Bila Posted June 24, 2004 Posted June 24, 2004 wolem mieć psiura niż 'panienkę' :wink: Kurde :lol: - czworonóg w majtasach baaardzo mnie pobudza do smiechu :oops: :grins: :pepsi: :hmmmm: :gent: :hand: Jo tyż. Skrobnij no tylko Tadeuszu, czy miałeś już bliskie spotkanie hm, hm :hmmmm: , nie wiem już którego stopnia, gdy Argo biegał luzem i pojawiła się sunia w trakcie cieczki??? Ja miałam :evil: :evil: :evil: Mój Ty Boże, co przeżyłam :placz: A teraz lipiec, a u mnie na osiedlu sucze mają swoje trudne dni. Ale ja chyba będę miała trudniejsze, z Bilbusiem. Quote
Bila Posted June 24, 2004 Posted June 24, 2004 Raczej na wytrych :wink: Wsuń plakat pod drzwi i pogmeraj tym wytrychem w drzwiach...:D[/quote :x Gmeram, gmeram i nie powiem, co z tego wychodzi, bo to niecenzuralne :evil: (to jest to co wiele labków lubi, dodam, ze śmierdzące :D ). No nic, będę gmerać dalej. Quote
00000 Posted June 24, 2004 Posted June 24, 2004 Bila, jak ci tem wytrych wpadnie na amen do tej dziurki od klucza, to wysuń wtedy plakat:D zobaczysz co na nim będzie:D Quote
Bila Posted June 24, 2004 Posted June 24, 2004 O Matko, drugi pokój, chyba mnie wyleją z pracy. Pagaj dzięki za pomoc. Ja jednak ciemnogród. Może ten mi się uda samej przejść Quote
00000 Posted June 24, 2004 Posted June 24, 2004 Bila, tych pokoi jest więcej, i coraz bardziej wciągają :evilbat: Ale za to jaka radość jak się wszystkie przejdzie :lol: :lol: :lol: Quote
Bila Posted June 24, 2004 Posted June 24, 2004 Masz rację, jeden właśnie przeszłam samodzielnie :multi: :B-fly: Ciekawe jak będzie dalej. :) Quote
00000 Posted June 24, 2004 Posted June 24, 2004 Jakby co, służę pomocą 8) O ile będę jeszcze pamietać co i gdzie było :lol: Quote
PIKA Posted June 24, 2004 Posted June 24, 2004 O Matko, drugi pokój, chyba mnie wyleją z pracy. Nie, chyba, a na pewno Moze się Pani czuc zwolniona Swiadectwo pracy wyslemy poczta Z poważaniem Szef Quote
Bila Posted June 24, 2004 Posted June 24, 2004 Idzie mi... tu nasuwają się różne porównania (na usta cisną mi się różne słówka powszechnie uważane za obelżywe) :wink: , ale NIE PODDAJE SIĘ. Jak mi do jutra to nie wyjdzie to znów Ci będę marudzić. :P Ja się chyba zaklikam na śmieć dzisiaj :evilbat: Quote
argo Posted June 24, 2004 Posted June 24, 2004 Aleeeż, z WAS 'playGIRLLwomenki' :lol: :wink: Dla 'rozrywki' zajrzyjcie sobie :roll: :wink: na poniższe linki :roll: mozna sobie 'poćwiczyć' refleks :roll: . Mozna 'pobawić' się kluczem :wink: :lol: noooo .... Można wiela :lol: Życzę miłej 'zabawy' :roll: :lol: http://www.alkomat.biz/refleksomierz.html http://www.alkomat.biz/klucz.html :roll: :wink: :B-fly: A teraz troszkę o moim 'amoroso' :roll: Bezpośrednie 'zagrożenie' zapachem - z sąsiedniego balkonu - minęło. Sunia wyjechała. :lol: Spotkaliśmy jednak inną. :lol: - o pół roku młodszą od Argo ON-ke. Razem ze swoją mamą. Panienka była w początkowej fazie rozsiewania zapachów więc 'odgryzała' się dzielnie. Ciekawa była reakcja 'matki'. Najpierw podbiegła bronić córki. Po dokładnym obwąchaniu 'rudzielca' stanęła sobie dostojnie z boku pozwalając na bieganie oraz igraszki. Mało tego. :o :wink: Gdy pojawił się mniejszy od Argo 'konkurent' całkiem na SERIO ruszyła na niego i przegoniła. Po krótkiej zabawie i gonitwach wzięliśmy swoje psy na smycz i rozeszliśmy się. O tęsknych spojrzeniach z obydwu stron nie wspomnę :roll: :roll: BTW. Po osiedlu prowadzamy się na smyczy. Quote
