Samba Posted June 12, 2004 Posted June 12, 2004 No coz, ja patrze przez francuskie okulary :lol: :lol: Rozowe? :D Quote
PIKA Posted June 12, 2004 Posted June 12, 2004 Samba, no przeca mówiłam, nad woda zegarka nie mam :roll: w wodzie tym bardziej :lol: :wink: A ja wam powiem, co tam jest meskiego - nogi. :lol: Chyba, że to zdjęcie kobitki grajacej w piłke nożną :wink: Quote
Evelina Posted June 12, 2004 Posted June 12, 2004 A ja wam powiem, co tam jest meskiego - nogi. :lol: Chyba, że to zdjęcie kobitki grajacej w piłke nożną :wink:No wlasnie, kobitki nawet jesli w noge graja to se chociaz lydki depiluja ... :roll: Quote
argo Posted June 13, 2004 Posted June 13, 2004 A ja wam powiem, co tam jest meskiego - nogi. :lol: Chyba, że to zdjęcie kobitki grajacej w piłke nożną :wink:No wlasnie, kobitki nawet jesli w noge graja to se ... lydki depiluja ... :roll:Jak ja uwielbiam 'temat' :wink: nóg :roll: :roll: ... ale nie wszyscy musza je depilować :wink: :evil_lol: :roll: i strumyk (co prawdopodobnie plynal z wolna) ... i mostek... A, i piasek. Ooo :lol: Znam dalsze słowa 'tej' piosenki :roll: Samba :roll: :hmmmm: ... tego ... noo ... :roll: :wink: Quote
Samba Posted June 13, 2004 Posted June 13, 2004 Ooo :lol: Znam dalsze słowa 'tej' piosenki :roll: Samba :roll: :hmmmm: ... tego ... noo ... :roll: :wink: No... Czekam, czekam... :cool1: BTW ----> :drink1: <---- czemu ten lepek wypija latarke???! Quote
argo Posted June 13, 2004 Posted June 13, 2004 Ooo :lol: Znam dalsze słowa 'tej' piosenki :roll: Samba :roll: :hmmmm: ... tego ... noo ... :roll: :wink: No... Czekam, czekam... :cool1: BTW ----> :drink1: <---- czemu ten lepek wypija latarke???! :roll: Jeśli bedziesz 'czekała' :wink: z KWAŚNĄ :wink: > :cool1: minką i to w dodatku w OKULARACH :o to ... obawiam się, że niewiele się doczekasz ... nooo ... może nostalgicznych wspomnień :wink: Czemu 'lepek' pije 'latarkę'? - SAMA wytłumacz TEN 'Genialny' :wink: POMYSŁ :roll: :wink: Quote
PIKA Posted June 13, 2004 Posted June 13, 2004 Samba noo ... :roll: :wink: No... ...nooo :wink: Ale dialog :o :-? :shake: NIGDY nie mów 'NOOO :hmmmm: :wink: Quote
Samba Posted June 13, 2004 Posted June 13, 2004 Samba noo ... :roll: :wink: No... ...nooo :wink: Ale dialog :o :-? :shake: Bo my jestesmy piekielnie blyskotliwi... :silly: (ja zwlaszcza po kilku latarkach...) :blink: Quote
Samba Posted June 13, 2004 Posted June 13, 2004 i to w dodatku w OKULARACH :o Och! Ale ja jestem okularnica! (tyle, ze w szklach kontaktowych :P ) :ylsuper: Quote
PIKA Posted June 14, 2004 Posted June 14, 2004 Bo my jestesmy piekielnie blyskotliwi... :silly: Nooooo :roll: Quote
argo Posted June 14, 2004 Posted June 14, 2004 Och! Ale ja jestem okularnica! Cóż ... :roll: :lol: (tyle, ze w szklach kontaktowych :P ) Bezsprzecznie jesteś bardzo kontaktowa :P :wink: ale 'latarek' :drink1: do tego celu nie używasz - nieprawdaż? :roll: :wink: Quote
tunio Posted June 14, 2004 Posted June 14, 2004 a ja jestem calkowicie niekontaktowa 8) PEwnie dlatego ten przystojny Mulder sie mna nie zainteresowal :CyberSad: Quote
Samba Posted June 14, 2004 Posted June 14, 2004 Bezsprzecznie jesteś bardzo kontaktowa :P :wink: ale 'latarek' :drink1: do tego celu nie używasz - nieprawdaż? :roll: :wink: Naturalnie, ze nie! Mnie to tak samo, kuna, przychodzi... :shiny: Quote
