Gazuś Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 No to dzisiaj pobudka o 5 rano - dwie mordy mi wtykają nos pod kołdrę :lol: I na spacerek! Teraz odsypiają ;) Zabawa jest na całego - ludzie nie wiedza, który to Docent (dopiero teraz widać, że on jest ciemny :lol: ), wręcz je mylą, a dla mnie to one sa zupełnie różne :lol: Quote
cuciola Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 zapisalam sie na liste klikerowa http://groups.yahoo.com/group/kliker/ czy ktos mi poradzi jak tam sie czyta posty? bo nie za bardzo umiem sie dopatrzec.. Quote
Gazuś Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 ja jestem ma LMG na yahoo - listy przychodza Ci na maila jak chcesz - a jak nie, to tam wchodzisz i jest jedna taka długa lista - jak na forum, w jednym temacie - i czytasz ;) Quote
cuciola Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Gazus ale gdzie z tej strony startowej mam kliknac bo ja zadnej dlugiej listy z tematami nie widze :) hihi juz mi dziala yahoo hihi ja sobie w ogrodku cwiczylam targetowanie z Yoghim a tu przechodzi dalszy kuzyn mojego faceta z malutkim borderkiem facet ma owce i powiedzial ze jak sie spisze to maluch bedzie owce zaganial do zagrody! fajne zajecie jak dla bordera Yoghi bedzie mial kolege bordera tak to nie moze byc ze Yoghi bedzie mial kolege w rankingu ras madrzejszych od niego-labradora..tozto pracowac trzeba Quote
Sonika Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 http://www.retriever.pl/ - wszechswiatowy zjazd retrieverów Szkoda, ze tak daleko :/ Idzie ktos z was? :) Quote
Gazuś Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 No BC muszą pracować - bez tego więdną jak kwiatki... No, ale tutaj raczje o psach z innej grupy temat... Ciekawe, czy nas połączą kiedyś z innymi retrieverami :-( Zachraniarko, wiaodmo coś o tym? Quote
Ania_Carmen Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 My też jedziemy jutro :-) Delta fajnie, że też będziecie. Przynajmniej nie bedziemy odosobnione w naszej odmienności :evil_lol: Dobra ide się pakować, bo mama na mnie krzyczy :diabloti: Pa Pa :bye: Quote
Czoko Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='Sonika']http://www.retriever.pl/ - wszechswiatowy zjazd retrieverów Idzie ktos z was? :) Ja się wybieram o ile mój kundelek zostanie wpuszczony. Quote
cuciola Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 to zycze udanego wypadu! Delta ja juz sie na inne grupy dyskusyjne nie zapisuje bo jestem zalogowana na polskich i wloskich forach i za niedlugo juz tego nie ogarne :D Quote
Gazuś Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Ciucci, skąd ja to znam? ;) Ja tam bywam teraz tylko na DGM i LMG ;) Quote
cuciola Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 ja na dgm i na labradory.info i FMZ i na 2 wloskich Quote
Gazuś Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Sonika napisał(a):Jakie to jest forum LMG? Lista Miłośników Goldenów ;) Quote
zachraniarka Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Gazuś napisał(a):Ciekawe, czy nas połączą kiedyś z innymi retrieverami :-( Zachraniarko, wiaodmo coś o tym? Na razie cisza.. Quote
moth Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Sonika napisał(a):Jakie to jest forum LMG? A FMZ? :-o Quote
cuciola Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Forum Milosnikow Zwierzat :D Dzisiaj Yoghi konczy 3 miesiace! pijemyyyyy Quote
moth Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 cuciola napisał(a):Forum Milosnikow Zwierzat :D A jaki jest adres? Quote
aleb Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 moth wysłałam ci PW, bo nie wiem czy można podawać adresy innych forów ;) W końcu u mnie ładne słoneczko i troszkę cieplej :) Ktoś jest na wystawie sopockiej? Quote
cuciola Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 aleb a ja cie dalej bede o fotki Uli i Figi meczyc!!! dawaj! Gazus sie wybiera o ile sie nie myle Quote
Gazuś Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Już PO wystawie :)Ale jutro jadę znowu - tym razem do beagielki :) Quote
moth Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 [quote name='aleb']moth wysłałam ci PW Dziekuję. Ale jednak wizualnie, dogomania jest najlepsza. :lol: Quote
cuciola Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 zalezy jakiej rasy masz psa..ja tam najbardziej uwielbiam labradory.info bo kazdy ma labradora :) Quote
moth Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Znam labradory.info ale jak dla mnie mało czytelne. Straszny natłok kolorów. :evil_lol: Dogomania jest jakaś taka przejrzysta. Quote
Recommended Posts