Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jestem na zaproszenie Ewuni :)Ja też się dziwie,że jeszcze nikt nie wypatrzył Greya...Wykupię piesiowi pakiet ogłoszeń,tylko muszę znaleźć bazarek ogłoszeniowy.Chyba,że już ktoś znalazł,to proszę o linka :)

Posted

Jaka ładna druga strona wątku :) Dziękuję wszystkim, że jesteście. Mam nadzieję, że coś ruszy! Dziś pada śnieg, Grey zmarznie - on się nie załatwia w klatce, więc na spacer wyjść musi.

Jestem na zaproszenie Ewuni :)Ja też się dziwie,że jeszcze nikt nie wypatrzył Greya...Wykupię piesiowi pakiet ogłoszeń,tylko muszę znaleźć bazarek ogłoszeniowy.Chyba,że już ktoś znalazł,to proszę o linka :)

Dzięki wielkie!

Posted

Bogusiu, jesteś naprawdę Tytanem pomocy:)  dajesz sobą wielki przykład i ta Twoja siła!  potrafi uskrzydlać:)... bez kadzenia ale widzę że u Greycia zaczynają się pokazywać ,najwspanialsze ciocie dogo:)... chyba posunę się dalej... i powiem że wszystko wskazuje na to ,że chłopak ma szczęście!... no to musi być dobrze!!!

Posted

Bogusiu, jesteś naprawdę Tytanem pomocy:)  dajesz sobą wielki przykład i ta Twoja siła!  potrafi uskrzydlać :)... bez kadzenia ale widzę że u Greycia zaczynają się pokazywać ,najwspanialsze ciocie dogo:)... chyba posunę się dalej... i powiem że wszystko wskazuje na to ,że chłopak ma szczęście!... no to musi być dobrze!!!

Aniu,bardzo dziękuję za miłe słowa,na które na pewno nie zasługuję.Ja nie jedną noc nie przespałam,że tak niewiele mogę zrobić i pomóc,a tak bym chciała dużo,dużo więcej...:( Cały szacunek kieruję do osób,które biorą czynny udział w ratowaniu tych bidulek :) Mam nadzieję,że może Greyowi się uda i znajdzie swój domek,za co mocno będę trzymać kciuki!

Jeszcze chciałabym wyróżnić mu OLX,ale napisze do cioci kejciu,bo nie wiem,czy ona to może zrobić....

Posted

Bogusik bardzo Ci dziękuję

Mail już gotowy, tylko wstrzymam się jeszcze chwilę, bo może dostanę więcej zdjęć z sesji, którą miał Grey ostatnio - na razie mam dwa. Mam nadzieję, że wszystko dobrze wyślę.

Beat2010 zazwyczaj jestem w niedziele, wczoraj wyjątkowo w sobotę. W nadchodzącym tygodniu możliwe, że będę we wtorek, bo niedziela znów mi odpada.

Posted

Bogusik bardzo Ci dziękuję

Mail już gotowy, tylko wstrzymam się jeszcze chwilę, bo może dostanę więcej zdjęć z sesji, którą miał Grey ostatnio - na razie mam dwa. Mam nadzieję, że wszystko dobrze wyślę.

Śmiało możesz poczekać 2-3 dni.Dobre zdjęcia do ogłoszeń,bardzo wiele dają.Tak to już jest,że szukający psa do adopcji,najpierw "zawieszają"oko na fotkach,a dopiero później czytają info o zwierzaczku.

Posted

Ciocia kejciu wyróżni tablica OLX Ja wszystko opłacę,tylko dodaj Hill w mailu jeszcze na koniec takie  info,o które poprosiła kejciu:

"napisz w mailu proszę że + wyróżnienia na olx żeby nam nie umknęlo 2x5,99zł plus pakiety +2,50 x2 za pakiety"

I nie zapomnij dopisać,że przesyłasz od Bogusik / jeden pakiet dla Greya/

Posted

Podrzucam jeszcze dwa zdjęcia przystojniaka:

orte1s.jpg

2vskj0p.jpg

Email do ogłoszeń wysłany. Prosiłam o dzień wstrzymania się z publikacją, bo pojawiła się mała, maleńka szansa... Ale żeby nie zapeszać - jutro się wszystko okaże. 

• Upvote 1