Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
wolem mieć psiura niż 'panienkę' :wink:

Kurde :lol: - czworonóg w majtasach baaardzo mnie pobudza do smiechu :oops: :grins:

:pepsi: :hmmmm: :gent:

:hand:

Jo tyż. Skrobnij no tylko Tadeuszu, czy miałeś już bliskie spotkanie hm, hm :hmmmm: , nie wiem już którego stopnia, gdy Argo biegał luzem i pojawiła się sunia w trakcie cieczki???

Ja miałam :evil: :evil: :evil: Mój Ty Boże, co przeżyłam :placz:

A teraz lipiec, a u mnie na osiedlu sucze mają swoje trudne dni.

Ale ja chyba będę miała trudniejsze, z Bilbusiem.

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted
Raczej na wytrych :wink:

Wsuń plakat pod drzwi i pogmeraj tym wytrychem w drzwiach...:D[/quote

:x Gmeram, gmeram i nie powiem, co z tego wychodzi, bo to niecenzuralne :evil: (to jest to co wiele labków lubi, dodam, ze śmierdzące :D ). No nic, będę gmerać dalej.

Posted

O Matko, drugi pokój, chyba mnie wyleją z pracy. Pagaj dzięki za pomoc. Ja jednak ciemnogród. Może ten mi się uda samej przejść

Posted

Bila, tych pokoi jest więcej, i coraz bardziej wciągają :evilbat:

Ale za to jaka radość jak się wszystkie przejdzie :lol: :lol: :lol:

Posted
O Matko, drugi pokój, chyba mnie wyleją z pracy.

Nie, chyba, a na pewno sgr7.gif

Moze się Pani czuc zwolniona

Swiadectwo pracy wyslemy poczta lit.gif

Z poważaniem

Szef hat.gif

Posted

Idzie mi... tu nasuwają się różne porównania (na usta cisną mi się różne

słówka powszechnie uważane za obelżywe) :wink: , ale NIE PODDAJE SIĘ.

Jak mi do jutra to nie wyjdzie to znów Ci będę marudzić. :P

Ja się chyba zaklikam na śmieć dzisiaj :evilbat:

Posted

Aleeeż, z WAS 'playGIRLLwomenki' :lol: :wink:

Dla 'rozrywki' zajrzyjcie sobie :roll: :wink: na poniższe linki

:roll: mozna sobie 'poćwiczyć' refleks :roll: . Mozna 'pobawić' się kluczem :wink: :lol:

noooo .... Można wiela :lol:

Życzę miłej 'zabawy' :roll: :lol:

http://www.alkomat.biz/refleksomierz.html

http://www.alkomat.biz/klucz.html

:roll: :wink:

:B-fly:

A teraz troszkę o moim 'amoroso' :roll:

Bezpośrednie 'zagrożenie' zapachem - z sąsiedniego balkonu - minęło. Sunia wyjechała. :lol:

Spotkaliśmy jednak inną. :lol: - o pół roku młodszą od Argo ON-ke. Razem ze swoją mamą.

Panienka była w początkowej fazie rozsiewania zapachów więc 'odgryzała' się dzielnie.

Ciekawa była reakcja 'matki'. Najpierw podbiegła bronić córki. Po dokładnym obwąchaniu 'rudzielca' stanęła sobie dostojnie z boku pozwalając na bieganie oraz igraszki.

Mało tego. :o :wink:

Gdy pojawił się mniejszy od Argo 'konkurent' całkiem na SERIO ruszyła na niego i przegoniła.

Po krótkiej zabawie i gonitwach wzięliśmy swoje psy na smycz i rozeszliśmy się.

O tęsknych spojrzeniach z obydwu stron nie wspomnę :roll: :roll:

BTW.

Po osiedlu prowadzamy się na smyczy.

Posted

Pagaj :modla: :help1: co zrobić, gdy w trzecim pokoju ma się łeb w kasetce, dziwny most (wypełniony kawałkami ze ścianyz drugiego pokoju?) :Help_2:

Posted

Kawałki ściany włóż w most (po kolei - pierwszy z prawej i dzie na pierwze z prawej miejsce itd.) a potem: pierwszy kawałek z prawej wysuń dwa razy, drugi z prawej raz, a trzeci też dwa razy (o ile dobrze pamiętam) - w każdym razie miej w pogotowiu, pod ręką wykonującą działania, pudełko z głową. Ta głowa po odpowiednim wysunięciu kawałków ściany sama wskoczy do tego mostu i będzie poruszała się po tych liniach. Wtedy wystarczy most opuścić i otworzyć drzwi :lol: :lol: :lol:

Posted
Gdy pojawił się mniejszy od Argo 'konkurent' całkiem na SERIO ruszyła na niego i przegoniła.

No i miała racje, co tu jakiś kurdupel będzie córce głowę (a raczej nie głowę :oops: ) zawracał :lol:

Wybrała bardziej przystojnego zięcia :wink:

Bila – Ciebie naprawdę z roboty wyrzucą :lol:

Posted

Pagaj, dzięki, jestem teraz w jakimś pokoiku, gdzie jest przesuwająca sie szafa, dwa kartony, idiotycznie kręcący sie zegar. ????????

Posted

:hmmmm: :roll:

No i zagineły nam :wink: Panie w tajemniczych pokojach, komnatach z zegarami, kartonach oraz wannach wypełnionych ... no własnie? - CZYM? praca? :roll:

:hmmmm: :confused: :wink:

:lol:

Posted
:hmmmm: :roll:

No i zagineły nam :wink: Panie w tajemniczych pokojach, komnatach z zegarami, kartonach oraz wannach wypełnionych ... no własnie? - CZYM?

Argo, jakich wannach?!

Ja tam żadnych wanien nie widziałam... 8) 8) 8)

Posted
Argo, jakich wannach?!

Ja tam żadnych wanien nie widziałam... 8) 8) 8)

no trudno, żebyś widziała, :-? jak miałas łeb w kasetce :roll: i do tego pod ręka :roll:

w trzecim pokoju ma się łeb w kasetce,
w każdym razie miej w pogotowiu, pod ręką wykonującą działania, pudełko z głową.

ja tam łeb na karku nosze 8) 8) 8) 8)

Posted

MAAARTA? :o

To TY :o 'wanny' nie uznajesz? :o ... nooo ... z olejkiem rózanym, szampionem i TEM :wink: niezbędnym 'dodatkiem' :roll:

:wink: :lol:

Posted
Pagaj, dzięki, jestem teraz w jakimś pokoiku, gdzie jest przesuwająca sie szafa, dwa kartony, idiotycznie kręcący sie zegar. ????????

Ja juz dokladnie nie pamietam co gdzie i kiedy (gralam w to pol roku temu), ale zawsze mozesz zaczatowac. Na czacie gadalam takze po polsku i sie znalazlo calkiem sporo polskojezycznych :)

Posted
MAAARTA? :o

To TY :o 'wanny' nie uznajesz? :o ... nooo ... z olejkiem rózanym, szampionem i TEM :wink: niezbędnym 'dodatkiem' :roll:

:wink: :lol:

Argo, jakby tam TAKAwanna była, to nie mogłabym jej nie zauważyć :lol:

zwłaszcza 'niezbędnego dodatku' nie mogłabym przegapić :lol: :lol: :lol: