Rafal StWola Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Rafal wie ..... choc nie wszystko rozumie i potrafi wytlumaczyc ...... Tak sie czasem czuje jakby komus cos zlego zrobil a nie wie co ....... Jesli kogos urazil lub swoim niezdecydowaniem i watpliwosciami krzywde komus wyrzadzil .... to przeprasza bo nie celowo to zrobil ..... I prosze nie wmawiajcie mi ze wazna jest tylko dla mnie " heterochromia iridium"czy tez " heterochromia iridis" .... barwa teczowki czy tez tzw przez niektorych cecha dysmorficzna Husky nie jest dla mnie priorytetem ....... Pozdrawiam wszystkie osoby dla ktorych Arktik nie jest tylko niebieskookim Husky .... A Tobie Haszczaku zycze zdrowia i opiekuna godnego ...oraz w miare mozliwosci Twoich zaprzegu gdzie moze kiedys przypomnisz Sobie ze jeste Husky ..... Rafal Quote
ocelot Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Słuchajcie ja przestaję rozumieć. Rafał chciał zaadoptować Artika, tak? To dlaczego nie może? czy znajdzie sie lepszy kandydat? Quote
Aga_Mazury Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 ocelot napisał(a):Słuchajcie ja przestaję rozumieć. Rafał chciał zaadoptować Artika, tak? To dlaczego nie może? czy znajdzie sie lepszy kandydat? trudno mi odpowiedziec na to pytanie.... Rafał poprostu musi sam podjąć decyzję i być do niej przekonany a dopiero my możemy dalej "działać"....wizyta przedadopcyjna...itd... Quote
Marta_Ares Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Arktik spacerkiem na pierwsza:loveu: :loveu: Quote
mulinka Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 pierwszy raz zajrzałam na wątek Arktika (klikając na link w podpisie neverend) może byłaby większa szansa na dobry dom dla tego pięknego psa gdyby w tytule dopisać że to husky Quote
sisia0 Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 mulinka napisał(a):pierwszy raz zajrzałam na wątek Arktika (klikając na link w podpisie neverend) może byłaby większa szansa na dobry dom dla tego pięknego psa gdyby w tytule dopisać że to husky a co to pomoze ze napisze husky... moim zdaniem to tylko moze przyciągnąc ludzi ktorzy go bedą chcieli ze wzgledu na wyglad i mozliwosc nabycia rasowgo psa za prawie darmo. Quote
:: FiGa :: Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 sisia to może przyciągnąć i uwagę miłośników rasy... Quote
sisia0 Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 [quote name='kelpie0']Dodany na ale.gratka.pl, powodzenia![/quote] dzięki za pomoc w rozgłosie :)) Quote
ocelot Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 No właśnie dawno nie zaglądałam i jestem ciekawa co słychać? Quote
sisia0 Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 DALSZE INFO O ARKTIKU NA FORUM WWW.AFN.PL <------------- Quote
Recommended Posts