Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niewiele o nim wiadomo. :shake: Biało-czarny, szorstkowłosy młody piesek został znaleziony w lesie w Zielonce. Jest to jeszcze szczeniaczek, nawet nie potrafi podnosić łapy. Jest bardzo radosny, żywiołowy, istne cudo. Jest w wieku około roku.
Piesek dostał imię Bartek. Bartek szuka domu :-(
Psiak jest wykastrowany.

Bartek znajduje się pod opieką Fundacji w Obronie Zwierząt Maja.

Kontakt:
Tel. 0 507 132 363

• Replies 478
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

paros dać go na allegro?
w przyszlym tygodniu wyjeżdzam więc na bierzaco nie mogalbym pisac, ale moge wystawic a jak sie skoncze to bedziesz po mnie kontynuowac:cool3:

Posted

_beatka_ napisał(a):
paros dać go na allegro?
w przyszlym tygodniu wyjeżdzam więc na bierzaco nie mogalbym pisac, ale moge wystawic a jak sie skoncze to bedziesz po mnie kontynuowac:cool3:

OK :lol: Tylko pisz gdzie ogłaszasz psiaki :roll: Ja mam jeszcze odrobinę zaległości z ogłoszeniami ;) Ciągle dostaje bidy :-( słyszałam, że są malutkie szczeniaczki Flip i Flap w potrzebie :-(

Posted

ja moge dac go na allegro, z tym ze we wtorek bede ostatni raz na necie to jak sie ogloszenia skoncza to ktoś musi je skopiowac i wystawic ponownie zeby psiak byl widoczny caly czas:razz:

Posted

_beatka_ napisał(a):
ja moge dac go na allegro, z tym ze we wtorek bede ostatni raz na necie to jak sie ogloszenia skoncza to ktoś musi je skopiowac i wystawic ponownie zeby psiak byl widoczny caly czas:razz:

Beatka, ja przejmę ogłoszenia, tylko pisz gdzie ogłaszasz ;) A kiedy wracasz z urlopu???

Posted

teraz wyjeżdżam do 10 sierpnia a potem na miesiac do 13 sierpnia do polowy września na praktyki:shake:więc bede totalnie nieprzydatna bo jade za granice a nie mam laptopa:placz:

Posted

aha paros jeżdże z tymi znaczkami, bylam w jednym miejscu z tych ogloszen z gazety którą mi dalaś, tam też powiedzieli ze są niewartościowe:-(
ale zaraz jade jeszcze w jedno miejsce, pani przez tel powiedziaol ze tanie tez skupuja ale zalezy jakie i mam jechac pokazac wiec mam wieelka nadzieje ze tym razem sie uda i pojdzie na pieski wreszcie:cool3:

Posted

beka napisał(a):
Jeżeli jest wykastrowany to może jest cień szansy że ktoś go szuka....

Wykastrowany jest dlatego że P.Asia zdążyła już to zrobić - oczywiście nie sama;)

Posted

Bartus na tych zdjęciach taki wypłoszony.. ale to zdjęcia są sprzed jakiegos m-ca....napewno psiak sie juz zmienił.. może uda mi sie porobic jakieś zdjęcia bardziej sympatyczne;-)w ten weekend..pod warunkiem ,ze przebywa w Zielonce.

Posted

Aż mnie zmroziło jak zobaczyłam Bartka...
Prawie identyczny jak szczeniak Luny, ludzie rozmnozyli Lunkę a potem sobie beztrosko wyjechali za granicę. Szczeniak został w tym okropnym domu w Warszawie...
Oto on

Posted

elainfo napisał(a):
Bartus na tych zdjęciach taki wypłoszony.. ale to zdjęcia są sprzed jakiegos m-ca....napewno psiak sie juz zmienił.. może uda mi sie porobic jakieś zdjęcia bardziej sympatyczne;-)w ten weekend..pod warunkiem ,ze przebywa w Zielonce.

Ja te zdjęcia dostałam w środę (dwa dni temu):roll:

Posted

Ania-tygrysiczka napisał(a):
Aż mnie zmroziło jak zobaczyłam Bartka...
Prawie identyczny jak szczeniak Luny, ludzie rozmnozyli Lunkę a potem sobie beztrosko wyjechali za granicę. Szczeniak został w tym okropnym domu w Warszawie...

Aniu i co z tym szczeniakiem?? :roll: