paros Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Niewiele o nim wiadomo. :shake: Biało-czarny, szorstkowłosy młody piesek został znaleziony w lesie w Zielonce. Jest to jeszcze szczeniaczek, nawet nie potrafi podnosić łapy. Jest bardzo radosny, żywiołowy, istne cudo. Jest w wieku około roku. Piesek dostał imię Bartek. Bartek szuka domu :-( Psiak jest wykastrowany. Bartek znajduje się pod opieką Fundacji w Obronie Zwierząt Maja. Kontakt: Tel. 0 507 132 363 Quote
_beatka_ Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 paros dać go na allegro? w przyszlym tygodniu wyjeżdzam więc na bierzaco nie mogalbym pisac, ale moge wystawic a jak sie skoncze to bedziesz po mnie kontynuowac:cool3: Quote
paros Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 _beatka_ napisał(a):paros dać go na allegro? w przyszlym tygodniu wyjeżdzam więc na bierzaco nie mogalbym pisac, ale moge wystawic a jak sie skoncze to bedziesz po mnie kontynuowac:cool3: OK :lol: Tylko pisz gdzie ogłaszasz psiaki :roll: Ja mam jeszcze odrobinę zaległości z ogłoszeniami ;) Ciągle dostaje bidy :-( słyszałam, że są malutkie szczeniaczki Flip i Flap w potrzebie :-( Quote
paros Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 Zmysł napisał(a):Na pewno jest wykastrowany? Na pewno :roll: Quote
_beatka_ Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 ja moge dac go na allegro, z tym ze we wtorek bede ostatni raz na necie to jak sie ogloszenia skoncza to ktoś musi je skopiowac i wystawic ponownie zeby psiak byl widoczny caly czas:razz: Quote
beka Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Jeżeli jest wykastrowany to może jest cień szansy że ktoś go szuka.... Quote
paros Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 _beatka_ napisał(a):ja moge dac go na allegro, z tym ze we wtorek bede ostatni raz na necie to jak sie ogloszenia skoncza to ktoś musi je skopiowac i wystawic ponownie zeby psiak byl widoczny caly czas:razz: Beatka, ja przejmę ogłoszenia, tylko pisz gdzie ogłaszasz ;) A kiedy wracasz z urlopu??? Quote
_beatka_ Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 teraz wyjeżdżam do 10 sierpnia a potem na miesiac do 13 sierpnia do polowy września na praktyki:shake:więc bede totalnie nieprzydatna bo jade za granice a nie mam laptopa:placz: Quote
_beatka_ Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 aha paros jeżdże z tymi znaczkami, bylam w jednym miejscu z tych ogloszen z gazety którą mi dalaś, tam też powiedzieli ze są niewartościowe:-( ale zaraz jade jeszcze w jedno miejsce, pani przez tel powiedziaol ze tanie tez skupuja ale zalezy jakie i mam jechac pokazac wiec mam wieelka nadzieje ze tym razem sie uda i pojdzie na pieski wreszcie:cool3: Quote
anouk92 Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 beka napisał(a):Jeżeli jest wykastrowany to może jest cień szansy że ktoś go szuka.... Wykastrowany jest dlatego że P.Asia zdążyła już to zrobić - oczywiście nie sama;) Quote
Zmysł Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 anouk92 napisał(a):Wykastrowany jest dlatego że P.Asia zdążyła już to zrobić - oczywiście nie sama;) Nie za młody trochę? Quote
elainfo Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Bartus na tych zdjęciach taki wypłoszony.. ale to zdjęcia są sprzed jakiegos m-ca....napewno psiak sie juz zmienił.. może uda mi sie porobic jakieś zdjęcia bardziej sympatyczne;-)w ten weekend..pod warunkiem ,ze przebywa w Zielonce. Quote
Tigraa Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Aż mnie zmroziło jak zobaczyłam Bartka... Prawie identyczny jak szczeniak Luny, ludzie rozmnozyli Lunkę a potem sobie beztrosko wyjechali za granicę. Szczeniak został w tym okropnym domu w Warszawie... Oto on Quote
paros Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 elainfo napisał(a):Bartus na tych zdjęciach taki wypłoszony.. ale to zdjęcia są sprzed jakiegos m-ca....napewno psiak sie juz zmienił.. może uda mi sie porobic jakieś zdjęcia bardziej sympatyczne;-)w ten weekend..pod warunkiem ,ze przebywa w Zielonce. Ja te zdjęcia dostałam w środę (dwa dni temu):roll: Quote
_beatka_ Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 bartuś na allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=218085935 Quote
paros Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 Ania-tygrysiczka napisał(a):Aż mnie zmroziło jak zobaczyłam Bartka... Prawie identyczny jak szczeniak Luny, ludzie rozmnozyli Lunkę a potem sobie beztrosko wyjechali za granicę. Szczeniak został w tym okropnym domu w Warszawie... Aniu i co z tym szczeniakiem?? :roll: Quote
Recommended Posts