Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Podbijam sunieczkę!
Moja siostra zawsze marzyła o bassecie ale nieststy mieszka w kawalerce na 4-tym piętrze bez windy i ma małe dziecko więc nawet nie próbuję jej namawiać...

• Replies 170
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ona jest już wiekowa- może nie jest taką sprawną "fabryką szczeniąt" więc stała się zbędna i wyrzucona jak śmieć...
Może się zgubiła i ktoś już stracił nadzieję że ją odzyska...

Posted

odczytalismy tatuaz D125 to chorzów ale niestety tamtejszy hodowca nie prowadzil listy sprzedazy psiakow i nie wiemy do kogo Sonia nalezy ma 5 lat to wiadomo a naprade nie wyglada na tylko tyle... poza tym wciaz czekamy na nowego wlasciciela Soncia juz wazy 36 kg to naprawde malo z tym co bylo wczesniej schudla u mnie 4-5 kg dostaje ryz z miesem i czesto chodzi jezdzi ze mna w teren wiec ruszac sie musi hihihi pozdrawiam

Posted

Podbijam sunieczkę.

Jak tam tajemnicza pani, która macie na oku? Czy jest nadzieja?

No i jeszcze jedno, Wetko, czy ktoś do ciebie dzwonił w sprawie suni, ktoś z allegro?
Do mnie pisało kilka osób, umieściłam maile na forum, a osobom zasugerowałam, aby kontaktowały się z tobą. Stąd to pytanie.

Soniu, powodzenia w szukaniu domku!!!

Posted

przepraszam nie mialam czasu, to prawda moze jak sie uda i wszystko sie powiedzie Sonia bedzie miala wreszcie domek... jest grzeczna i bardzo ja lubie jednak Sonia potrzebuje domku gdzie ktos ciagle bedzie a mnie nie ma wciaz chociaz juz za nia tesknie...buzki
aha dzwonia z allegro ale nie wszyscy sa powazni...

Posted

Gonitwa napisał(a):
Podaj jakąś sytuację człowieczego skretynienia z allegro...

moze lepiej nie bo ktos wkoncu niewytrzyma poprosi o numer i beda jaja

Posted

Mam jeszcze propozycję... Może zrobić suni kilka zdjęć, na których nie jest już taka gruba. Kilka zdjęć pyszczka. Takie zdjęcia zawsze urzekają i pomagają w znalezieniu zainteresowanych domków.