( Quote
Mysia222 Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Czasem kochający dom z możliwościami spaceru, jest lepszy niż schronisko i mimo wszystko tam też niema odpowiedniego wybiegu i ruchu, wiec może warto się zastanowić nad kochającym domem nawet takim który nie jest wstanie wybiegać porządnie Arktika :) Czy on nie za długo czeka już na swój czas ? :mad: Quote
marta_gp Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 tak, ale niedlugo wyprowadzam sie do cioci i to nie moje mieszkanie tylko cioci, wiec gdyby pies cos niszczyl to ciocia nie bylaby zbyt szczesliwa. i pies musialby byc sam w domu po jakies 8 godzin. bo gdybym miala swoje wlasne mieszkanie...to niech sobie niszczy co chce :P no i nie mam pieniedzy na jego leczenie, a nikt by mi ich nie dal... Quote
Mysia222 Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Heh, no to sytuacja wygląda nie za ciekawie, faktycznie dla dla Arktika :) Ale popytaj znajomych może właśnie ktoś pragnie takiego naszego Artkika i może zapewnić mu godziwe warunki :) Quote
marta_gp Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 niestety nie mam znajomych, ktorzy by go wzieli.. :/ Quote
lidka_park Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Arktik we wtorek zostanie pozbawiony męskości... Quote
Mysia222 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 ah naprawdę szkoda, może mógłby wydać cudne potomstwo. Ale cóż jak trzeba to trzeba :shake: Quote
Marta_Ares Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Mysia222 napisał(a):ah naprawdę szkoda, może mógłby wydać cudne potomstwo. Ale cóż jak trzeba to trzeba :shake: Ty chyba zartujesz :angryy: nie wystarczy ze tyle psow w typie szpicow i nie tylko siedzi w schronisku. Zapraszam na watek bezdomne szpice, pelno jest husy, malamutow do adopcji!!! Quote
Mysia222 Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 tylko ty mówisz o bezmyślnym rozmnażaniu tych psów, zresztą to tyczy sie każdej rasy i mieszańców bezmyślnie rozmnażanych, ale jeżeli miał by przemyślane potomstwo to były by naprawdę śliczne. Quote
Mysia222 Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 może ktoś wie jak Arktik czuje sie po operacji ? Często psy stają sie spokojniejsze po kastracji wiemy ze on miał charakterek, a jak teraz sie zachowuje :)? Czekam na informacje od tej Pani co dała go na inne forum :) Quote
Polarna Legenda Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 No i ponownie trafiłam nawątek ,co z Arktikiem?? Mysia222 napisał(a):tylko ty mówisz o bezmyślnym rozmnażaniu tych psów, zresztą to tyczy sie każdej rasy i mieszańców bezmyślnie rozmnażanych, ale jeżeli miał by przemyślane potomstwo to były by naprawdę śliczne. Mysia322,można mówić o przemyślanym rozmnażaniu kiedy rozmnaża się psy rodowodowe.Takie rozmnażanie ma sens,powinno służyć ulepszaniu rasy.Natomiast jeśli chodzi o kundelki w typie psów rasowych to zawsze będzie to bezmyślne powoływanie na świat kolejnych potencjalnych pensjonariuszy schronisk.A tych niestety mamy aż nadto:shake::shake: Quote
baffi2 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Mysia222 napisał(a):ah naprawdę szkoda, może mógłby wydać cudne potomstwo. Ale cóż jak trzeba to trzeba :shake: :crazyeye: Rozmażanie psów bez rodowodu jest okrucieństwem wobec zwierząt! :angryy: Quote
Recommended Posts