Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to dzisiaj pobudka o 5 rano - dwie mordy mi wtykają nos pod kołdrę :lol: I na spacerek! Teraz odsypiają ;)

Zabawa jest na całego - ludzie nie wiedza, który to Docent (dopiero teraz widać, że on jest ciemny :lol: ), wręcz je mylą, a dla mnie to one sa zupełnie różne :lol:

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

ja jestem ma LMG na yahoo - listy przychodza Ci na maila jak chcesz - a jak nie, to tam wchodzisz i jest jedna taka długa lista - jak na forum, w jednym temacie - i czytasz ;)

Posted

Gazus ale gdzie z tej strony startowej mam kliknac bo ja zadnej dlugiej listy z tematami nie widze :)
hihi juz mi dziala yahoo

hihi ja sobie w ogrodku cwiczylam targetowanie z Yoghim a tu przechodzi dalszy kuzyn mojego faceta z malutkim borderkiem facet ma owce i powiedzial ze jak sie spisze to maluch bedzie owce zaganial do zagrody! fajne zajecie jak dla bordera Yoghi bedzie mial kolege bordera
tak to nie moze byc ze Yoghi bedzie mial kolege w rankingu ras madrzejszych od niego-labradora..tozto pracowac trzeba

Posted

No BC muszą pracować - bez tego więdną jak kwiatki...

No, ale tutaj raczje o psach z innej grupy temat...

Ciekawe, czy nas połączą kiedyś z innymi retrieverami :-(
Zachraniarko, wiaodmo coś o tym?

Posted

My też jedziemy jutro :-)
Delta fajnie, że też będziecie. Przynajmniej nie bedziemy odosobnione w naszej odmienności :evil_lol:
Dobra ide się pakować, bo mama na mnie krzyczy :diabloti:
Pa Pa :bye:

Posted

to zycze udanego wypadu!
Delta ja juz sie na inne grupy dyskusyjne nie zapisuje bo jestem zalogowana na polskich i wloskich forach i za niedlugo juz tego nie ogarne :D

Posted

moth wysłałam ci PW, bo nie wiem czy można podawać adresy innych forów ;)

W końcu u mnie ładne słoneczko i troszkę cieplej :)
Ktoś jest na wystawie sopockiej?