Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 560
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

znalazłam takie ogłoszenie (już podałam go w innym wątku):

SIBERIAN HUSKY

Przyjmę siberian husky lub odkupię za symboliczną kwotę dorosłego psa. Mam jednego husky,suka,ale samej jej smutno. Jeśli ktoś chcę oddać pieska to ja mu zapewnie opieke i dam dużo uczucia.

Dolny Śląsk,Wrocław

Uwagi:Data emisji:23 sierpnia 2007
Źródło ogłoszenia:Internet
Miejscowość:Cieszyce
Powiat:Wrocław
Województwo:dolnośląskie
Nr tel.:0792 19 12 81 E-mail:grzegorzsosin@o2.pl

numer oferty: 31 011 148 Prosimy powiadomić ogłoszeniodawcę, że jego ofertę znaleźli Państwo w serwisie autogielda.pl. Dziękujemy!

Posted

można do tego pana/pani zadzonic i zarosic do schorniska co nie znaczy ze jezeli dali ogloszenie my mu psa wydamy. tym bardziej ze to nie jest rasowy pies a nawet bardziej pdchodzi pod malamuta

Posted

no w sumie mozna zadzwonic...ale ja obecnie nie za bardzo bo zostalo mi 4 zl do konca miesiaca.. a mama moja sie ostatnio "lekko" zdenerwowała bo przekroczylam abonament o 18 zł.

Posted

[quote name='sisia0']no w sumie mozna zadzwonic...ale ja obecnie nie za bardzo bo zostalo mi 4 zl do konca miesiaca.. a mama moja sie ostatnio "lekko" zdenerwowała bo przekroczylam abonament o 18 zł.

Czy tylko Ty, sisia, udzielasz sie w tym schronisku?
moze ktoś inny będzie miał kilka zł, by zadzwonić, zapytać, poszukać domku dla psa?!
no wkurzyła mnie ta odpowiedź!

Posted

[quote name='malagos']Czy tylko Ty, sisia, udzielasz sie w tym schronisku?
moze ktoś inny będzie miał kilka zł, by zadzwonić, zapytać, poszukać domku dla psa?!
no wkurzyła mnie ta odpowiedź!

nie tylko ja się udzielam w schronisku. a w mojej odpowiedzi nie sugerowalam zeby nikt nie dzwonil w sprawie arktika. napisalam z nie mam pieniedzy zeby ni bylo pretensji potem ze czemu ja nie dzwonie.przeciez ja tez chce zeby znalezc mu domek.

Posted

Nerul napisał(a):
Mogę o cos zapytac: Czy Arktik ma jakies banerki dla rozgłosu? :)

ma ...nawet go mialam kiedys w podpisie (robiony amatorsko w paincie) ale teraz go nie mam zaraz wkleję