elik Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 Mam dużo deklaracji, ale trzeba dobrze zacząc ten rok. ;) Ayame, byłam już na tylu Twoich wątkach, ale nigdy ze stałą. Deklaruję 20 zł miesięcznie dla Moiry. :) Od stycznia.  Wpłacę w przyszłym tygodniu do czerwca. Elik, proszę o numer konta. Wiesz, Ayame?... Cieszę się, ze będę "na stałe" na tym wątku.. Z fajnymi Dogomaniaczkami. :) Co nie znaczy, że na długo, bo Moira pewnie szybko pójdzie do swojego Domku. ;) ;)Elisabeta, czy już Ci mówiłam, że Cię tocham ?? ;) Jesteś niezawodna :) Już posyłam namiary. Zapisuję się u suni. Witamy i do zaglądania zapraszamy :) Quote
Ayame Nishijima Posted January 2, 2015 Author Posted January 2, 2015 Malwa! Elisabeta! Dziękuje! Jesteście Dziewczyny kochane! :) Moira nawet nie wie jakie ma fajne ciocie :) Quote
Elisabeta Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 Ja bardzo lubię byc ciocią. :) :) I na Dogo i w realu. ;) Quote
Elisabeta Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 Elik, dzięki za konto Moiry. :) I kto tu pisze o czyjejś NIEZAWODNOŚCI?... Najlepszy Skarbniku na Dogo. :) A jeśli wolisz... Skarbniczko. ;) Quote
elik Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 Elik, dzięki za konto Moiry. :) I kto tu pisze o czyjejś NIEZAWODNOŚCI?... Najlepszy Skarbniku na Dogo. :) A jeśli wolisz... Skarbniczko. ;)Łaaaaałłłł dziękuję :) Staram się spełnić oczekiwania ofiarodawców, ale nie wiem czy zasługuję na takie zaszczyty :) Jest na dogo kilka osób, które zapewne maja wręcz odmienne zdanie :) Natomiast co do Twojej wrażliwości i niezawodności nikt wątpliwości mieć nie może. Quote
ania68 Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 Ayame,jak się Moira zachowuje? Wszystko w porządku? Quote
ewu Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 Cudnie ,że tyle dobrego wokół Moiry:) Oby ten rok przyniósł jej wspaniały dom. Są jakieś wieści od szczylków? Quote
Ayame Nishijima Posted January 3, 2015 Author Posted January 3, 2015 Dopytam o szczyle przy najbliższej okazji. Moira jest grzeczna i bardzo wpatrzona w człowieka. Widać że miała kiedys dom i że chce być czyjaś i kochana. Quote
Elisabeta Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Dziś rano poleciały na konto Moiry moje stałe deklaracje za I-VI 2015 zł czyli 120 zł. :) Quote
sybil Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Przelałam dekl. za 2 mies., ale nie napisałam, że to dla Moiry tylko dla Mamy z 2 dzieci. Mam nadzieję, że dotrze gdzie trzeba. Powodzenia i dobrego domku, malutka :wub: Quote
Ayame Nishijima Posted January 5, 2015 Author Posted January 5, 2015 Dziekujemy! Elik na pewno sobie poradzi. Mam juz zdjecie "apartamentu" Moiry. Wstawie jak bede miala chwile. I probuje sie dowiedziec o szczeniaki. Quote
elik Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Witam Was kochane Cioteczki. Nadal jestem chora, mam temperaturę, podle się czuję. Wpadłam, żeby sprawdzić czy są wpłaty na psiaki. Dzisiaj wpłynęło 120 zł od Elisabeta i 20 od sybil. Bardzo serdecznie dziękuję :) :) :) Rozliczenie zrobię jak dojdę do siebie. W oczach mi migoce i w tych kilku słowach musiała poprawia wiele literówek. Przepraszam rozliczenie zrobię w ciągu kilku najbliższych dni. Quote
Elisabeta Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 I tu biedna Elik?... :) Elik, rozliczenie może poczekac... A Ty leż, wracaj do zdrowia i... nie roznoś wirusa po całej Dogomanii. ;) ;) Quote
