basia0607 Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 Niestety internet nadal nie dziala.Wetka prosila abym podala jej nr.telefonu -606615580 . Sonia nadal szuka domu. Boimy się tylko ,aby nie trafila żle. Quote
malagos Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Ja nie mogę sie nadziwić, ze taka sunia czeka na dom :crazyeye: Rasowa, zdrowa, niezabiedzona i nie ma chętnych?! Po cichutku powiem, ze mój Tomasz zaglada na jej watek, bo bassety to jego wymarzona rasa :cool3: ale rozsadek zwycieża, nie mozemy przyjąć kolejnego psa, tym bardziej na stałe :shake: Quote
basia0607 Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 Z sunią wszystko ok. Jest nadal u wetki.Jezeli Magda znajdzie wieczorem czas /bardzo zapracowana/ to przyjdzie do mnie i coś wiecej napisze ! Quote
basia0607 Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 witam tu wetka25 jestem chwilowo bez internetu ale postaram sie odpowiadac na bierzaco na pytania bronie Soni przed blokiem wolalabym domek gdzie latwiej by sie mala poruszala i mialaby swobode pewnie by schudla troszeczke:lol: transport pewnie by sie zalatwilo ale ja niestety nie moge sie ruszyc z pracy zwlaszcza teraz gdzie zostalam sama z lekarzy w lecznicy-czas urlopow... Sonia nie byla sterylizowana musi troche schudnac by moc przeprowadzic zabieg z tym nie ma pospiechu ale mysle ze przed wydaniek jej do nowego domu bedzie juz po zabiegu Bedac u mnie przez 1,5 tyg schudla czeste a krotkie spacery i niskoweglowodanowa dieta robia swoje:cool3: paszport i wszelkie sprawy z tym zwiazane sa do zrobienia nawet na miejscu Sonia jest lagodna lubi pieszczoty dzieci jej nie przeszkadzaja jesli jeszcze jakies pytania jest moj nr tel i prosze o taki kontakt nie wiem kiedy wroci mi net buzki i podnoscie kluseczke chce dla niej jak najlepszy domek teraz spi przy moim lozku a jak dzwoni budzik to ona juz wie ze za j\kilkanascie minut bedzie spacerek i tracha mnie nosalem... Quote
anyk1 Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 witam sluchajcie znam kobiete ktora poszukiwala baseta zaraz do niej zadzwonie i dam wam odpowiedz jak ona sie na to zaopatruje ps kobieta jest z elblaga :) Quote
basia0607 Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 To bardzo blisko nas i możemy sprawdzić dom ! Quote
Diana S Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 To świetnie jak sunia znajdzie sie w domku.. żeby w końcu się udało...:loveu: Quote
desdemona Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 anyk1 napisał(a):witam sluchajcie znam kobiete ktora poszukiwala baseta zaraz do niej zadzwonie i dam wam odpowiedz jak ona sie na to zaopatruje ps kobieta jest z elblaga :) to wspaniala wiadomosc! oby sie udalo:) Quote
basia0607 Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 Ja nic nie wiem ! Chyba ,ze ktos dzwonil do Wetki ,ale nie rozmawialam dzisiaj z nią. Quote
basia0607 Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 Rozmawialam z Magda .Z panią ,która pomaga bassetom probują ustalic hodowce ,może sie uda i bedziemy mieli wiecej informacji. . Quote
Diana S Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 basia0607 napisał(a):Rozmawialam z Magda .Z panią ,która pomaga bassetom probują ustalic hodowce ,może sie uda i bedziemy mieli wiecej informacji. . jestem strasznie ciekawa a propo tych informacji..:cool3: Quote
desdemona Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 czy wiadomo juz cos odnosnie nowego domku dla suni??? Quote
basia0607 Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 Dzisiaj do Wetki zadzwonila pani z Wloclawka ,ktora chce naszą Sonie. Pani miala 11 lat basseta i zna te rase.Mieszka w domu z ogrodem.Nie przeszkadza jej ,ze sunia bedzie sterylizowana.Chce po nią przyjechać. Szukamy kogos do wizyty przedadopcyjnej.W poniedzialek moze wyjasni sie sprawa hodowcy. Quote
Gonitwa Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Basiu napisz do Cerber ona jest z Włocławka- miała naszą Kokę(spanielkę) w DT! Quote
anyk1 Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 dodzwonilam sie pani niesty poszukuje tylko samczyka baseta poniewaz ma chlopaka i nie chce miec maleństw przekonywalam ja odnośnie kastracji ale nic z tego podejrzewam ze wiek nie odpowiada :angryy: sorki za bledy padam Quote
anyk1 Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 dodzwonilam sie pani niesty poszukuje tylko suczke baseta poniewa ma sunie i nie chce miec maleństw przekonywalam ja odnośnie sterylizacji ale nic z tego podejrzewam ze wiek nie odpowiada :angryy: Quote
desdemona Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 anyk1 napisał(a):dodzwonilam sie pani niesty poszukuje tylko suczke baseta poniewa ma sunie i nie chce miec maleństw przekonywalam ja odnośnie sterylizacji ale nic z tego podejrzewam ze wiek nie odpowiada :angryy: to wielka szkoda. ale jesli sunia by byla wysterylizowana, to przeciez wiadomo, ze szczeniakow nie bedzie. a stara tez nie jest. Quote
basia0607 Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 Jeszcze Tylko wizyta przedadopcyjna we Wloclawku i sunia będzie miala swoj domek z ogrodkiem ! Quote
Viris Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Ja pójdę. Tylko mi powiedzcie dokładnie co mam robić itp. A i może Cerber ( Luizę ) namówię i ze mną pojedzie. Quote
Viris Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Tylko serio proszę mi napisać czego oczekujecie. Na dniach wyjeżdżam na miesiąc z Włocławka więc chciałabym jutro lub pojutrze to załatwić. Swoją drogą jadę właśnie pod Elbląg;) Dajcie znać na PW jak już napiszecie co i jak z tą wizytą. Quote
Recommended Posts