Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W dniu dzisiejszym ta sunia siedziała na parkingu przy ruchliwej trasie w okolicach Elbląga. W tej chwili znalazła dom, lecz na kilka dni. Sunia ma około 7-8 lat, jest bardzo otłuszczona, ma problemy z swobodnym poruszaniem się, na brzuchu wisi fałda tłuszczu. Pies ma tatuaż na uchu, mało widoczny, odczytałyśmy tylko 3 cyfry-018... i tego też do końca nie jesteśmy pewne. Sunia jest spokojna,Ci co znają tę rasę dobrze wiedzą, że te psiaki nie lubią zostawać same w domu. W chwili obecnej chodzi za mna krok w krok, piszczy, gdy zostaje sama, nie mogę jej zatrzymać, bo mam amstafa, który nie daje jej spokoju, zachęca do "małżeństwa" .
Proszę miłośników tej rasy, by poinformowali o suni miłośników bassetów. Zaznaczam, że sunia potrzebuje długiej kuracji odchudzającej, czestych, a krótkich spacerów, dużo cierpliwości i czasu. Jest powolna, ma chęci do zabawy, ale nie ma możliwości przez swą tuszę.

• Replies 170
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam prośbe ,musze lecieć do pracy i nie mam czasu.Powklejajcie sunie tam gdzie mozliwe no i oczywiście na forum milosnikow tej rasy. Sunia jest slodka nie rozumie sytuacji w jakiej sie znalazla . Ktoś o nią dbał ,moze zginęła ?

Posted

jesli tylko ktos moze pomoc to prosze, sunia jest przesliczna i oddana. chodzi za noga pilnuje zeby sie nie zgubic, jak sie znika w lazience zaczyna piszczec, nikt nie chce bassteki?

Posted

ludzie kochani jestescie, ona jest naprawde słodka tylko moj mały nie daje jej zyc i musze go trzymac zamknietego Radzcie szybko bo beda male basseto-amstaffy :lol: ona jest milusia chodzi za noga nie spuszcza z oka czeka na milosc i domek Mimo tego co przezyla nie boi sie samochodow chetnie wskakuje

Posted

potrzebne większe zdjęcia suni, napisał do mnie admin z forum bassetów że drukują ogłoszenia do rozwieszania a te zdjęcia są za małe i przydałyby się większe

a i wetko mogłabyś podać na siebie jakieś namiary9telefon,emeil) na forum bassetów dziewczyna chce wrzucić kluseczkę na jakieś inne fora

i spróbuj odczytać literkę w tatuażu bo oznacza oddział ZKwP

Posted

namiary:migotkamix@poczta.onet.pl tel 606615580
mam prośbe czy mozesz sama im podac bo ja za bardzo nie wiem jak to zrobic jeszcze sie ucze
a zdjecia wieksze mam na kompie moge wyslac na maila