Gonitwa Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Podbijam sunieczkę! Moja siostra zawsze marzyła o bassecie ale nieststy mieszka w kawalerce na 4-tym piętrze bez windy i ma małe dziecko więc nawet nie próbuję jej namawiać... Quote
desdemona Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 i ze tez nikt sie nie nie zainteresowal ani nikt jej nie szuka... Quote
Gonitwa Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Ona jest już wiekowa- może nie jest taką sprawną "fabryką szczeniąt" więc stała się zbędna i wyrzucona jak śmieć... Może się zgubiła i ktoś już stracił nadzieję że ją odzyska... Quote
wetka25 Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 odczytalismy tatuaz D125 to chorzów ale niestety tamtejszy hodowca nie prowadzil listy sprzedazy psiakow i nie wiemy do kogo Sonia nalezy ma 5 lat to wiadomo a naprade nie wyglada na tylko tyle... poza tym wciaz czekamy na nowego wlasciciela Soncia juz wazy 36 kg to naprawde malo z tym co bylo wczesniej schudla u mnie 4-5 kg dostaje ryz z miesem i czesto chodzi jezdzi ze mna w teren wiec ruszac sie musi hihihi pozdrawiam Quote
desdemona Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 a moze wet bedzie wiedzial jak to jest z tymi tatuazami? moze te 018 oznacza jakis region? Quote
Gonitwa Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Tylko 5 lat? W życiu bym nie powiedziała... A hodowca nie chce jej z powrotem? Quote
malagos Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Aż niewiarygodne, ze jeszcze nie ma domu! Ma jakieś ogłoszenia, w gazetach, w necie, na allegro? Quote
wetka25 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 bassetka ma sie dobrze czeka na wlasciciela moze sie wreszcie uda mamy taka jedna pania na oku:cool3: buzki Quote
GrubbaRybba Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Podbijam sunieczkę. Jak tam tajemnicza pani, która macie na oku? Czy jest nadzieja? No i jeszcze jedno, Wetko, czy ktoś do ciebie dzwonił w sprawie suni, ktoś z allegro? Do mnie pisało kilka osób, umieściłam maile na forum, a osobom zasugerowałam, aby kontaktowały się z tobą. Stąd to pytanie. Soniu, powodzenia w szukaniu domku!!! Quote
desdemona Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 kurcze, zeby sunia ktos w koncu na powaznie sie zainteresowal. Quote
Reniawawa Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Sunia prawdopodobnie będzie miała domek :):) I będzie mieszkała w Wawie ;)) Jak tylko będa dobre wieści to damy znac ;))) Quote
wetka25 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 przepraszam nie mialam czasu, to prawda moze jak sie uda i wszystko sie powiedzie Sonia bedzie miala wreszcie domek... jest grzeczna i bardzo ja lubie jednak Sonia potrzebuje domku gdzie ktos ciagle bedzie a mnie nie ma wciaz chociaz juz za nia tesknie...buzki aha dzwonia z allegro ale nie wszyscy sa powazni... Quote
Gonitwa Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Podaj jakąś sytuację człowieczego skretynienia z allegro... Quote
anyk1 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Gonitwa napisał(a):Podaj jakąś sytuację człowieczego skretynienia z allegro... moze lepiej nie bo ktos wkoncu niewytrzyma poprosi o numer i beda jaja Quote
desdemona Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 oby sunia w koncu doczekala sie swojego czlowieka:) Quote
wetka25 Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 sunia wciaz czeka na wlasciciela az dziw ze tak malo osob sie zainetresowalo Quote
GrubbaRybba Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Biedulka :-( Taka śliczna sunia i żadnego domku :-( Trzymam kciuki!!! Quote
GrubbaRybba Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Mam jeszcze propozycję... Może zrobić suni kilka zdjęć, na których nie jest już taka gruba. Kilka zdjęć pyszczka. Takie zdjęcia zawsze urzekają i pomagają w znalezieniu zainteresowanych domków. Quote
basia0607 Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 Jeszcze tylko wizyta przedadopcyjna i Sonia pojedzie do Warszawy ! Nie piszę wiecej bo nie chcę zapeszyc ! Wiecej potem !!! Quote
desdemona Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 i co u suni? pojechala do nowego domku? Quote
Recommended Posts