Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bywają gorsze nieszczęścia, Elik. ;)

Ja za każdym razem powtarzam przy pocztowym okienku, jaki ważny jest cel wpłaty...Że wszystko tam ważne.

Od czasu, gdy w dowodzie wpłaty za innego psiaka Pani kiedyś w ogóle nie wpisała tytułu.  :angry:

Wtedy to już nie było całkiem wiadomo, kto i za co... 

Najważniejsze, że już wszystko ok.

A wątek naszej Moiry w górze. ;)

I wiem. Powinnam miec e-konto... :ph34r:

Posted

...I wiem. Powinnam miec e-konto... :ph34r:

Popieram w całej rozciągłości :P
Zachęcam do założenia takowego i obiecuję całodobowy serwis informacyjny, jeśli założysz konto w ING B.Ś., Credit Agricole lub w mBanku, gdzie będziesz mogła mieć równocześnie 9 różnych kont i sama będziesz mogła nazywać je tak, jak będzie Ci to pasowało. Zapewniam Cię, wielka wygoda :)
Posted

Dobre wieści: Szczeniaki Moiry juz wyadoptowane. :) Sama Moira czuje sie dobrze, przekazałam wiesci, że może być sterylizowana.

Dziękuje za pomoc.

Sterylka niebawem, trzeba wiec pomyślec o ogloszeniach. Ja poniedziałek przygotowuje opis mojego projektu. Niestety dośc obszerny, wiec do tego czasu się tym nei zajmę, ale później postaram sie coś wrzucic na OLX. Gdzie jeszcze?

Posted

Dobre wieści: Szczeniaki Moiry juz wyadoptowane. :) Sama Moira czuje sie dobrze, przekazałam wiesci, że może być sterylizowana.
Dziękuje za pomoc.
Sterylka niebawem, trzeba wiec pomyślec o ogloszeniach. Ja poniedziałek przygotowuje opis mojego projektu. Niestety dośc obszerny, wiec do tego czasu się tym nei zajmę, ale później postaram sie coś wrzucic na OLX. Gdzie jeszcze?

To super, że maluszki maja już swoje osobowiste chaty :)

Wystarczy jak napiszesz tekst. Ja mam wykupione pakiety na bazarku ogłoszeniowym, to przekaże do zrobienia ogłoszeń. Potrzebne będą dobre zdjęcia. Musze się rozglądnąć czy na wątku są takie.
Posted

Moirowe Szczeniorki, wszystkiego dobrego we własnych Domkach! :)

Elik, i jak znalazłaś dobre fotki na wątku? One takie średnie chyba do ogłoszeń...  ;)

Ale banerek jest piękny. Tło przyciąga oko i kolor obróżki z nim gra. Bardzo mi się podoba. :)

Ayame, dobrego opisywania projektu. :)

Nie pytam nawet o jego temat , bo i tak bym pewnie nic nie zrozumiała. ;)

Posted

Moirowe Szczeniorki, wszystkiego dobrego we własnych Domkach! :)
Elik, i jak znalazłaś dobre fotki na wątku? One takie średnie chyba do ogłoszeń...  ;)
Ale banerek jest piękny. Tło przyciąga oko i kolor obróżki z nim gra. Bardzo mi się podoba. :)
Ayame, dobrego opisywania projektu. :)
Nie pytam nawet o jego temat , bo i tak bym pewnie nic nie zrozumiała. ;)

Ja też nie pytam o temat, bo dla mnie to też czarna magia :)

No właśnie zdjęcia. Hmmm też nie widzę tu dobrych, czytaj - ładnych, zdjęć do ogłoszeń.
Ayame, czy jest szansa na odpowiednie zdjęcia do ogłoszeń ? Jak sama wiesz, dobre zdjęcia to podstawa zainteresowania psiakiem.

Posted

Nie przesadzajcie, to nic takiego. Będę strzelac laserem do bakterii. Na tym etapie wszystko jasne :)

CO do fotek, to juz prosiłam, jak będzie chwila i dobre światło, to napewno fotki będą.

Ja jeszcze zalegam z przelewem, ale miałam problem z autoryzacją. Coś nie chce pójść, kasa mi wróciła na konto. Spróbuje znowu wierzorem.

Posted

Nie przesadzajcie, to nic takiego. Będę strzelac laserem do bakterii. Na tym etapie wszystko jasne :)...

Jasne. Jasne, że zależy dla kogo jasne :P
  • Upvote 1
Posted

Moira, podejrzałam właśnie u Chani, że dobra Elik zaczyna szukac pomocy w sprawie czyjejś sterylki. :) ;)

Nie strasz suni Eliusabeto. Wszystkiego się dowie w swoim czasie :P
Posted

Dziewczyny, dziśki za działanie. Ja na trochę utknęłam w raporcie. Nie wyrabiam się  zwyczajnie. Nawet nie zadzwoniłam do Beaty o zdjęcia do ogłoszeń, ale jest to w moim planie na jutro.

