Martika&Aischa Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Jolunia nie może być inaczej !!!!!!!!! :D :D :D czekamy z niecierpliwością na wyniki i obyśmy miały okazję do wypicia ;) Quote
Emiś Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 No ale to chyba to picie to u mnie w towarzystwie Marsika... A nie tak samemu egoistycznie :P Z resztą, do picia to tu jest konkurencja :D Moje wczoraj uratowane najukochańsze nowe Dzieciątka :D (obejrzenie filmików grozi tzw. "wymiotowaniem tęczą" :P) https://www.youtube.com/watch?v=FUOVV1ootIQ https://www.youtube.com/watch?v=msjPQ7nWSCE Quote
Martika&Aischa Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Emiś impra na całego bez Ciebie ....Marsa i nowych przecudnych nabytków ? :D Nie ma takiej opcji !!!!!!!! :D A dzieciątka wręcz do schrupania :D :D :D Quote
b-b Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Same wspaniałe wieści...i oby za 3 tygodnie dołączyła do tych jeszcze jedna! :) Quote
bela51 Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Owieczki to sama słodycz :) Mam nadzieje, ze beda koegzystowac w zgodzie z psiakami :) Marsiku, super, ze operacja Cie omineła, tak trzymac chłopaku ! 1 Quote
Martika&Aischa Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 a ja się chciałam pochwalic że wczoraj miałam okazję nakarmic cudne owieczki :) są urocze ...do schrupania :) takie maleńkie dzieciaczki :) Quote
Mysza2 Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Jolu podaj mi proszę nr konta do wpłat dla Marsika. Pani Janina z Międzygórza, która adoptowała naszego Bruna, przez cały czas wpłacała deklarację na Maciusia który odszedł za TM. Napisała mi dzisiaj że będzie wpłacać 10 zł na Marsika tak długo jak będzie ją stać, albo do czasu aż Marsik znajdzie dom. Quote
yolanovi Posted February 8, 2015 Author Posted February 8, 2015 Elu, podziękuj Pani Janinie bardzo, bardzo od naszego Marsika za dobre serce, a ja już podsyłam Ci konto :) Quote
Mysza2 Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Bardzo pięknie podziękuję :):) Konto przesłałam Quote
Anula Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Sprawdza się doskonale przez dobrą chwilę ale dość często moczenie siusiaka w naczyniu,najlepiej kubku z rozpuszczonym rivanolem.Jednym słowem Mars wychodzi na prostą,cudownie,szybciutko przytył. Quote
Emiś Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 W sobotę byliśmy na kontroli. Marsik ma już usunięte szwy. Niestety musi wciąż chodzić w oponie, bo musimy do końca doleczyć jego prącie. Nie jest z nim źle, ale wciąż jest na nim kilka niepokojących zmian. Tak więc kontynuujemy płukanki z rywanolu oraz smarowanie miodem manuka. Następna kontrola za 2 tygodnie. Quote
yolanovi Posted February 9, 2015 Author Posted February 9, 2015 Nieustająco trzymam kciuki za chłopaka i wierzę, ze będzie dobrze. Quote
Martika&Aischa Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Nieustająco trzymam kciuki za chłopaka i wierzę, ze będzie dobrze. Trzymamy !!!!!!!!!!! :) Quote
Martika&Aischa Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 potrzebny na CITO hotelik w okolicach Warszawy dla niepełnosprawnego psiaka :( Błagam zajrzyjcie może będzie w stanie polecic sprawdzony hotelik ...Sprawa bardzo PILNA !!!!!!!! Dziękuję. http://www.dogomania.com/forum/topic/145513-pilnie-dt-lub-hotel-dla-niepe%C5%82nosprawnego-psiaka-okolice-warszawy/ Quote
yolanovi Posted February 10, 2015 Author Posted February 10, 2015 Na konto Marsa wpłynęła deklaracja 10 zł od Pani Janiny z Międzygórza - ślicznie dziękujemy Quote
mdk8 Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 kochane cioteczki zajrzyjcie proszę na fajny bazarek http://www.dogomania.com/forum/topic/145516-nowe-sweterki-bluzki-sukienki-na-dt-tofika-do-10-marca-2015/ Quote
yolanovi Posted February 11, 2015 Author Posted February 11, 2015 Na konto Marsika wlynęło 20 zł - deklaracja stała od cioci edek za styczeń i luty. Ślicznie dziękujemy :) Quote
edek Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 Czy mogłabym poprosić o zdjęcie boksu w jakim Marsik mieszka ? Quote
Emiś Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 Mars mieszka w domu, na ganku, nie w boksie (Martika, Yolanowi i p. Marcin z Fundacji byli i widzieli). Możliwe, że wiosną będzie przeniesiony do kojców zewnętrznych, ale na chwilę obecną sami jeszcze nie wiemy jak to będzie - jak tylko się ociepli w miejsce kojców będziemy stawiać budynek hotelowy. W końcu, po 11 miesiącach załatwiania wszelkiego rodzaju zgód, zezwoleń, podpisywania umów i robienia projektu dostaliśmy zgodę na budowę ze starostwa :) Quote
yolanovi Posted February 15, 2015 Author Posted February 15, 2015 Potwierdzam: byłam i widziałam. Mars ma na ganku miejscówkę. Ma tam legowisko i jest tam też piecyk, który sprawia, że na ganku jest bardzo cieplutko. Mars lubi to swoje miejsce. Jak byłyśmy z Martiką w odwiedzinach, to nawet mimo słoneczka na dworze, Marsik bardzo niechętnie wyszedł na wybieg, załatwił szybko swoje potrzeby i zaraz chciał wracać do gankowego ciepełka. Trudno było go namóić do zapozowania choćby do kilku foteczek. Quote
edek Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 Mars mieszka w domu, na ganku, nie w boksie (Martika, Yolanowi i p. Marcin z Fundacji byli i widzieli). Możliwe, że wiosną będzie przeniesiony do kojców zewnętrznych, ale na chwilę obecną sami jeszcze nie wiemy jak to będzie - jak tylko się ociepli w miejsce kojców będziemy stawiać budynek hotelowy. W końcu, po 11 miesiącach załatwiania wszelkiego rodzaju zgód, zezwoleń, podpisywania umów i robienia projektu dostaliśmy zgodę na budowę ze starostwa :) Emiś z tego co pamiętam to robisz fotki raz w miesiącu. Jakbyś mogła zrobić fotkę miejscówki dziadzia będę wdzięczna. Po raz kolejny dogomaniaczki mnie zawiodły, a chciałabym spać spokojne. Cieszę się, że nie jest w kojcu zewnętrznym. Teraz to tylko micha, ciepełko i emeryturka :). Trzymam kciuki za budynek hotelowy, psiaki po takich przejściach powinny mieć godne warunki. Quote
Martika&Aischa Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 Edek kochana z Emiś współpracuję już kilka lat :) odwiedzam często z yolanovi hotelik :) i życzę wszystkim psiakom aby były tak zaopiekowane jak są właśnie psiaki u Emiś :) Wystarczy przejrzec wątki psiaków które są lub były u naszej Emiś :) Quote
yolanovi Posted February 16, 2015 Author Posted February 16, 2015 Do skarbonki Marsa wpłynęła deklaracja od Marabit 30 zł - pięknie dziękujemy :) Quote
agat21 Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 Ale miejscóweczkę ma Marsik - na ogrzewanym ganeczku - sama bym taką chciała ;), dawno u niego nie byłam, cieszę się, że tak dobrze u niego i że finanse dobrze wyglądają :) 1 Quote
Recommended Posts