sisia0 Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75727 Quote
sisia0 Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 Gwiazda czasami to nic do ceibie nie dociera.. czytaj watek uwaznie i na ostrodzkim juz pisalam ..zadzwonie w poniedzialke bo wtedy przyjedzie mi doladowanie... ile razy mam pisac Quote
gwiazda0 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 masz racje....ostatnio trzeba do mnie mówić drukowanymi literami :eviltong: Quote
Aga_Mazury Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 ja sie nie mogłam dodzwonić.......sisia przypomnij mi...Ty tam już chyba dzwoniłaś kiedyś? tak? Quote
sisia0 Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 Juz raz dzwoniłam. W wakacje. I odebrał młody chłopak (przynajmniej stwierdzam po głosie) i on mowil ze ma taka prawce ze pracuje 7 dni w tygodniu od 6 do 21 na polu namiotowym i ze pracuje tak do 30 sierpnia czy jakos tak. I jak skonczy praowac na polu namiotowym to przyjedzie sie rozejrzec. podziekowal za zaproszenie i od tego czasu CISZA Quote
sisia0 Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 Skorzystałam z tego ze rodziców nie ma w domu i Aga zadzwoniłam (z domowego) do tego pana Mateusza. Odebrał powiedział ze przyjedzie napewno i chciał zebym mu podała ulicę - adres schroniska. Zapytał sie od której bedziemy tam to powiedzialam ze od 9 tak do 12 wolontariusze będą i ze moze przyjezdzac. Sympatyczny gość Quote
gwiazda0 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 no do dobrze............ja sie juz nieodzywam :P Quote
sisia0 Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Arktik przyjedzie zobaczyc ciebie ten chłopak z Olsztynka przepraszam ze mnie nie bedzie Quote
malagos Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 I jak wizyta? może jakieś dobre wieści? Quote
sisia0 Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 nie przyjechal ?! ..no to mu bardzo zalezy... "ja napewno przyjade..yhmmm no juz" Quote
malagos Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Może coś wypadło?... Nawet nie bede prosić, by ktoś moze jednak utrzymywał z nim kontakt, w końcu Arktik nie ma kilku kandydatów na potencjalny ch właścicieli :shake: Quote
sisia0 Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 Malagos ja nie chce tu się wymadrzac..ale ja dzwonilam do niego 2 razy..i dwa razy nie przyjechal... i nie bede juz do niego trzeci raz dzwonic bo bedzie mi poprostu glupio. facet se pomysli ze dostala jakas gowniara(ja) numer ze schroniska i teraz dzwoni i sie odczepic nie mozna bo wydzwania co tydzien. widac facetowi poprostu nie zalezy... a moze woli psa z rodowodem ? nikt tego nie wie a z reszta adres schroniska ma i wie w jakich godzinach bo go informowalam wiec jak chce to niech przyjezdza .. po co ja mam 3 raz dzwonic ..zachęcac.. adres zna :) jezeli juz to niech dzwoni ktos z ostrody ale inny nie ja... Quote
gwiazda0 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 albo poprostu o tym zapomniał.... (zdarza sie) Quote
mrowa23 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 przypomnijcie mi co nieco o arktiku jaki on jest? czy nadal do adopcji? nie moge teraz sie przekopac przez watek... Quote
gwiazda0 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 arktik......o ile mi wiadomo miał przyjechac facet z olasztyna,ale nie przyjechał...a arktik jest do adpopcji ale radze sie spytac albo mateusza albo pani agnieszki Quote
sisia0 Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='mrowa23']przypomnijcie mi co nieco o arktiku jaki on jest? czy nadal do adopcji? nie moge teraz sie przekopac przez watek...[/quote] jest nadal w schrionisku i czeka... nie jest wyprowadzany na spacery poniewaz jest na wybiegu. Z tego co wiem to nie ma juz problemow z wproznianiem. Medra ogonkiem na nasz widok umie siad lapa lezec... tyle moge o nim napisac Quote
Matusz Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Miałem tel od Agi, bo nie ma dostępu do neta Artik dzisiaj został zabrany w ciężkim stanie do lecznicy na Mickiewicza , jutro operacja na Kortowie w Olsztynie, wet mówi, że nie wiadomo czy przeżyje... z tego co się na szybko dowiedziałem, to coś z jelitem...:-( :-(:-(:-(:-(:-( cały koszt wyniesie około 1000-2000 zł łącznie z operacją i hotelem po operacji !! prosimy o Wsparcie:modla::modla: mam nadzieję, że Arktik przeżyje... [SIZE=5] sisia zmień tytuł Quote
Marta_Ares Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 o kurde:-( :-( :-( ARKTIK trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
neverend Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 o już jest... rozsyłajcie wątek...prosimy... Quote
Aga_Mazury Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 ARKTIK Kochanie......trzymaj się ..... Quote
lidka_park Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 prosimy o wsparcie dla Arktika !!!! :modla: Quote
Aga_Mazury Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Napiszcie do sisia bo bez zmiany tytułu nikt tu nie zajrzy.... Arktik dzisiaj bardzo cięzki dzień dla Ciebie.... Będę o Tobie myślała.... Bardzo Was proszę trzymajcie za niego kciuki bo ...lekarze jego sznse oceniają naprawdę bardzo, bardzo nisko :( Quote
neverend Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 sisia0 no właśnie tytuł... matusz,napisz jej na gg... Quote
Recommended Posts