Samba Posted June 14, 2004 Posted June 14, 2004 OCH! Mam stempelek nad zdjatkiem!!! Kolejka dla WSZYSTKICH! :drinking: :drink1: :beerchug: :drinka: :popcorn: :kaffee_2: :chlup: :pepsi: Quote
Madziorek Posted June 14, 2004 Posted June 14, 2004 Gratulacje!!! :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
PIKA Posted June 14, 2004 Posted June 14, 2004 Samba to za stempelek Ale chciałam zauwazyć, że Twojemu psu cos czarnego z nosa wychodzi :o Quote
Samba Posted June 14, 2004 Posted June 14, 2004 Ale chciałam zauwazyć, że Twojemu psu cos czarnego z nosa wychodzi :o To jest katar sienny. Bidula ma uczulenie na czarny bez... :cry: Quote
PIKA Posted June 14, 2004 Posted June 14, 2004 Ale chciałam zauwazyć, że Twojemu psu cos czarnego z nosa wychodzi :o To jest katar sienny. Bidula ma uczulenie na czarny bez... :cry: I dlatego smarka na czarno? :o Quote
Samba Posted June 14, 2004 Posted June 14, 2004 Ale chciałam zauwazyć, że Twojemu psu cos czarnego z nosa wychodzi :o To jest katar sienny. Bidula ma uczulenie na czarny bez... :cry: I dlatego smarka na czarno? :o Przeciez to oczywiste! Chociaz, jak sie dobrze przyjrzec, to ona to robi paszcza... Spod Hitlerka... :-? Quote
00000 Posted June 14, 2004 Posted June 14, 2004 Jakieś kiepskie to zdjęcie - fatalnie wykadrowane... 8) 8) 8) Wedle mojej skromnej wiedzy o zasadach KOMPOZYCJI fotek wszystko jest ok :lol: ... i punkty główne zdjęcia, i 'zloty' podział zdjęcia są zastosowane 8) BTW. A czemu TO się stałaś 'takim' :wink: 'potrójnym' 8) 8) 8) ? :roll: Nie jest ok :lol: Głowę masz uciętą :lol: 8) 8) 8) Quote
PIKA Posted June 14, 2004 Posted June 14, 2004 Chociaz, jak sie dobrze przyjrzec, to ona to robi paszcza... Spod Hitlerka... :-? znaczy robaki ma a nie katar :roll: Jakieś kiepskie to zdjęcie - fatalnie wykadrowane... 8) 8) 8) Wedle mojej skromnej wiedzy o zasadach KOMPOZYCJI fotek wszystko jest ok Nie jest ok :lol: Głowę masz uciętą :lol: 8) 8) 8) Bo Argo to "Jeździec bez Głowy" 8) Quote
Samba Posted June 14, 2004 Posted June 14, 2004 znaczy robaki ma a nie katar :roll: Och! Moja sztuka pozostaje niezrozumiana przez wspolczesnych... :onfire: Czuje sie jak Norwid... :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
PIKA Posted June 14, 2004 Posted June 14, 2004 znaczy robaki ma a nie katar :roll: Och! Moja sztuka pozostaje niezrozumiana przez wspolczesnych... :onfire: Czuje sie jak Norwid... znaczy ja wszystko rozumiem, :roll: tylko nie rozumiem, czemu to "cos" jest czarne :hmmmm: Quote
Samba Posted June 14, 2004 Posted June 14, 2004 znaczy robaki ma a nie katar :roll: Och! Moja sztuka pozostaje niezrozumiana przez wspolczesnych... :onfire: Czuje sie jak Norwid... znaczy ja wszystko rozumiem, :roll: tylko nie rozumiem, czemu to "cos" jest czarne :hmmmm: Ojejku, bo jakby bylo za bardzo kolorowe, to by za duzo wazylo, a tam wchodzi tylko 15 kB. Poza tym zaczelam rysowac na czarno, a wrodzonemu leniowi inside nie chcialo sie zmienic, jak sie okazalo, ze passssowaloby inne... Wlasnie, jaki powinno miec kolor? Ciemno zielony? Czy raczej jakis bordowy? Ma ktos jakiegos jaszczura na podoredziu, zeby mu zajrzec? Quote
Recommended Posts