Martika&Aischa Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Dziewczynki pojawiło się światełko w tunelu dla naszej maleńkiej Toti !!!!!!! Nasza kochana ciocia Nilson mogła by zabrac maleńką na awaryjny tymczas nawet jutro a potem będziemy szukały hoteliku dla maleńkiej lub Dt. Oczywiście musimy Aneczce pomóc w miarę możliwości :) I jak tu nie wierzyc w Magię Świąt ??????? :) ( skakałabym z radości wirtualnie ;) ale nie mam emotikonek) ;) co nie znaczy że z radości nie podskoczyłam sobie w realu :D Quote
Nilsson Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Dziewczynki pojawiło się światełko w tunelu dla naszej maleńkiej Toti !!!!!!! Nasza kochana ciocia Nilson mogła by zabrac maleńką na awaryjny tymczas nawet jutro a potem będziemy szukały hoteliku dla maleńkiej lub Dt. Oczywiście musimy Aneczce pomóc w miarę możliwości :) I jak tu nie wierzyc w Magię Świąt ??????? :) ( skakałabym z radości wirtualnie ;) ale nie mam emotikonek) ;) co nie znaczy że z radości nie podskoczyłam sobie w realu :D Tak ,jak wszystko pójdzie według planu mała będzie jutro u mnie ,a potem pomyślimy co dalej.Po drodze odwiedzi jeszcze weta żeby zrobił małe ogledziny. Quote
Martika&Aischa Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Tak ,jak wszystko pójdzie według planu mała będzie jutro u mnie ,a potem pomyślimy co dalej.Po drodze odwiedzi jeszcze weta żeby zrobił małe ogledziny. kruszynka nawet nie wie ile ma szczęscia :) Quote
agat21 Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Jejciu, jak fajnie:) Cudowne jesteście :) Quote
maarit Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Wesołych Świąt :) (nie umiem inaczej dodawać zdjęć) [attachment=7531:maarit1.jpg] Quote
Martika&Aischa Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 Dziewczynki malutka Toti została odebrana przez właściciela ze schroniska .....hmmm....zastanawiamy się z Nilsson co to za właściciel skoro sunieczka jest taka zaniedbana :( Quote
Martika&Aischa Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 Radosnych oraz Cudownych Świąt :) ciocie kochane Pięknych ...Spokojnych ...Wspaniałych Świąt :) a Wszystkim ogonkom ciepłego i pełnego miłości domku życzę :) Quote
b-b Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 Spokojnych Świąt spędzonych w rodzinnej atmosferze dla Was i waszych rodzin! Quote
yolanovi Posted December 25, 2014 Author Posted December 25, 2014 Na konto naszeg psiunia wplnęły deklaracje od Czarna Kafka 10 i zł i od agusiazet 20 zł - pięknie dziękujemy dziewczynki :) Quote
Martika&Aischa Posted December 25, 2014 Posted December 25, 2014 Świątecznie odwiedzam naszego Marsika :) Quote
Gabi79 Posted December 25, 2014 Posted December 25, 2014 Życzę wszystkim cudownych, pogodnych, pełnych rodzinnego ciepła Świąt!!! Quote
Annaa4 Posted December 25, 2014 Posted December 25, 2014 Przepiękny psiak, zapisuje sobie wątek :) Trzymam kciuki za jego zdrowie. Te oczyska takie smutne :( Quote
Martika&Aischa Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 Marsik zaprasza na bazarek :) Moc różności :) Zapraszamy :) http://www.dogomania...000/?p=15975115 Quote
ewu Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 Szkoda ,że właściciel zabrał sunię:( Źle to wygląda:( Quote
Martika&Aischa Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 Szkoda ,że właściciel zabrał sunię :( Źle to wygląda:( mam nadzieję że dziewczynom uda się sprawdzic co u suni i w jakich warunkach mieszka. Czekamy cierpliwie. A my zaraz po Nowym Roku wybieramy się w odwiedziny do naszego dziadeczka Marsika :) Quote
Martika&Aischa Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 Szkoda ,że właściciel zabrał sunię :( Źle to wygląda:( mam nadzieję że dziewczynom uda się sprawdzic co u suni i w jakich warunkach mieszka. Czekamy cierpliwie. A my zaraz po Nowym Roku wybieramy się w odwiedziny do naszego dziadeczka Marsika :) Quote
yolanovi Posted December 27, 2014 Author Posted December 27, 2014 Deklaracja stała 30PLN Mars pięknie dziękuje. Deklaracje zapisałam, a jak pieniążki wpłyną na konto, potwierdzę tutaj na wątku :) Quote
Martika&Aischa Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Deklaracja stała 30PLN pięknie dziękujemy :* :) Quote
AgaG Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 dziewczyny, obiecałam wysłanie rzeczy na bazarek, ale ponieważ musze zrobić większy bazar ze względu na to, iż odebrałyśmy interwencyjnie dużego psa z łańucha, to zrobię poł na pół dla Marsa i Ergo :) Dlatego chwileczkę cierpliwości. :) Mam dużo wątków do prowadzenia itd., więc nie co dzień czytam o Marsiku, ale proszę, jak będą już zdjęcia z hoteliku, to wstawcie na pierwszą stronę, chętnie zobaczę, jak się dziadzio miewa. Podrapcie go za uszkiem od cioci Agi, jak będziecie niego, jest śliczny :) Quote
Martika&Aischa Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 dziewczyny, obiecałam wysłanie rzeczy na bazarek, ale ponieważ musze zrobić większy bazar ze względu na to, iż odebrałyśmy interwencyjnie dużego psa z łańucha, to zrobię poł na pół dla Marsa i Ergo :) Dlatego chwileczkę cierpliwości. :) Mam dużo wątków do prowadzenia itd., więc nie co dzień czytam o Marsiku, ale proszę, jak będą już zdjęcia z hoteliku, to wstawcie na pierwszą stronę, chętnie zobaczę, jak się dziadzio miewa. Podrapcie go za uszkiem od cioci Agi, jak będziecie niego, jest śliczny :) Aguś kochana zrób bazarek dla biedaka z łańcucha :( Marsik na razie finansowo zabezpieczony. Zdjęcia na pewno wstawimy :) i za uszkiem podrapiemy :) a za zdrówko psiaka trzymam kciuki z całych sił !!!!!!!!! Quote
AgaG Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Aguś kochana zrób bazarek dla biedaka z łańcucha :( Marsik na razie finansowo zabezpieczony kochana. Zdjęcia na pewno wstawimy :) a za zdrówko psiaka trzymam kciuki z całych sił !!!!!!!!! Dzięki za zrozumienie, tyle nieszczęścia wszędzie, że już nie wiadomo, gdzie lecieć z pomocą,,, ręce czasem opadają :( W każdym razie o Marsie pamiętam, kocham takie dziadeczki cudniaste :) 1 Quote
Recommended Posts