Marysia R. Posted January 14, 2015 Author Posted January 14, 2015 Dostałam smsa, że wszystko ok, Pepka dogadała się z kotem, jest troszkę niespokojna ale zaciekawiona :) Ufff :) Quote
Mattilu Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 Kciukow nie puszczam, ale jestem dobrej mysli. Marysiu, ciesze sie, ze moge choc troche pomoc :) Quote
malagos Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 Ciekawe, jak pierwsza noc na swoich śmieciach :) Quote
Nutusia Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 Pepita - baaaaaaaaaardzo fajne z Ciebie kobita i tak trzymaj! :) Maryś, nie wiem jeszcze o której uda nam się wyruszyć do lecznicy. Sławkowi wypadło jakieś zebranie w robocie, a musi ze mną jechać, jeśli mam zabrać 3 psiaki. Coś bliżej będę wiedziała ok. 15-tej, ale obstawiam, że przyjedziemy prawie na lecznicowy (oficjalny!) fajrant ;) Dam Ci znać :) Quote
Marysia R. Posted January 15, 2015 Author Posted January 15, 2015 Dzwoniła Pani Pepki (swoją drogą mała ma mieć zmienione imię ale jeszcze trwają dyskusje na jakie ;)). Wszystko jest w porządku, suńka poleguje na kanapie, bez kłopotów chodzi na spacerki, załatwia się na dworze :) Nie płakała, zjadła wczoraj z apetytem kolację, noc przespała na podusi pod biurkiem w pokoju jednego z synów. Pani Małgosia mówi, że już wszyscy ją pokochali :) Quote
Ellig Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 Dzwoniła Pani Pepki (swoją drogą mała ma mieć zmienione imię ale jeszcze trwają dyskusje na jakie ;)). Wszystko jest w porządku, suńka poleguje na kanapie, bez kłopotów chodzi na spacerki, załatwia się na dworze :) Nie płakała, zjadła wczoraj z apetytem kolację, noc przespała na podusi pod biurkiem w pokoju jednego z synów. Pani Małgosia mówi, że już wszyscy ją pokochali :) Wspaniala wiadomośc, bardzo sie ciesze i puszczam kciuki :) :rolleyes: Quote
konfirm31 Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 Pepka daje się kochać :). To bardzo fajna sunia :). Cieszę się, że jest dobrze :) Quote
Kejciu Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 Super wieści :) i pomyśleć że mogła nadal siedzieć w zimnym boksie.... :( Quote
Nutusia Posted January 16, 2015 Posted January 16, 2015 I pięknie, że w DS Pepka też sobie kanapę wyskakała :) Quote
Marysia R. Posted January 16, 2015 Author Posted January 16, 2015 Pokażę Wam jeszcze fotkę, którą dostałam :) :) Quote
Marysia R. Posted January 19, 2015 Author Posted January 19, 2015 Dopisałam w poście rozliczeniowym 84,50zł z bazarku konkursowego (http://www.dogomania.com/forum/topic/144653-%C5%9Bwi%C4%85teczny-konkurs-fotograficzny-zako%C5%84czony-rozliczam/). Quote
inka33 Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 Pokażę Wam jeszcze fotkę, którą dostałam :) :) Jakoś mi się Pepcia wydawała mniejsza..., a tu mi się widzi na większą malutę, a kot to olbrzym! ;) Fajnie, że jej tam fajnie! :) Quote
Marysia R. Posted January 21, 2015 Author Posted January 21, 2015 A tytuł?.......... :) ;) Już zmieniam ;) :) Quote
Nutusia Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 RATUNKUUUUUU!!!!!!! Marysia siedzi w samochodzie z OGROMNYM, pięknym, młodym ONkiem!!!!! Stał na środku trasy i ani myślał zejść. Dopiero gdy przed nim zatrzymał się TIR, łaskawie zszedł na brzeg drogi (pobocza tam nie ma). Marysia jechała na uczelnię, ale cóż było robić :( Podjechała z nim do lecznicy - chipa nie ma... Teraz wiezie go do Łomianek, do znajomego znajomej, ale może u niego zostać tylko do wieczora. CO ROBIĆ!?!?!?!?!?!? Quote
Kejciu Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 RATUNKUUUUUU!!!!!!! Marysia siedzi w samochodzie z OGROMNYM, pięknym, młodym ONkiem!!!!! Stał na środku trasy i ani myślał zejść. Dopiero gdy przed nim zatrzymał się TIR, łaskawie zszedł na brzeg drogi (pobocza tam nie ma). Marysia jechała na uczelnię, ale cóż było robić :( Podjechała z nim do lecznicy - chipa nie ma... Teraz wiezie go do Łomianek, do znajomego znajomej, ale może u niego zostać tylko do wieczora. CO ROBIĆ!?!?!?!?!?!? Aż strach wychodzić z domu! :) Quote
Nutusia Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 To wiem. Może zostać tam, gdzie jest do 21 dziś. Mało czasu, kruca bomba! :( Quote
Recommended Posts