Gonitwa Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Viris a gdzie jedziesz konkretniej? A o wizytę to basia0607 się upominała to może do niej na PW się odezwij... Quote
basia0607 Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 Napisalam priwa.Gdzie bedziesz,moze blisko mnie ? Quote
Viris Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Jadę na wykopaliska ( Krosno ) a mieszkać będę w szkole w Rzecznej. Wiem że to koło Elbląga ;) Quote
desdemona Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 basia0607 napisał(a):Jeszcze Tylko wizyta przedadopcyjna we Wloclawku i sunia będzie miala swoj domek z ogrodkiem ! ale by sunia miala szczescie! oby sie tylko udalo:multi: Quote
Cerber Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 hej ludziska... :) wiecie co ja mogłabym w razie czego sprawdzić ten domek bo ulica lotnicza jest za moim blokiem właściwie... oddziela ją tylko jedna ulica i parking strzeżony :) jak chcecie to mogę razem z viris się wybrać, bo ja to mało odważna jestem no i sprawdzimy domek :) Quote
Cerber Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 a no i jesli chcecie to ja moge nawet dzis isc tam :) jeszcze zobacze jak mi sie plan dnia ulozy... Quote
basia0607 Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Sonia nadal szuka domu ! Pani ,ktora miala brać Sonię ,jutro wyjeżdza na urlop. dowiedziala sie ,że wizyta przeadopcyjna musi byc zrobiona dzisiaj /bo jutro miala przyjechać po psa /i stwierdzila ,że moze wziąść ją za 2 tygodnie. Jest to troche niepowazne ! Moze ją wezmie albo nie. Magda nie moze jej zostawiać w domu i bierze ją do pracy.Nawet gdy objeżdża teren Sonia jedzie z nią !Jest to bardzo uciązliwe dla obu pań. Mam prosbe ? czy Sonia nadal jest wystawiona na Allegro? jako telef kontaktowy prosze podawac Wetke . Quote
Madzia_K Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Więc co z sunią? Idzie do adopcji czy nie? Sama mam bassa...i dowiadywałam się o nią na naszym forum, ale odpowiedziano mi, że priorytetem jest domek z ogródkiem:roll: Quote
basia0607 Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Sprawa sie pogmatwała ,pani zmieniła plany i Sonia jest do oddania. W rozmowie domek wydawal sie idealny i państwo mieli przyjechac po psa. Ale sprawa wizyty przedadopcyjnej zmienila państwa nastawienie do adopcji. Quote
basia0607 Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Viris gdybym weszla na dach swego domu zobaczylabym Rzeczną. Mamy tam psa z naszej interwencji ! Quote
Viris Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 No to możesz mnie odwiedzić na wykopie, kopać będziemy gdzieś w lesie;) Quote
basia0607 Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Odwiedzę na pewno! Co szukacie w lesie ! W Rzecznej jest stadnina koni są piekne ! Quote
Viris Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Nie wiem dokładnie co zastaniemy na stanowisku. Ja zjawie się na miejscu 4 sierpnia. Quote
Madzia_K Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Dziewczyny...więc jeśli sprawa nie jest już zamknięta...Jakie warunki trzeba spełnić, żeby zaadoptować tą klusię? Quote
basia0607 Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 Skontaktowac sie telefonicznie z Wetką/Magdą/ 606615580 Quote
desdemona Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 basia0607 napisał(a):Sonia nadal szuka domu ! Pani ,ktora miala brać Sonię ,jutro wyjeżdza na urlop. dowiedziala sie ,że wizyta przeadopcyjna musi byc zrobiona dzisiaj /bo jutro miala przyjechać po psa /i stwierdzila ,że moze wziąść ją za 2 tygodnie. Jest to troche niepowazne ! Moze ją wezmie albo nie. Magda nie moze jej zostawiać w domu i bierze ją do pracy.Nawet gdy objeżdża teren Sonia jedzie z nią !Jest to bardzo uciązliwe dla obu pań. Mam prosbe ? czy Sonia nadal jest wystawiona na Allegro? jako telef kontaktowy prosze podawac Wetke . no to rzeczywiscie niepowazne jest. Quote
malagos Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Madzia_K napisał(a):Dziewczyny...więc jeśli sprawa nie jest już zamknięta...Jakie warunki trzeba spełnić, żeby zaadoptować tą klusię? i co?....można mieć nadzieję?.... Quote
Madzia_K Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 jest nadzieja...negocjujemy z TZ:mad: :cool1: Quote
Diana S Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Madzia_K napisał(a):jest nadzieja...negocjujemy z TZ:mad: :cool1: By te negocjacje przyniosły skutek plusowy dla kluski..:cool3: trzymam kciukasy..;) Quote
Madzia_K Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 No i się nie duało:roll: . Niestety uległam argumentom męża ( dominująca starsza suka w domu - która będzie z nami jesczze przynajmniej przez 3 miesiace i 40-kilowy dojrzewajacy wariat ). Mimo szczerych chęci...się nie da. Przepraszam za zamieszanie. Mam nadzieję, ze sunia trafi do ciepłego domku Quote
desdemona Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Madzia_K napisał(a):No i się nie duało:roll: . Niestety uległam argumentom męża ( dominująca starsza suka w domu - która będzie z nami jesczze przynajmniej przez 3 miesiace i 40-kilowy dojrzewajacy wariat ). Mimo szczerych chęci...się nie da. Przepraszam za zamieszanie. Mam nadzieję, ze sunia trafi do ciepłego domku to wielka szkoda:( Quote
wetka25 Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 witam wszystkich Sonia dalej u mnie ale czeka na domek szukajcie dobrych ludzi malutka musi znalezc dorego wlasciciela a nie takiego co jej nie wezmie na urlop!!!!:angryy: Quote
basia0607 Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 Szkoda ,ze nie widzicie jaka Klusia jest cudowna.Jeszcze wieksza szkoda ,że nikt jej nie chce !Ona schudla i już podskakuje ,chce sie bawic a do tego jest b.spokojna ! Quote
Recommended Posts