Elisabeta Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Ayame, mózg Ci przegrzało, ale warto było się pomęczyc... Zdjęcie jest. ;) ;) Dobrej nocy! :) Quote
elik Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Może dogo zagięło parol na nasze mózgi ? Chce, żeby się rozwijały ;) Ja dzisiaj męczyłam się blisko kwadrans, żeby wstawić 4 zdjęcia, co przedtem, jak wszystko było po staremu, zajmowało mi góra 2 minuty. Ta sama metoda, a raz wchodzi zdjęcie, a raz jakieś HTLMowskie knoty się na wątku pojawiają. Wkurza to niesamowicie. Czasem wystarczy wyciąć te knoty i wkleić przed innym, albo za innym zdjęciem, trochu obciąć maczków i już jest ok. Ulepszyli, nie ma co wrrrrrrr Quote
Ayame Nishijima Posted January 28, 2015 Author Posted January 28, 2015 Mój mózg nie ma sobie nic do zarzucenia. Przegrzał się tylko po 12 h nad papierami do grantu. Strasznie upierdliwa i szczegółowa robota :) Wczoraj juz ledwo kontaktowałam. Moira właściwie wyzdrowiała: szwy wyjete, brzuszek ładniutki. No i narozrabiała trochę w boksie, podloga się jej nie podobała chyba, bo postanowiła ją po swojemu ulepszyć. Poza tym wszystko gra :) Pora zająć sie ogłoszeniami. ponawiam pytanie czy ktoś ma pomysl co napisać w ogłoszeniu. czekam na propozycje, jak nie będzie to napisze sama i będziecie musialy poprawiac ;) Quote
Elisabeta Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Ayame, pisz tekst. :) Zobaczysz, że nie będziemy musiały poprawiac... ;) Chociaż... Za Elik nie ręczę, bo u Niej wszystko jest zawsze perfekcyjne. :P Quote
elik Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Ayame, pisz tekst. :) Zobaczysz, że nie będziemy musiały poprawiac... ;) Chociaż... Za Elik nie ręczę, bo u Niej wszystko jest zawsze perfekcyjne.:P Gdybym nie zdążyła się przekonać, jak bardzo jesteś życzliwa, myślałabym, że mi upychasz :) Całe szczęście, że zdążyłam Cię już prześwietlić na wylot :P Łobaczymy co Ayame naskrobie :) Quote
Elisabeta Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Elik, naprawdę mnie znasz... :) :D :wub: EDIT Powinnam zacytowac, bo przeszłam na następną stronę... :( Quote
elik Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Elik, naprawdę mnie znasz... :) :D :wub: EDIT Powinnam zacytowac, bo przeszłam na następną stronę... :( Żeby poznać człowieka, to podobno beczkę soli trzeba by z nim zjeść ;) Ale na tyle, na ile Cię poznałam, mogę stwierdzić, że złośliwość jest Ci raczej obca :) Quote
Elisabeta Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Raczej obca... ;) ;) A tak na poważnie to perfekcyjnośc w ogłaszaniu dogomaniackich psów jest bardzo ważna. I to wielka zaleta. :) Trzymam już kciuki za ogłoszenia i Dom dla Moiry. :) Quote
elik Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 No to raczej, to było tak zachowawczo :) A za domek też trzymam kciuki. Musi być super, bo sunia jest super. Quote
ania68 Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Ja do pisania tekstu zupełnie się nie nadaję, ale jestem pewna, że Ayame napisze świetny :) I elik też fajne pisze :) Quote
elik Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Ja do pisania tekstu zupełnie się nie nadaję, ale jestem pewna, że Ayame napisze świetny :) I elik też fajne pisze :) Ja ????? Kto nie ma słuchu, mówią, że słoń mu nadepnął na ucho. Mnie chyba na rękę musiał nadepnąć, choć nie przypominam sobie, bo całkowite beztalencie ze mnie :P Quote
Ayame Nishijima Posted January 29, 2015 Author Posted January 29, 2015 No i mnie wrobiły. A kiedy mnie po tym wniosku az sie dziwnie po polsku pisze ;) Nie to, zebym zapomniała, prosze mi takich oskarżeń nie wysuwać, an to trzeba wiecej niż dwa miesiące. Ale jakoś samo mi się przestawia. No to może wersja próbna: Moira - w typie labradora, czarna, z gładką sierścią, labkowo klapniętymi uszami i labkowym pycholem. Jest tylko trochę mniej wyrośnięta... Ale własnie jak labrador - całą swoja osobowością, każdym spojrzeniem, każdym włoskiem sierści - mówi, że kocha cały świat i chce być kochana. Przetrwała zimne noce w budzie, choć nigdy nie powinna mieszkać na podwórku. Miała szczeniaki, ale te poszły już do nowych domków. Mają swoich opiekunów. Moira została. Prawie całe psie zycie przed nią. Ma około dwóch lat: na tyle dużo, by zmądrzeć, na tyle mało, by móc jeszcze długo cieszyć się swoim Panem lub Panią. Teraz Moira przebywa w hotelu dla bezdomnych psów. Została odrobaczona, zaszczepiona i wysterylizowana. Czeka na swojego opiekuna. Na kogoś, kto ją pokocha. Ona już teraz gotowa jest oddać Mu całe swoje serducho. Warunkiem adopcji jest zgoda na wizytę przedadopcyjną. Chcemy mieć pewnośc, że Moira nie trafi już do schroniska, że jej nowi Państwo będą wiedzieli jak układac sobie wspólne z Moirą relacje. Quote
