PIKA Posted June 14, 2004 Posted June 14, 2004 Wlasnie, jaki powinno miec kolor? Ciemno zielony? Czy raczej jakis bordowy? Ma ktos jakiegos jaszczura na podoredziu, zeby mu zajrzec? :o A to miał być jaszczur a nie język? :o A to ja przepraszam :modla: :wink: Quote
Evelina Posted June 14, 2004 Posted June 14, 2004 :o A to miał być jaszczur a nie język? :o A to ja przepraszam :modla: :wink: Cus ci PIKA refleks nawala :roll: Quote
PIKA Posted June 14, 2004 Posted June 14, 2004 :o A to miał być jaszczur a nie język? :o A to ja przepraszam :modla: :wink: Cus ci PIKA refleks nawala :roll: A kto to słyszał, żeby psu z pyska jaszczury wychodziły ? :o czym ona tego biedaka karmi ? :( Quote
Samba Posted June 14, 2004 Posted June 14, 2004 Wlasnie, jaki powinno miec kolor? Ciemno zielony? Czy raczej jakis bordowy? Ma ktos jakiegos jaszczura na podoredziu, zeby mu zajrzec? :o A to miał być jaszczur a nie język? :o A to ja przepraszam :modla: :wink: To nie widac, ze to jaszczur rozdwojony???!?!?!?!? Bueeeeee..... :bigcry: :placz: Quote
Samba Posted June 14, 2004 Posted June 14, 2004 Evelinko, Ty mnie jedna rozumiesz... :kiss3: :kiss3: :kiss3: Quote
PIKA Posted June 14, 2004 Posted June 14, 2004 To nie widac, ze to jaszczur rozdwojony???!?!?!?!? Bueeeeee..... :bigcry: :placz: raaaaaaaaanyyyyyyy :o :o Samba, jak się dokładnie przyjrzałam to widac :calus: :lol: :lol: Quote
Evelina Posted June 14, 2004 Posted June 14, 2004 Evelinko, Ty mnie jedna rozumiesz... :kiss3: :kiss3: :kiss3: Samba, mnie jakos od razu sie skojarzylo, ze to mutant :wink: Quote
Samba Posted June 14, 2004 Posted June 14, 2004 Evelinko, Ty mnie jedna rozumiesz... :kiss3: :kiss3: :kiss3: Samba, mnie jakos od razu sie skojarzylo, ze to mutant :wink:No wlasnie pamietam i wspominam z zewnoscia... :popcorn: raaaaaaaaanyyyyyyy :o :o Samba, jak się dokładnie przyjrzałam to widac :calus: No, nareszcie! :laola: Quote
argo Posted June 15, 2004 Posted June 15, 2004 Jakieś kiepskie to zdjęcie - fatalnie wykadrowane... 8) 8) 8) Wedle mojej skromnej wiedzy o zasadach KOMPOZYCJI fotek wszystko jest ok :lol: ... i punkty główne zdjęcia, i 'zloty' podział zdjęcia są zastosowane 8) BTW. A czemu TO się stałaś 'takim' :wink: 'potrójnym' 8) 8) 8) ? :roll: Nie jest ok :lol: Głowę masz uciętą :lol: 8) 8) 8) Dalej twierdzę, ze troszku się na TYM :wink: znam :) :hmmmm: Twoja ocena wynika zapewne z tego, że patrzysz przez POTRÓJNE > 8) , ciemne w dodatku, okulary :hmmmm: POKAŻ na zdjęciu to co JA :roll: to ... :evil_lol: :gent: Quote
Evelina Posted June 15, 2004 Posted June 15, 2004 Dziewczyny :roll: :roll: :roll: Kcecie zebym jeszcze bardziej rozebrala... :roll: Wiem, wiem wolalybyscie glowe 8) Quote
PIKA Posted June 15, 2004 Posted June 15, 2004 :gent: :o :hmmmm: Tiaaaaaaa, co nowe zdjęcie to bardziej rozebrane :roll: czekamy na dalszy ciąg striptizu 8) Eve, ja Cie bardzo proszę, Ty mnie takimi tekstami nie podpuszczaj :roll: Wiem, wiem wolalybyscie glowe 8) Nie tutaj :-? :wink: Quote
Bila Posted June 15, 2004 Posted June 15, 2004 :o Widzę, że tu się zaczyna gorąco robić. :lol: No tak, w końcu lato. :) Quote
Bila Posted June 15, 2004 Posted June 15, 2004 :o Widzę, że tu się zaczyna gorąco robić. :lol: No tak, w końcu lato. :) Quote