elik Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 ... nie roznoś wirusa po całej Dogomanii. ;) ;) Tak jest, sie robi ;) Quote
Ayame Nishijima Posted January 6, 2015 Author Posted January 6, 2015 Dziewczyny, ciocia Betkak zgodzi się chyba chwilę zaczekac z wpłatą. Tak sobie myslę, że najpierw warto zrobić sterylkę: To ułatwi sprawę zarówno wyadoptowania (można zaraz póżniej zacząć Moirę ogłaszać) jak i jej trzymanie w hotelu. W takim miejscu, gdzie zawsze jakiś niekastrowany pies się trafi cieczka to ostatnie czego potrzeba. Jak myślicie? Quote
Elisabeta Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Dziewczyny, ciocia Betkak zgodzi się chyba chwilę zaczekac z wpłatą. Tak sobie myslę, że najpierw warto zrobić sterylkę: To ułatwi sprawę zarówno wyadoptowania (można zaraz póżniej zacząć Moirę ogłaszać) jak i jej trzymanie w hotelu. W takim miejscu, gdzie zawsze jakiś niekastrowany pies się trafi cieczka to ostatnie czego potrzeba. Jak myślicie? Ayame, jestem za szybką sterylizacją Moiry. :) Quote
MALWA Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Poleciała moja wpłata za styczeń, luty i marzec. A co do sterylizacji, to może warto zapytać o dofinansowanie w Skarbonce Sterylkowej ? Quote
elik Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Poleciała moja wpłata za styczeń, luty i marzec... Dzięki, jak wpłynie na konto Moiry top dam znać i dopiszę do rozliczenia :) A co do sterylizacji, to może warto zapytać o dofinansowanie w Skarbonce Sterylkowej ? Słusznie, tylko żeby był zwrot pełnej kwoty, musi zgłosić ktoś, kto dokonuje wpłat na konto Skarbonki. Dla pozostałych zwrot do wysokości 50 %. Quote
Elisabeta Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Elik, a mnie nie ma na liście deklarowiczów Moiry... ;) ;) Quote
elik Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Elik, a mnie nie ma na liście deklarowiczów Moiry... ;) ;)No taka niezguła ze mnie ;) Wybacz, przeoczyło mi się. Wpłaciłaś za 4 m-ce 120 zetów, czyli na m-c 30 zł. Już lecę zakonotować :) Soreczki i dziękuję za przypomnienie :) Edit Wpłata 120 zł dotyczy okresu 6 m-cy po 20 zł/m-c. Quote
elik Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Elik, a mnie nie ma na liście deklarowiczów Moiry... ;) ;)Zaglądałaś teraz ? :P Quote
Elisabeta Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Zaglądałaś teraz ? :P A zaglądałam... :P Prawie wszystko się zgadza. Tylko moja deklaracja to 20 zł, a wpłaciłam 120 zł czyli za I-VI 2015. :D Poza tym wszystko ok. Elik, to ta paskudna grypa... ;) Zdrowia Ci życzę. :) Quote
Ayame Nishijima Posted January 7, 2015 Author Posted January 7, 2015 Info o decyzji sterylkowej poszło. Jak jest ze skarbonką sterylkową? Nigdy nie prosiłysmy o pomoc tego typu, więc w ogóle nei wiem jak to działa... Quote
elik Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 A zaglądałam... :P Prawie wszystko się zgadza. Tylko moja deklaracja to 20 zł, a wpłaciłam 120 zł czyli za I-VI 2015. :D Poza tym wszystko ok. Elik, to ta paskudna grypa... ;) Zdrowia Ci życzę. :)Żeby nie zaśmiecać wątku Moiry wyjaśniłyśmy sobie z Elisabetą przyczynę nieścisłości na PW. Elisabeta dokonuje przelewów na poczcie i na wypełnionym przez siebie przekazie napisała: 120 zł za I-VI. Panienka z okienka wysyłając kasę wypełniła przekaz: I-IV. Z podziału 120/4 wyszło mi, że Elisabeta deklarowała 30 zł/m-c. Soreczki, moja wina, nie pamiętałam, ani też nie odnotowałam od razu, postu Elisabety, że deklaruje 20 zł/mc. Choróbsko miała tu swój udział :( Quote
Recommended Posts