Ayame, Twój plan na jutro, to u nas na dzisiaj? :)

Czasem się gubię przez różnicę w czasie między nami. ;)

Posted

Zgłaszam Moirę do Skarpety Sterylkowej :)

Potrzebna data, cena i miejsce sterylizacji. Cytuję:

Zgłąszając sunię do akcji sterylizacji podaj na wątku AS podaj:
• koszt
• miejsce zabiegu
• link do wątku
Po dofinansowaniu:
• umieść banerek akcji na wątku suni (do pobrania poniższym poście) – jeśli nie umiesz – poproś moderatora
• na wątku AS wstaw zdjęcie suni po sterylizacji, najlepiej w kubraku/kołnierzu"

Z wątku Skarpety pobiera się załącznik, który wypełnia się u weta i razem z fakturą (tylko na sterylkę, nie na ubranko czy inne zabiegi, jaki się robi "przy okazji") wet wysyła na adres podany na stronie:

Pierwszy post , tu cała procedura i załącznik do wypełnienia:

http://www.dogomania.com/forum/topic/140244-akcji-sterylizacja-razem-walczmy-z-bezdomno%C5%9Bci%C4%85-do%C5%82%C4%85cz-do-akcji/

Posted

...

Dzięki :)
A już myślałam, że nie podjęłaś mojej prośby :)
Malagos jeszcze jedna prośba :)
Na wątku Moiry po uzyskaniu zwrotu za sterylkę trzeba umieścić logo AS, ale tego loga nie ma tam, gdzie wskazuje instrukcja. Gdzie go można znaleźć ? A może tylko ja ślepota go nie widzę :(

Właśnie usiłowałam skontaktować się z betkat, ale okazuje się, że ten nr który miałam nie istnieje, a nowego numeru betkak zapomniała podać.

Betkak, proszę o kontakt. Mój nr telefonu się nie zmienił.
Posted

O, a dlaczego bym miała nie pomóc, skoro wpłacam od lat na skarpetę, a sama rzadko korzystam, bo moja gmina pokrywa koszty sterylizacji suczek :)

To tylko uzupełnię wpis na wątku Skarpety o cenę i miejsce operacji.

Posted

O, a dlaczego bym miała nie pomóc, skoro wpłacam od lat na skarpetę, a sama rzadko korzystam, bo moja gmina pokrywa koszty sterylizacji suczek :)

To tylko uzupełnię wpis na wątku Skarpety o cenę i miejsce operacji.

Nie wiedziałam, czy się podejmiesz, czekałam na odpowiedź tam, gdzie prosiłam :P

W tej sprawie usiłuję skontaktować się z hotelem Moiry.
Posted

Dzieki wielkie Elik, malagos :) Jesteście super!

Rozmawiałam z Beatą - dziś jest awaria w lecznicy (wiatr przewrócil slupy i nei ma pradu.) Ale temat Moiry jest na tapecie.

Elisabeta - ja jestem "opóźniona" o 6h ;)

I tak, projekt omawiamy za chwilę.

Posted

...

Załatwię wszystko co jest potrzebne :)

Dzieki wielkie Elik, malagos :) Jesteście super!
Rozmawiałam z Beatą - dziś jest awaria w lecznicy (wiatr przewrócil slupy i nei ma pradu.) Ale temat Moiry jest na tapecie...

Ayame ponawiam prośbę o kontakt hotelu ze mną.
Wszystko musi być zgłoszone odpowiednio wcześniej, a nie w dzień zabiegu, czy po.
Posted

Aktualny stan konta Moiry:

WPŁATY:
.......120,00 zł - ewu (za 12 m-cy) - 29.12.2014 r.
.......120,00 zł - Elisabeta (za 6 m-cy) - 5.01.2015 r.
........20,00 zł - sybil (za 2 m-ce)
........30,00 zł - MALWA (za 3 m-ce) - 7.01.
........40,00 zł - Ayame Nishijima - 12.01.
===============================================
....330,00 zł

Posted

Dziewczyny czy ja wpłaciłam na Moirę, jestem tak zmęczona,że zaczynam się gubić:)

Pisałyśmy równocześnie, jakbym przewidziała Twoje pytanie, albo jakbyś mnie wywołała do tablicy :P
Właśnie kopiowałam z I-szej strony wpłaty, a Ty pytałaś o swoją wpłatę :)
Wpłaciłaś jako pierwsza :)
Posted

Elik, jak juz napisałam, dzwoniłaś do Betkak na stary - od dawna nieaktywny - numer, dlatego nie mogłaś się dodzwonić.

Wysłałam Ci nowy numer mailem jeszcze rano (moje rano, ale na pewno zanim napisałam na forum). Dzwoniłam też do Beaty i z nia rozmawiałam, powinna do Ciebie zadzwonić. Nie wiem czy to zrobiła, ale nie jestem w stanie kontrolować każdego.

Daj znać na czym stoimy.

Dziękuję za wysiłek, który wkładasz w pomoc dla Moiry.

Posted

Elik, jak juz napisałam, dzwoniłaś do Betkak na stary - od dawna nieaktywny - numer, dlatego nie mogłaś się dodzwonić.
Wysłałam Ci nowy numer mailem jeszcze rano (moje rano, ale na pewno zanim napisałam na forum). Dzwoniłam też do Beaty i z nia rozmawiałam, powinna do Ciebie zadzwonić. Nie wiem czy to zrobiła, ale nie jestem w stanie kontrolować każdego.
Daj znać na czym stoimy...

Dzwoniłam też na ten nowy, ale nie odbierała. Wczoraj po 22-giej dostałam SMSa, że zadzwoni dzisiaj.

...Dziękuję za wysiłek, który wkładasz w pomoc dla Moiry.

Ayame, no co Ty. Przecież to nasz wspólny wysiłek. Każdy, komu los Moiry nie jest obojętny, stara się pomóc w jego (losu :) ) odmianie. Każdy robi co może :)
Może niepotrzebnie się emocjonuję, gdy coś nie wychodzi ;)