Jo37 Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 Jestem na zaproszenie. Dziwne, że nikt go nie wypatrzyłprzez tyle lat. Quote
Bogusik Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 Jestem na zaproszenie Ewuni :)Ja też się dziwie,że jeszcze nikt nie wypatrzył Greya...Wykupię piesiowi pakiet ogłoszeń,tylko muszę znaleźć bazarek ogłoszeniowy.Chyba,że już ktoś znalazł,to proszę o linka :) Quote
EVA2406 Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 Jestem na zaproszenie Ewuni :)Ja też się dziwie,że jeszcze nikt nie wypatrzył Greya...Wykupię piesiowi pakiet ogłoszeń,tylko muszę znaleźć bazarek ogłoszeniowy.Chyba,że już ktoś znalazł,to proszę o linka :) Mówisz i masz: http://www.dogomania.com/forum/topic/144663-og%C5%82oszenia-do-kupienia-5-pakiet%C3%B3w-1-gratis/ Quote
Bogusik Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 Mówisz i masz: http://www.dogomania.com/forum/topic/144663-og%C5%82oszenia-do-kupienia-5-pakiet%C3%B3w-1-gratis/ Dzięki ciocia :) Już napisałam... Quote
cancer43 Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 Zapisuję sobie wątek,będę mu kibicowac,przypomina mi Seniora,który też czeka na dom,ehhh Quote
yolanovi Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 Podniosę wątek, żeby nam nie zniknął ;) Quote
Hill. Posted January 25, 2015 Author Posted January 25, 2015 Jaka ładna druga strona wątku :) Dziękuję wszystkim, że jesteście. Mam nadzieję, że coś ruszy! Dziś pada śnieg, Grey zmarznie - on się nie załatwia w klatce, więc na spacer wyjść musi. Jestem na zaproszenie Ewuni :)Ja też się dziwie,że jeszcze nikt nie wypatrzył Greya...Wykupię piesiowi pakiet ogłoszeń,tylko muszę znaleźć bazarek ogłoszeniowy.Chyba,że już ktoś znalazł,to proszę o linka :) Dzięki wielkie! Quote
Bogusik Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 Pakiet zamówiony.Proszę o podanie wszystkich potrzebnych info. zamieszczonych w pierwszym poście bazarku i wysłanie na podanego tam maila :) http://www.dogomania.com/forum/topic/144663-og%C5%82oszenia-do-kupienia-5-pakiet%C3%B3w-1-gratis/ Quote
anica Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 Bogusiu, jesteś naprawdę Tytanem pomocy:) dajesz sobą wielki przykład i ta Twoja siła! potrafi uskrzydlać:)... bez kadzenia ale widzę że u Greycia zaczynają się pokazywać ,najwspanialsze ciocie dogo:)... chyba posunę się dalej... i powiem że wszystko wskazuje na to ,że chłopak ma szczęście!... no to musi być dobrze!!! Quote
Nadziejka Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 zaglądamy do czarnulinka z kciukami wielkimi i całuskami i zyczeniami domeczku , wiosny , ciepełka , pozdrawiam cioteczki Quote
Beat2010 Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 Tez dzisiaj byłam w schronie :-) ciekawe kiedy się spotkamy:-) Dobra wiadomość o Greyu; zwiększa szanse adopcyjne Quote
Bogusik Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 Bogusiu, jesteś naprawdę Tytanem pomocy:) dajesz sobą wielki przykład i ta Twoja siła! potrafi uskrzydlać :)... bez kadzenia ale widzę że u Greycia zaczynają się pokazywać ,najwspanialsze ciocie dogo:)... chyba posunę się dalej... i powiem że wszystko wskazuje na to ,że chłopak ma szczęście!... no to musi być dobrze!!! Aniu,bardzo dziękuję za miłe słowa,na które na pewno nie zasługuję.Ja nie jedną noc nie przespałam,że tak niewiele mogę zrobić i pomóc,a tak bym chciała dużo,dużo więcej...:( Cały szacunek kieruję do osób,które biorą czynny udział w ratowaniu tych bidulek :) Mam nadzieję,że może Greyowi się uda i znajdzie swój domek,za co mocno będę trzymać kciuki! Jeszcze chciałabym wyróżnić mu OLX,ale napisze do cioci kejciu,bo nie wiem,czy ona to może zrobić.... Quote
Hill. Posted January 25, 2015 Author Posted January 25, 2015 Bogusik bardzo Ci dziękuję Mail już gotowy, tylko wstrzymam się jeszcze chwilę, bo może dostanę więcej zdjęć z sesji, którą miał Grey ostatnio - na razie mam dwa. Mam nadzieję, że wszystko dobrze wyślę. Beat2010 zazwyczaj jestem w niedziele, wczoraj wyjątkowo w sobotę. W nadchodzącym tygodniu możliwe, że będę we wtorek, bo niedziela znów mi odpada. Quote
anica Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 Oczywiście że zasługujesz, Bogusiu ... no to będziemy zaciskać! Quote
Bogusik Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 Bogusik bardzo Ci dziękuję Mail już gotowy, tylko wstrzymam się jeszcze chwilę, bo może dostanę więcej zdjęć z sesji, którą miał Grey ostatnio - na razie mam dwa. Mam nadzieję, że wszystko dobrze wyślę. Śmiało możesz poczekać 2-3 dni.Dobre zdjęcia do ogłoszeń,bardzo wiele dają.Tak to już jest,że szukający psa do adopcji,najpierw "zawieszają"oko na fotkach,a dopiero później czytają info o zwierzaczku. Quote
Bogusik Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 Ciocia kejciu wyróżni tablica OLX Ja wszystko opłacę,tylko dodaj Hill w mailu jeszcze na koniec takie info,o które poprosiła kejciu: "napisz w mailu proszę że + wyróżnienia na olx żeby nam nie umknęlo 2x5,99zł plus pakiety +2,50 x2 za pakiety" I nie zapomnij dopisać,że przesyłasz od Bogusik / jeden pakiet dla Greya/ Quote
Hill. Posted January 26, 2015 Author Posted January 26, 2015 Wszystko dopiszę, zdjęcia będą mam nadzieję jutro i będzie gotowe. Dziękuję Ci bardzo! Quote
yolanovi Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 To ja już trzymam kciuki za odzew z ogłoszeń. Tak fajny psiak i nikt się nie zakochał... Quote
Hill. Posted January 27, 2015 Author Posted January 27, 2015 Podrzucam jeszcze dwa zdjęcia przystojniaka: Email do ogłoszeń wysłany. Prosiłam o dzień wstrzymania się z publikacją, bo pojawiła się mała, maleńka szansa... Ale żeby nie zapeszać - jutro się wszystko okaże. 1 Quote
Xibalba Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 Witam, zaglądam do psinki z zaproszenia Ewy :) Zaglądam i trzymam mocno kciuki za domek :) Quote
Bogusik Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 Hill,trzymając kciuki,nie zapeszamy :) Więc z całych sił zaciskam! Quote
Recommended Posts