Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 170
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hej ludziska... :) wiecie co ja mogłabym w razie czego sprawdzić ten domek bo ulica lotnicza jest za moim blokiem właściwie... oddziela ją tylko jedna ulica i parking strzeżony :) jak chcecie to mogę razem z viris się wybrać, bo ja to mało odważna jestem no i sprawdzimy domek :)

Posted

Sonia nadal szuka domu ! Pani ,ktora miala brać Sonię ,jutro wyjeżdza na urlop. dowiedziala sie ,że wizyta przeadopcyjna musi byc zrobiona dzisiaj /bo jutro miala przyjechać po psa /i stwierdzila ,że moze wziąść ją za 2 tygodnie. Jest to troche niepowazne ! Moze ją wezmie albo nie. Magda nie moze jej zostawiać w domu i bierze ją do pracy.Nawet gdy objeżdża teren Sonia jedzie z nią !Jest to bardzo uciązliwe dla obu pań.
Mam prosbe ? czy Sonia nadal jest wystawiona na Allegro? jako telef kontaktowy prosze podawac Wetke .

Posted

Więc co z sunią? Idzie do adopcji czy nie? Sama mam bassa...i dowiadywałam się o nią na naszym forum, ale odpowiedziano mi, że priorytetem jest domek z ogródkiem:roll:

Posted

Sprawa sie pogmatwała ,pani zmieniła plany i Sonia jest do oddania.
W rozmowie domek wydawal sie idealny i państwo mieli przyjechac po psa.
Ale sprawa wizyty przedadopcyjnej zmienila państwa nastawienie do adopcji.

Posted

basia0607 napisał(a):
Sonia nadal szuka domu ! Pani ,ktora miala brać Sonię ,jutro wyjeżdza na urlop. dowiedziala sie ,że wizyta przeadopcyjna musi byc zrobiona dzisiaj /bo jutro miala przyjechać po psa /i stwierdzila ,że moze wziąść ją za 2 tygodnie. Jest to troche niepowazne ! Moze ją wezmie albo nie. Magda nie moze jej zostawiać w domu i bierze ją do pracy.Nawet gdy objeżdża teren Sonia jedzie z nią !Jest to bardzo uciązliwe dla obu pań.
Mam prosbe ? czy Sonia nadal jest wystawiona na Allegro? jako telef kontaktowy prosze podawac Wetke .

no to rzeczywiscie niepowazne jest.

Posted

Madzia_K napisał(a):
Dziewczyny...więc jeśli sprawa nie jest już zamknięta...Jakie warunki trzeba spełnić, żeby zaadoptować tą klusię?

i co?....można mieć nadzieję?....

Posted

No i się nie duało:roll: . Niestety uległam argumentom męża ( dominująca starsza suka w domu - która będzie z nami jesczze przynajmniej przez 3 miesiace i 40-kilowy dojrzewajacy wariat ). Mimo szczerych chęci...się nie da. Przepraszam za zamieszanie. Mam nadzieję, ze sunia trafi do ciepłego domku

Posted

Madzia_K napisał(a):
No i się nie duało:roll: . Niestety uległam argumentom męża ( dominująca starsza suka w domu - która będzie z nami jesczze przynajmniej przez 3 miesiace i 40-kilowy dojrzewajacy wariat ). Mimo szczerych chęci...się nie da. Przepraszam za zamieszanie. Mam nadzieję, ze sunia trafi do ciepłego domku

to wielka szkoda:(

Posted

witam wszystkich
Sonia dalej u mnie ale czeka na domek szukajcie dobrych ludzi malutka musi znalezc dorego wlasciciela a nie takiego co jej nie wezmie na urlop!!!!:angryy: