dariaopole Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 w sumie może i dobrze że nie trafił do tego faceta bo chyba był mało odpowiedzialny. Wierzę ,że wkrótce ktos przygarnie misia !!! on jest taki ładny !!!!! Quote
dzodzo Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 ja tez sądze ze znajdzie sie amator takiego fajnego olbrzyma-po cichu szepne ze tylko wystawilam mu allegro i zaraz zacząl go ktos obserwowac;) Quote
modliszka84 Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 o kurde, no nie nadążam :oops: własnie dzisiaj zdjęcia miska jest zdjęte ze strony schronu, to znaczy chyba ze ktos go musiał dzisiaj wziąć. Potem sie dowiem. Aukcja moze chwile wisiec jeszcze, ale podejrzewam ze go nie ma. Moze zamiast konczyć aukcję - podstawic jakiegos innego psiaka :oops: ? Dzodzo , co o tym myslisz? Quote
dzodzo Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 pewnie, szkoda aukcji-najlepiej jakiegos podobnego:eviltong: Quote
modliszka84 Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 no to juz wiem, Misiek pojechał dzis do domu. Nie wiem gdzie ten dom, ale w domu dwójka dzieci. Mam nadzieje, że bedzie miał tam dobrze... :roll: Quote
modliszka84 Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 dzodzo napisał(a):pewnie, szkoda aukcji-najlepiej jakiegos podobnego:eviltong: masz jakiegos na oku podobnego ;) ? u nas podobnego nie ma, ale inne duze ładne owszem :eviltong: jakby co to przejrzyj sobie http://www.schronisko.icx.pl/index.php?option=com_zoom&Itemid=29&catid=1 jak Ci ktorys wpadnie w oko, to napisz pw to Ci cos wiecej powiem o delikwencie :razz: Quote
dzodzo Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 przejrzalam i kilka wpadlo mi w oko-ale one chyba nowe sa i pewnie jeszcze na kwarantannie.np taka wilczasta sunia krótkowłaosa z uszami jak królik:) albo duzy mieszaniec ze zgierza no i caly czas mam w pamieci tego owczarka dlugowlosego z pierwszej klatki przy wejsciu-na stronie chyba jest jako Druid? podrzuc mi jakiegos w potzrebie to podmienie u miska-bo nie moge sie zdcydowac;) Quote
modliszka84 Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 dzodzo - ten owczarek z klatki przy wejściu Druid to 10 sierpnia do domciu jedzie do Niemiec!! :multi: ten czarny ze Zgierza jest suuper, troche labkowaty, miły i łagodny. a sunia z uszami królika to juz do wzięcia, po kwarantannie, bardzo fajna :) Quote
dzodzo Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 super ze Druid jedzie -to taki sympatyczny, mily piechol-no to moze wrzucę na aukcje ta smieszna sunie-króliczka, tylko potzrebuję jakies info i ze dwie , tzry foty Quote
modliszka84 Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 jutro będe w schronie, to wejde do nich do boksu to tej małej porobie fotki. Bo jak narazie to mam tylko te fotki które sa na stronie. a opis przesle na PW ;) Quote
dzodzo Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 ok-to niech sobie wisi na razie Misiek na aukcji-jak cos to pisz, zamienie -na Kroliczke albo innego stworka.. Quote
dariaopole Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 no to cieszę się że Misiolek w domku !!!!!!!! :multi: Quote
Recommended Posts