Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy ktoś z Was już wypróbował na psiaku tej karmy? Od jakiegoś czasu jest w zooplusie, zamówiłam w zastępstwie za Naturediet, który od jakiegoś czasu jest bardzo ciężko dostępny. Wydaje mi się, że ta karma również jest w tackach, co bardzo przydaje się w braniu karmy na wyjazdy, w gości itp. 

Szukałam w internecie zdjęcia samej karmy, niestety z marnym skutkiem. Może ktoś już widział jak się prezentuje? 
Ja zobaczę pewnie w poniedziałek, wstawię fotki ;)

Posted

Karma to tacki, bardziej płaskie niż NatureDiet i z przeźroczystą folią, każdy wsunięty w kartonik. Jutro zobaczymy jak pachną no i czy smakują Tinie ;)

Posted

Na razie zamówiłam łososia. Karma nie ma jakiegoś super mocnego zapachu karmy z puszki, lekko czuć rybę. Z wyglądu nie jest zbyt apetyczna - takie zmielone, mięso z widocznym ryżem. Ma plus za to ze nie ma galaretki, która np w Animondzie zajmuje czasem cały spód puszki.
Suce bardzo smakowało ;) 

• 4 weeks later...
Posted

Możecie napisać też jak ta karma przedstawia się pod względem cenowym? Bo to bardzo ważny szczegół o którym póki co nikt nie wpsomina na forum więc czekam na informacje. Sam skład prezentuje się bardzo obiecująco.

Posted

Obecnie widziałam ją tylko na zooplusie. Kupiłam 6 tacek po prawie 400g za ok 22zł. Cena z tego co widziałam jeszcze nie uległa zmianie. 

• 2 months later...
Posted

Tak, mokrą. Suka jest przyzwyczajona do mokrej karmy, co jakiś czas dostaje po 1/2 puszki. Niestety po kaczce z ryżem greenwoodsa miała rewolucje (nie było tego po lukullusie czy rinti).

Posted

ja tez teraz z nature diet przerzucilam sie na green wood.

musze przyznac, ze w porownaniu z nature diet green woods wyglada troche gorzej, ale ogolnie jest niezle.

po niektorych smakach u mnie niektorzy troche pierdza, ale nie wiem, kto po czym, bo jeszcze tego nie obczailam:)