Samba Posted June 11, 2004 Posted June 11, 2004 Dokładnie :D Na niektórych zdjęciach Pagaj też wygląda dostojnie :D Na tych, kiedy spi...? :P Quote
00000 Posted June 11, 2004 Posted June 11, 2004 Jak śpi to wygląda różnie, ale NA PEWNO nie dostojnie :lol: :lol: :lol: Raczej jak cielak... :D Quote
argo Posted June 11, 2004 Posted June 11, 2004 :lol: Argo też raz wyglada tak > :lol: w czasie odpoczynku tak > a w czasie zabawy tak > :lol: :roll: :lol: Quote
Samba Posted June 11, 2004 Posted June 11, 2004 :lol: Argo też raz wyglada tak :oops: :oops: :oops: :oops: O mamusiu, a ja caly czas myslalam, ze Argo to chlopczyk, a nie dziewczynka... :oops: :oops: :oops: :oops: Quote
PIKA Posted June 11, 2004 Posted June 11, 2004 Samba przeciez Argo to chłopczyk :lol: Z czego wnioskujesz, że dziewczynka? :o Quote
Evelina Posted June 11, 2004 Posted June 11, 2004 Samba masz jeszcze watpliwosci ? :roll: Nooo ale Tadeusza w takiej pozie jeszcze nie znalazlam, wiec wierzmy mu na slowo, ze rowniez jest chlopczykiem 8) Quote
PIKA Posted June 11, 2004 Posted June 11, 2004 Nooo ale Tadeusza w takiej pozie jeszcze nie znalazlam, wiec wierzmy mu na slowo, ze rowniez jest chlopczykiem 8) A może Samba myśli, że właściciel psa Argo to kobieta :hmmmm: Bo właściwie żadnego dowodu na płec Pana Argo to nie ma :roll: Quote
Samba Posted June 11, 2004 Posted June 11, 2004 Nooo ale Tadeusza w takiej pozie jeszcze nie znalazlam, wiec wierzmy mu na slowo, ze rowniez jest chlopczykiem 8) A może Samba myśli, że właściciel psa Argo to kobieta :hmmmm: Bo właściwie żadnego dowodu na płec Pana Argo to nie ma :roll: Ojej, bo jakos mi sie pozajaczkowalo, ze Tadeusz napisal "wygladala", a nie, ze "wyglada". Jednakze to jest dowod wystarczajacy 8) Co do plci Pana Argo, to ja na wszelki wypadek nie bede sie upierac, bo jeszcze w konsekwencji zamkna nam topic, a fajny i juz sie do niego przyzwyczailam... Quote
argo Posted June 12, 2004 Posted June 12, 2004 Co do plci Pana Argo ... :hmmmm: :wink: bardziej 'rozbieranymi' zdjęciami nie dysponuję :roll: :roll: :wink: Quote
00000 Posted June 12, 2004 Posted June 12, 2004 :wink: bardziej 'rozbieranymi' zdjęciami nie dysponuję :roll: :roll: :wink: Jakieś kiepskie to zdjęcie - fatalnie wykadrowane... 8) 8) 8) Quote
PIKA Posted June 12, 2004 Posted June 12, 2004 :hmmmm: :wink: bardziej 'rozbieranymi' zdjęciami nie dysponuję :roll: :o :o A jakbyś dysponował, to byś zamieścił ? :o :o Quote
argo Posted June 12, 2004 Posted June 12, 2004 Jakieś kiepskie to zdjęcie - fatalnie wykadrowane... 8) 8) 8) :hmmmm: :wink: Wedle mojej skromnej wiedzy o zasadach KOMPOZYCJI fotek wszystko jest ok :lol: ... i punkty główne zdjęcia, i 'zloty' podział zdjęcia są zastosowane 8) BTW. A czemu TO się stałaś 'takim' :wink: 'potrójnym' 8) 8) 8) ? :roll: argo napisał: :wink: bardziej 'rozbieranymi' zdjęciami nie dysponuję :roll: :o :o A jakbyś dysponował, to byś zamieścił ? :o :o Aleeś mnie INTELIGENTNIE 'przygwoździła' :lol: :modla: :lol: :hmmmm: ... jak tu odpowiedzieć? :roll: ... :hmmmm: autentycznie mózg się mi 'lasuje' :wink: OOOOO, juz WIEM :buzi: NIGDY !... nie mów 'NIGDY' :roll: , NIGDY nie mów ZAWSZE :wink: , NIGDY nie mów 'NOOO" :wink: :sg168: :saint1: :wink: :B-fly: Quote
Samba Posted June 12, 2004 Posted June 12, 2004 Co prawda wasow nie widac, ale zegarek jest baaardzo meski... 0X Quote