Samba Posted June 15, 2004 Posted June 15, 2004 Dziewczyny :roll: :roll: :roll: Kcecie zebym jeszcze bardziej rozebrala... :roll: Wiem, wiem wolalybyscie glowe 8) Dawaj rozebrana glowe! :D Quote
PIKA Posted June 15, 2004 Posted June 15, 2004 Dziewczyny :roll: :roll: :roll: Kcecie zebym jeszcze bardziej rozebrala... :roll: Wiem, wiem wolalybyscie glowe 8) Dawaj rozebrana glowe! :D Którą? :hmmmm: Quote
argo Posted June 15, 2004 Posted June 15, 2004 :lol: HUZIA na 'misia'? 8) :hmmmm: :wink: :roll: :laugh2_2: A może jednak zagramy w pokerka :roll: ... roz ... roz ... :roll: :B-fly: :lol: :gent: Quote
PIKA Posted June 15, 2004 Posted June 15, 2004 :lol: HUZIA na 'misia'? Jak misio wyraźnie pokazuje, ze mu w futerku za gorąco :roll: A może jednak zagramy w pokerka :roll: ... roz ... roz ... :roll: Dobra :B-fly: Ale, ja karty rozdaje 8) Quote
argo Posted June 15, 2004 Posted June 15, 2004 A co TY sie tak rwiesz do ROZDAWANIA ?:roll: Każdy bedzie rozdawał. 8) KOLEJNO :roll: Najistotniejsze jest coby nam BANK 'pasował' :roll: :wink: Quote
PIKA Posted June 15, 2004 Posted June 15, 2004 :hmmmm: jak dobrze pamiętam to w pokerze to jest jeden rozdający 8) co to ma AS-a w rękawie 8) A bank też potrzymać mogę :roll: :wink: Quote
argo Posted June 15, 2004 Posted June 15, 2004 :lol: :hmmmm: jak dobrze pamiętam to w pokerze to jest jeden rozdający 8) Pika :lol: :roll: Towarzysko, towarzysko :wink: :lol: BEZ KOMERCJI :oops: :lol: A bank też potrzymać mogę :roll: :wink: Proszę TAK dalej :roll: a wyniki w pokera beda OSZAŁAMIAJĄCE ... :modla: :evil_lol: :gent: Quote
PIKA Posted June 15, 2004 Posted June 15, 2004 :lol: :hmmmm: jak dobrze pamiętam to w pokerze to jest jeden rozdający 8) Pika :lol: :roll: Towarzysko, towarzysko :wink: :lol: BEZ KOMERCJI :oops: :lol: Ależ ja mogę nie komercyjnie, towarzysko :oops: rozdawać :roll: I o co Ty mnie podejrzewasz,? :o Że ja od przyjaciół kasę za rozdawanie biorę :o A bank też potrzymać mogę :roll: :wink: Proszę TAK dalej :roll: a wyniki w pokera beda OSZAŁAMIAJĄCE ... :modla: :evil_lol: :gent: Szczególnie jak tego AS-a z rękawa wyjmę Quote
Samba Posted June 15, 2004 Posted June 15, 2004 A może jednak zagramy w pokerka :roll: ... roz ... roz ... :roll: :B-fly: :lol: :gent: Ja nie gram. Zawsze przegrywam w karty (bo mam szczescie w milosci). W przeciwnienstwie do tych, co maja szczescie w kartach ( wiec i pieniadze na milosc...) Quote
argo Posted June 15, 2004 Posted June 15, 2004 http://www.planetsmilies.com/smilies/rolleye/rolleye11.gif Samba]Ja nie gram. Samba :lol: Przeca to nie jest zwykły poker ale :roll: 'poker' :lol: :roll: ... :roll: :wink: Quote
Samba Posted June 15, 2004 Posted June 15, 2004 http://www.planetsmilies.com/smilies/rolleye/rolleye11.gif Samba]Ja nie gram. Samba :lol: Przeca to nie jest zwykły poker ale :roll: 'poker' :lol: :roll: ... :roll: :wink: Ja wiem, ja wiem i w normalnych okolicznosciach przyrody to ja sie generalnie ciesze na takie , ale aktualnie mnie boli gardlo, a przy moich zdolnosciach gierczych/graczowych/graczanych/grajacych, no w kazdym razie tych zdolnosciach na g, to by mi szybko zmarzlo i bym dostala jeszcze kaszelek. Ojej... Quote
PIKA Posted June 16, 2004 Posted June 16, 2004 by mi szybko zmarzlo Czy by ci zmarzło, czy nie, to chyba zależy od partera do gry :-? :roll: Quote
Recommended Posts