Bila Posted June 25, 2004 Posted June 25, 2004 Pagaj :modla: :help1: co zrobić, gdy w trzecim pokoju ma się łeb w kasetce, dziwny most (wypełniony kawałkami ze ścianyz drugiego pokoju?) :Help_2: Quote
00000 Posted June 25, 2004 Posted June 25, 2004 Kawałki ściany włóż w most (po kolei - pierwszy z prawej i dzie na pierwze z prawej miejsce itd.) a potem: pierwszy kawałek z prawej wysuń dwa razy, drugi z prawej raz, a trzeci też dwa razy (o ile dobrze pamiętam) - w każdym razie miej w pogotowiu, pod ręką wykonującą działania, pudełko z głową. Ta głowa po odpowiednim wysunięciu kawałków ściany sama wskoczy do tego mostu i będzie poruszała się po tych liniach. Wtedy wystarczy most opuścić i otworzyć drzwi :lol: :lol: :lol: Quote
PIKA Posted June 25, 2004 Posted June 25, 2004 Gdy pojawił się mniejszy od Argo 'konkurent' całkiem na SERIO ruszyła na niego i przegoniła. No i miała racje, co tu jakiś kurdupel będzie córce głowę (a raczej nie głowę :oops: ) zawracał :lol: Wybrała bardziej przystojnego zięcia :wink: Bila – Ciebie naprawdę z roboty wyrzucą :lol: Quote
Bila Posted June 25, 2004 Posted June 25, 2004 Pagaj, dzięki, jestem teraz w jakimś pokoiku, gdzie jest przesuwająca sie szafa, dwa kartony, idiotycznie kręcący sie zegar. ???????? Quote
argo Posted June 25, 2004 Posted June 25, 2004 :hmmmm: :roll: No i zagineły nam :wink: Panie w tajemniczych pokojach, komnatach z zegarami, kartonach oraz wannach wypełnionych ... no własnie? - CZYM? praca? :roll: :hmmmm: :confused: :wink: :lol: Quote
00000 Posted June 25, 2004 Posted June 25, 2004 :hmmmm: :roll: No i zagineły nam :wink: Panie w tajemniczych pokojach, komnatach z zegarami, kartonach oraz wannach wypełnionych ... no własnie? - CZYM? Argo, jakich wannach?! Ja tam żadnych wanien nie widziałam... 8) 8) 8) Quote
PIKA Posted June 25, 2004 Posted June 25, 2004 Argo, jakich wannach?! Ja tam żadnych wanien nie widziałam... 8) 8) 8) no trudno, żebyś widziała, :-? jak miałas łeb w kasetce :roll: i do tego pod ręka :roll: w trzecim pokoju ma się łeb w kasetce, w każdym razie miej w pogotowiu, pod ręką wykonującą działania, pudełko z głową. ja tam łeb na karku nosze 8) 8) 8) 8) Quote
argo Posted June 25, 2004 Posted June 25, 2004 MAAARTA? :o To TY :o 'wanny' nie uznajesz? :o ... nooo ... z olejkiem rózanym, szampionem i TEM :wink: niezbędnym 'dodatkiem' :roll: :wink: :lol: Quote
PIKA Posted June 25, 2004 Posted June 25, 2004 PIKA Pagajku co Ci? :o Klapa od kasetki żeś sie w główkę walła, czy se za mocno pachą przygniotłas? :o Quote
Samba Posted June 25, 2004 Posted June 25, 2004 Pagaj, dzięki, jestem teraz w jakimś pokoiku, gdzie jest przesuwająca sie szafa, dwa kartony, idiotycznie kręcący sie zegar. ???????? Ja juz dokladnie nie pamietam co gdzie i kiedy (gralam w to pol roku temu), ale zawsze mozesz zaczatowac. Na czacie gadalam takze po polsku i sie znalazlo calkiem sporo polskojezycznych :) Quote
00000 Posted June 26, 2004 Posted June 26, 2004 MAAARTA? :o To TY :o 'wanny' nie uznajesz? :o ... nooo ... z olejkiem rózanym, szampionem i TEM :wink: niezbędnym 'dodatkiem' :roll: :wink: :lol: Argo, jakby tam TAKAwanna była, to nie mogłabym jej nie zauważyć :lol: zwłaszcza 'niezbędnego dodatku' nie mogłabym przegapić :lol: :lol: :lol: Quote
00000 Posted June 26, 2004 Posted June 26, 2004 Pagajku co Ci? :o Pikuś, chyba mi coś zaszkodziło... ale wracam do formy.... powoli... :lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts