00000 Posted August 3, 2004 Posted August 3, 2004 Bila, ależ oczywiście, że to byli Twoi sąsiedzi:) Właśnie facet trzymający Bilę na smyczy mi to powiedział :lol: Najpierw zapytałam o imię suczki, jak uslyszałam "Bila" to mówię, że znam Bilba z Poznania, jego pani na forum internetowym podpisuje się nickiem "Bila" - i wszystko było już jasne :lol: :lol: :lol: Ps. Oczywiście, że się spotkamy :lol: Bywam w Poznaniu bardzo często :D Choć z czasem, jakim dysponuję bywa kiepsko :-? Teraz będę na przykład w środę i zostanę do czwartku (ale kompletnie brak czasu na spotkanie :( ) No i w niedzielę będę też - na meczu Lecha 8) Kiedyś w końcu się spotkamy przecież :lol: Quote
Samba Posted August 3, 2004 Posted August 3, 2004 Samba, wolność wakacyjna była cudowna, z pogodą trochę gorzej. Ale co tam..., teraz będziemy mogły się prowokować wzajemnie :wink: :wink: :wink: Zacieram raczki... Zrob sobie zdjecie z jezyczkiem i wrzuc na DoGo. Panie: Evelina i Pika tysz mialy to zrobic, ale cos sie obijaja... Quote
PIKA Posted August 3, 2004 Posted August 3, 2004 Zacieram raczki...Zrob sobie zdjecie z jezyczkiem i wrzuc na DoGo. Panie: Evelina i Pika tysz mialy to zrobic, ale cos sie obijaja... sie nie obijaja, tylko szukają pozycji ...... tfu ....... pozy, żeby języczek był najlepiej zaprezentowany 8) Quote
Bila Posted August 3, 2004 Posted August 3, 2004 Pagaj, Jasne, co ma wisieć nie utonie. Ależ byłoby fajnie. :angel: :angel: Samba, a czy zdjęcie jest obowiązkowe??? Argo tez zrobi sobie fotkę?? :o Quote
Samba Posted August 3, 2004 Posted August 3, 2004 Ja mam nadzieje, ze Argo tez. Chociaz znajac jego umiejetnosci fotograficzne, to na fotce bedzie sam jezyk (reszty nie bedzie widac). Cos, jak kot z Cheshire... Quote
argo Posted August 3, 2004 Posted August 3, 2004 Negujesz,? :o ... że masz jezor giętki i potrafiący przekazać TO CO POMYSLI 'GŁOWA" ??? Alez panialam aluzje do .... Jednakze polemizowalabym. Albowiem bo poniewaz wyszlo by na to, ze pokazuje Wam jezyk. ... Ooo :lol: polemnika na offie :roll: to normalka :lol: Nigdy mi na myśl nie przyszło, że możesz pokazać NAM 'jęzor' :lol: :hmmmm: W towarzystwie, :wink: np. podczas wizyty u lekarza można pokazac jęzor. :wink: ... w czasie hmm ... 'konsumpcji' TYŻ :oops: :wink: argo napisał: : Aleee ... do Warszawy blizej :lol: :oops: a skąd ja Ci chłopie teraz jakowąs azjatkę wysoko wykwalifikowaną wytrzasne? :niewiem: A tak w ogóle jak ja mam sparwdzić jej kwalifikacje ? :o :o Pika :lol: Pokładam w Tobie wielgie nadzieeeje :roll: A tak na marginesie to 'nie trzaskaj' alee ... :roll: :hmmmm: WIDZISZ? Człeka 'nie odrzuca' na WIDOK :lol: Żarcia PEŁNO. OCZY i ... zapewne nie tylko TYŻ :roll: Więc ...? Nima 'takich w Warszawie? :roll: Nooo :lol: Witam Damy :lol: :Rose: na oofie :lol: Quote
Bila Posted August 3, 2004 Posted August 3, 2004 Może ja mam zły gust, ale mnie się ta Azjatka tak średnio podoba. :lol: Quote
argo Posted August 3, 2004 Posted August 3, 2004 Bila :o TY gadasz o 'Azjatkach' DLA SIEBIE :o :confused: :hmmmm: :wink: Quote
Bila Posted August 3, 2004 Posted August 3, 2004 :laugh2_2: Nie, ja tylko tak z troski :lol: :lol: :lol: Quote
PIKA Posted August 3, 2004 Posted August 3, 2004 argo napisał: : Aleee ... do Warszawy blizej :lol: :oops: a skąd ja Ci chłopie teraz jakowąs azjatkę wysoko wykwalifikowaną wytrzasne? :niewiem: A tak w ogóle jak ja mam sparwdzić jej kwalifikacje ? :o :o Pika :lol: Pokładam w Tobie wielgie nadzieeeje :roll: To się chyba poświecę i osobiście przetestuje :oops: A tak na marginesie to 'nie trzaskaj' alee ... :roll: czasem trzeba potrzaskać :oops: jak się ma taki nastrój :roll: WIDZISZ?Człeka 'nie odrzuca' na WIDOK :lol: :hmmmm: to Ci na wygladzie zalezy, czy na umiejetnościach ? :roll: Żarcia PEŁNO.Więc ...? Nima 'takich w Warszawie? :roll: Takich z żarciem to bym nawet powiedziała, że pełno jest :lol: na każdym rogu :roll: Quote
