Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 170
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja nie mogę sie nadziwić, ze taka sunia czeka na dom :crazyeye: Rasowa, zdrowa, niezabiedzona i nie ma chętnych?!
Po cichutku powiem, ze mój Tomasz zaglada na jej watek, bo bassety to jego wymarzona rasa :cool3: ale rozsadek zwycieża, nie mozemy przyjąć kolejnego psa, tym bardziej na stałe :shake:

Posted

witam tu wetka25
jestem chwilowo bez internetu ale postaram sie odpowiadac na bierzaco na pytania
bronie Soni przed blokiem wolalabym domek gdzie latwiej by sie mala poruszala i mialaby swobode pewnie by schudla troszeczke:lol:
transport pewnie by sie zalatwilo ale ja niestety nie moge sie ruszyc z pracy zwlaszcza teraz gdzie zostalam sama z lekarzy w lecznicy-czas urlopow...
Sonia nie byla sterylizowana musi troche schudnac by moc przeprowadzic zabieg z tym nie ma pospiechu ale mysle ze przed wydaniek jej do nowego domu bedzie juz po zabiegu Bedac u mnie przez 1,5 tyg schudla czeste a krotkie spacery i niskoweglowodanowa dieta robia swoje:cool3:
paszport i wszelkie sprawy z tym zwiazane sa do zrobienia nawet na miejscu Sonia jest lagodna lubi pieszczoty dzieci jej nie przeszkadzaja
jesli jeszcze jakies pytania jest moj nr tel i prosze o taki kontakt nie wiem kiedy wroci mi net buzki i podnoscie kluseczke
chce dla niej jak najlepszy domek
teraz spi przy moim lozku a jak dzwoni budzik to ona juz wie ze za j\kilkanascie minut bedzie spacerek i tracha mnie nosalem...

Posted

witam sluchajcie znam kobiete ktora poszukiwala baseta zaraz do niej zadzwonie i dam wam odpowiedz jak ona sie na to zaopatruje ps kobieta jest z elblaga :)

Posted

anyk1 napisał(a):
witam sluchajcie znam kobiete ktora poszukiwala baseta zaraz do niej zadzwonie i dam wam odpowiedz jak ona sie na to zaopatruje ps kobieta jest z elblaga :)

to wspaniala wiadomosc! oby sie udalo:)

Posted

basia0607 napisał(a):
Rozmawialam z Magda .Z panią ,która pomaga bassetom probują ustalic hodowce ,może sie uda i bedziemy mieli wiecej informacji. .

jestem strasznie ciekawa a propo tych informacji..:cool3:

Posted

Dzisiaj do Wetki zadzwonila pani z Wloclawka ,ktora chce naszą Sonie.
Pani miala 11 lat basseta i zna te rase.Mieszka w domu z ogrodem.Nie przeszkadza jej ,ze sunia bedzie sterylizowana.Chce po nią przyjechać.
Szukamy kogos do wizyty przedadopcyjnej.W poniedzialek moze wyjasni sie sprawa hodowcy.

Posted

dodzwonilam sie pani niesty poszukuje tylko samczyka baseta poniewaz ma chlopaka i nie chce miec maleństw przekonywalam ja odnośnie kastracji ale nic z tego podejrzewam ze wiek nie odpowiada :angryy: sorki za bledy padam

Posted

dodzwonilam sie pani niesty poszukuje tylko suczke baseta poniewa ma sunie i nie chce miec maleństw przekonywalam ja odnośnie sterylizacji ale nic z tego podejrzewam ze wiek nie odpowiada :angryy:

Posted

anyk1 napisał(a):
dodzwonilam sie pani niesty poszukuje tylko suczke baseta poniewa ma sunie i nie chce miec maleństw przekonywalam ja odnośnie sterylizacji ale nic z tego podejrzewam ze wiek nie odpowiada :angryy:
to wielka szkoda. ale jesli sunia by byla wysterylizowana, to przeciez wiadomo, ze szczeniakow nie bedzie. a stara tez nie jest.

Posted

Tylko serio proszę mi napisać czego oczekujecie. Na dniach wyjeżdżam na miesiąc z Włocławka więc chciałabym jutro lub pojutrze to załatwić. Swoją drogą jadę właśnie pod Elbląg;)

Dajcie znać na PW jak już napiszecie co i jak z tą wizytą.