argo Posted June 12, 2004 Posted June 12, 2004 ZUZA :lol: Wąsów nie widać bo ich nie noszę. :roll: A z 'meskich' rzeczy jedynie zegarek wpadł Tobie w :roll: oczęta :roll: ? :wink: Quote
Samba Posted June 12, 2004 Posted June 12, 2004 ZUZA :lol: Wąsów nie widać bo ich nie noszę. :roll: A z 'meskich' rzeczy jedynie zegarek wpadł Tobie w :roll: oczęta :roll: ? :wink: Zegarek mi wpadl, bo go nie nosze :) i stanowi dla mnie mile urozmaicenie. No dobra, przyznaje, z 'meskich' rzeczy wpadl mi jeszcze w oczy Argo :P . No i kij i strumyk (co prawdopodobnie plynal z wolna) i mostek. A, i piasek. Quote
PIKA Posted June 12, 2004 Posted June 12, 2004 :hmmmm: ... jak tu odpowiedzieć? :roll: ... :hmmmm: autentycznie mózg się mi 'lasuje' :wink: OOOOO, juz WIEM :buzi: NIGDY !... nie mów 'NIGDY' :roll: , NIGDY nie mów ZAWSZE :wink: , NIGDY nie mów 'NOOO" :wink: :sg168: :saint1: :wink: :B-fly: no i mnie tez sie mózg zlasował, :roll: Bo jak w tej sytuacji :roll: ZAWSZE kiedy sie chce powiedziec "TAK" ? :roll: ZUZA :lol: Wąsów nie widać bo ich nie noszę. :roll: A z 'meskich' rzeczy jedynie zegarek wpadł Tobie w :roll: oczęta :roll: ? :wink: A co innego miało jej wpaść? :niewiem: Przeca tam nic innego nie widac :niewiem: No dobra, przyznaje, z 'meskich' rzeczy wpadl mi jeszcze w oczy kij i strumyk i mostek. A, i piasek. A ja tam meskiego kija nie widze :oops: :roll: Ty roentgena w oczach masz? :o Quote
Samba Posted June 12, 2004 Posted June 12, 2004 A ja tam meskiego kija nie widze :oops: :roll: Ty roentgena w oczach masz? :o Nie mam, ale znam sie na rodzajnikach :bigcool: Quote
PIKA Posted June 12, 2004 Posted June 12, 2004 Samba dopóki Ci sie nie pozajączkuje? :roflt: :wink: Quote
Evelina Posted June 12, 2004 Posted June 12, 2004 Samba, ja widze t-shirt i szorty rodzaju meskiego Quote
Samba Posted June 12, 2004 Posted June 12, 2004 Samba dopóki Ci sie nie pozajączkuje? :roflt: :wink: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Quote
Samba Posted June 12, 2004 Posted June 12, 2004 Samba, ja widze t-shirt i szorty rodzaju meskiego Ja widze koszulke, a nie T-shirt, a szorty sa jak usta. Albo schody i perfumy. :ghost_2: Quote
PIKA Posted June 12, 2004 Posted June 12, 2004 Samba dopóki Ci sie nie pozajączkuje? :roflt: :wink: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :calus: A ja oświadczam, że czasami chodzę w meskich T-shirtach a i mam spodenki rodzaju męskiego :lol: :lol: Więc to o niczym nie świadczy 8) Quote
Samba Posted June 12, 2004 Posted June 12, 2004 A ja oświadczam, że czasami chodzę w meskich T-shirtach a i mam spodenki rodzaju męskiego :lol: :lol: Więc to o niczym nie świadczy 8) A zegarek? Zegarek jaki nosisz? Ja swojego czasu nosilam damski, ale potem Smba odgryzla mi pasek i sie odzwyczailam :roll: Quote
Evelina Posted June 12, 2004 Posted June 12, 2004 Samba, ja widze t-shirt i szorty rodzaju meskiego Ja widze koszulke, a nie T-shirt, a szorty sa jak usta. Albo schody i perfumy. :ghost_2:No coz, ja patrze przez francuskie okulary :lol: PIKA i biustonosz tez masz meski ? :lol: Quote
PIKA Posted June 12, 2004 Posted June 12, 2004 A zegarek? Zegarek jaki nosisz? Ja swojego czasu nosilam damski, ale potem Smba odgryzla mi pasek i sie odzwyczailam :roll: Nad wodą? , żadnego :lol: A jesli juz to na metalowej branzoletce, więc pies sie nie dobierze :lol: PIKA i biustonosz tez masz meski ? :lol: :hmmmm: nie wiem, czy takie są :hmmmm:, ale jak sa to na pewno by na mnie nie pasowały :roll: Quote
Recommended Posts