argo Posted August 3, 2004 Posted August 3, 2004 PIKA NA rogu ??????????????????? :cry: Eeeeeeeee 8) :cry: :lol: :wink: Quote
PIKA Posted August 3, 2004 Posted August 3, 2004 No co, jakoś na życie zarobić muszą :niewiem: Podobno żadna praca nie hańbi 8) Quote
argo Posted August 3, 2004 Posted August 3, 2004 AZE MNIE 'przytkało' :wink: Noooo .... masz wiec KRYTERIA :wink: :roll: :roll: :lol: Quote
PIKA Posted August 3, 2004 Posted August 3, 2004 Argo a skąd ja Ci mam załatwić azjatke blondynke ? :o Chyba, ze to będzie jakas farbowana azjatka :niewiem: A z farbowanymi to nigdy nic nie wiadomo :roll: Nie lepsze naturalne ? :roll: Quote
argo Posted August 3, 2004 Posted August 3, 2004 Pika :lol: Gdybym był pewny, ze WŁOSY 'to' wszytko to ... :wink: Ponoc ZMIENNE jesteśTA :lol: :roll: :kciuki: ...i CAŁE SZCZĘŚCIE :roll: :lol: Quote
PIKA Posted August 3, 2004 Posted August 3, 2004 Pika :lol: Gdybym był pewny, ze WŁOSY 'to' wszytko to ... :wink: No mówią, że od włosów temperament zalezy :niewiem: Ponoc ZMIENNE jesteśTA :lol: :roll: :lol: ja tam włosów nie farbuje :roll: Quote
argo Posted August 3, 2004 Posted August 3, 2004 ja tam włosów nie farbuje :roll: Z SATYSFAKCJĄ konstantuje, że :lol: ... w sprawie farbowanych włosów czyli 'farbowanych lisów' mamy ... noo :bigok: :lol: HMMM ..aleee ... tera powiedz mi - ile kosztuje bilet TANI do Paryżewa? - kcem się wybrac z Olkiem do europejskiego Disneylendu :lol: Quote
Samba Posted August 3, 2004 Posted August 3, 2004 HMMM ..aleee ... tera powiedz mi - ile kosztuje bilet TANI do Paryżewa? - kcem się wybrac z Olkiem do europejskiego Disneylendu :lol: Och, och, przetestuj i podaj szczegoly po powrocie, bo ja Mikolajowi tez obiecalam ten Dysneyland... (sama bylam w nim raz, wieki temu i bylo bombowsko!). Ale chyba blizej jest legoland, kolo Monachium... Quote
argo Posted August 3, 2004 Posted August 3, 2004 Jesli przetestuję to zdam relację :lol: A teraz hmm ... Przedstwiam OLKA ... z Argo oczywiście :wink: :lol: :wink: :oops: To jest zdjęcie sprzed 2 tygodni. :) :hand: Samba :lol: ... tagaro@onet.pl - będę wdzieczny za info. niem. Disneylendzie. :lol: :lol: Quote
Samba Posted August 3, 2004 Posted August 3, 2004 To ja przedstawiam Mikolaja :D Na zdjeciu WYJATKOWO bez Samby, za to w Wilnie (dziesiec dni temu) Quote
00000 Posted August 3, 2004 Posted August 3, 2004 No to ja też :D ...z cyklu "chodź, Pagajku ja cię ukocham"... :lol: :lol: :lol: I Michał jako mały kibic 8) 8) 8) Quote
00000 Posted August 10, 2004 Posted August 10, 2004 Wyjeżdżamy na tydzień, no, właściwie pięć dni z zamiarem zwiedzenia trójmiasta i okolic (Malbork, turniej rycerski w Gniewie, skansen we Wdzydzach, Hel, Westerpatte....) Postaramy się nie nudzić w każdym razie :lol: Do niedzieli więc Pagaj zotaje w HOTELU :cry: Nie możemy go zabrać - osoba, która nas będzie gościć boi się psów, i jest straszną pedantką..... i więcej nie muszę pisać :roll: Czy dzwonienie codziennie do hotelu będzie oznaczało że jestem :stupid: ????? :o :o :o W każdym razie będę tęsknić. Quote
argo Posted August 10, 2004 Posted August 10, 2004 Przy wejściu do skansenu w Wdzydzach jest 'restauracyjka' - zamów tam sobie pajdę chleba z domowym, kaszubskim smalcem. :lol: Pycha :roll: :lol: Quote
00000 Posted August 10, 2004 Posted August 10, 2004 Tadeusz, nie omieszkamy zamówić, choć akurat ja wegetarianką jestem :D Ale reszta rodziny normalna.... :lol: Quote
pepsi Posted August 10, 2004 Posted August 10, 2004 Czy dzwonienie codziennie do hotelu będzie oznaczało że jestem :stupid: ????? :o :o :o ja mojemu kochanem labikowi na czas wyjazdu zostawiłam komórkę....dobrze Ci radzę zrób tak samo :D :D :D Quote
Recommended Posts