Elisabeta Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 Ayame, fajny tekst. :) Dlaczego próbny? ;) Czy KTOŚ ma jakieś uwagi? ... I jeszcze jakieś piękne foty Moiry... :) Quote
Ayame Nishijima Posted January 29, 2015 Author Posted January 29, 2015 Elisabeta, nie no... ja jeszcze jestem wczoraj ;) a Ty już odpisujesz. Nie wiem na ile dobry ten tekst, szczerze mówiąc byłam już ledwo żywa a jeszcze wychlałam pól butelki wina (ach, te dehydrogenaza alkoholowa, ach, ten cytochrom p450 - izoforma 2E1 o ile dobrze pamiętam... tak czy inaczej nie wydalają) i jestem ciut nie tego... I nie wiem czy dobrze to odczytuję, ale mam wrażenie - po tym KTOŚ - że lepiej, żeby nie miał uwag ;D Quote
Elisabeta Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 Ayame!!! :blink: Ładne kwiatki! Pół butelki wina w środku tygodnia??? :P U Was jest środek tygodnia, tak? Czy układ dni też macie inny? ;) Quote
elik Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 Co Wy tak Cioteczki od jakichś ktosiów dzionek zaczynacie ? ;) Hmmmmm, hmmmmm no to zaczynamy ;) Jest: " Ma około dwóch lat: na tyle dużo, by zmądrzeć, na tyle mało, by móc jeszcze długo cieszyć się swoim Panem lub Panią." Ja napisałabym: Ma około dwa lata: na tyle dużo, by zmądrzeć, na tyle mało, by móc jeszcze długo cieszyć się swoją Panią lub Panem." I to by było na tyle ;) Czy KTOŚ ma jeszcze jakieś uwagi hę ?? :P EDIT Acha i bez naprawdę ładnych zdjęć się nie obejdzie. Zwłaszcza czarne psy bardzo trudno się fotografuje. Ale cóż, jak ma znaleźć dobry dom, to bez dobrych zdjęć się nie obejdzie. Ogłoszenia biorę na siebie. I jeszcze jedno acha. Elisabeta Oni tam w tej Hameryce, wszystko mają nie tak, jak trzeba więc Tym co tam mieszkają, bez względu na to czy na stałe, czy tylko chwilowo, wiele trzeba wybaczać ;) Quote
Elisabeta Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 Elik, masz rację. Wybaczam Im wszystko. ;) Ładnie wygładziłaś tekst, ale zobaczymy, co powie Ayame... Jak się obudzi i spojrzy na tekst i poprawki trzeźwym, wypoczętym wzrokiem. :cool1: Quote
elik Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 Elik, masz rację. Wybaczam Im wszystko. ;) Ładnie wygładziłaś tekst, ale zobaczymy, co powie Ayame... Jak się obudzi i spojrzy na tekst i poprawki trzeźwym, wypoczętym wzrokiem. :cool1: No nie wiem czy ten wypoczęty wzrok, to tak bezboleśnie Ci przejdzie hi hi hi Quote
Ayame Nishijima Posted January 29, 2015 Author Posted January 29, 2015 A pfff... Pewnie, że środek tygodnia. Aż tak się nam czas nie różni. :) A wino do kolacji zawsze dobre. Poza tym chyba jednak az tak źle nie było, skoro nawet klasyfikację cytochromu odpowiedzialnego za metabolizm alkoholu pamiętałam ;) Inna sprawa, że całkiem na trzeźwo to bym chyba takiego tekstu nie skleciła. Poprawki przyjęte, dobrze, że Elik czuwa. Zaraz napisze do Betkak, poproszę o fotki nacisnę, zeby robiła w południe przy dobrym świetle. Może się uda? Quote
elik Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 ...Zaraz napisze do Betkak, poproszę o fotki nacisnę, zeby robiła w południe przy dobrym świetle. Może się uda?I koniecznie w dwie osoby. Jedna zajmuje uwagę Moiry i coś z nią kombinuje, a druga ciacha zdjęcia. Jeśli jeden trzyma psa i robi zdjęcia, to nie ma szans na dobre zdjęcia ;) :P 1 Quote
Guest TyŚka Posted January 30, 2015 Posted January 30, 2015 Trzymam kciuki za udaną sesje foto ;p Quote
Elisabeta Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Ja też trzymam za piękne foty Moiry. :) Quote
Ayame Nishijima Posted January 31, 2015 Author Posted January 31, 2015 Zobaczymy jak będzie, na razie nie ma. Hotel wciąż się remontuje, psy pod opieką, to i odrobine wyrozumiałości możemy wykazać i poczekać do jutra. Quote
Elisabeta Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Poczekamy. :) :) Nawet dłużej, bo remont to remont. Quote
Recommended Posts