Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 347
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ooo super :) Mam nadzieję, że będzie można uzyskać sporo fachowych rad, które mogą się przydać w przyszłości. ;)

Samturia, mi również od razu to prszyszło do głowy. Mam ten sam problem.

Posted

Poczekamy, zobaczymy :lol: . Mam tylko nadzieję, że nie będzie to wyglądało tak, jak na AP, gdzie czasami pewien pan udzielał porad, jak szkolić psy. Przyprowadzano mu rozbestwionego, niereformowalnego delikwenta i po 2-3 minutach oddawał psiaka oduczonego wszystkich niepożądanych zachowań :lol: . Po prostu RE-WE-LA-CJA ;) . I kiedyś pewna znajoma, widząc, jak żmudnie oduczam mojego psa robienia nieakceptowanych rzeczy, jak z nim pracuję i jak to wszystko długo u nas trwa, powiedziała: a w telewizji pokazują takiego gościa, który tylko rękę na psie położy i wszystko może z psem zrobić. Tego pani psa w 5 minut by nauczył, a pani się męczy i męczy... ;) .
No i oczywiście mam nadzieję, że ten program będzie nadawany w takich dniach i godzinach, że wiele osób będzie mogło go obejrzeć, a nie np. wpleciony w "Kawę czy herbatę" lub coś takiego :lol: .

Posted

Ja oglądałam taki program dość dużo razy na jakiejś niemieckiej telewizji. Był bardzo fajny, a wychowanie przynosiło szybko efekty... Tylko problem zawsze leżał we właścicielach:mad: Psycholog im mówił, a oni dalej to samo:evil_lol:, jak do ściany:cool3:

Ale już nie mogę się doczekać:multi:

Posted

Mało jest programów poświęconych psom

Malo?? Przeciez ich nie ma oprocz Zwierzowca...ale nawet on nie jest w calosci poswiecony psom :roll: Jakis czas temu (nie wiem jak jest teraz)w jednym odcinku czas byl poswiecony lwom czy innym drapieznikom w nastepnym zwierzakom ktore zyja na wolnosc :shake:...I co mi po takim programie :shake:
Dobrze ze przynajmniej jest ta audycja "Wierze w zwierze".

Nie moge sie juz doczekac tego programu.

Posted

Był jeszcze na TVP3 taki program w całości poświęcony psom. W każdym odcinku mówili o innej rasie.

No a tak to tylko jak ktoś ma Animal Planet:shake:

Posted

Guffi napisał(a):
Był jeszcze na TVP3 taki program w całości poświęcony psom. W każdym odcinku mówili o innej rasie.

No a tak to tylko jak ktoś ma Animal Planet:shake:

Był :D potwierdzam :D O goldenach tlyko widziałam:evil_lol:

Posted

goldenka245 napisał(a):
Był :D potwierdzam :D O goldenach tlyko widziałam:evil_lol:

Ja za to zawsze zapominałam i załapałam się tylko raz na bearded collie:cool3:

Posted

Yennefer napisał(a):
Powiem tak:

Poczekamy zobaczymy.

Może nawet być ciekawe. W TVP jest bardzo mało programów poświęconych psom. Trochę dużo czasu do czekania...

No, ale chociaż dobrze, że takie coś będzie ;-)