Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

zdalam zdalam hihihi..jestem juz na 2 roku!
pijemyyyyyyyyyyyyyyy nie moge w to uwierzyc!!!
babka sobie papierosy palila jak mnie pytala ale nie byla chamska! zdalam! jejku jak sie ciesze! ksiazka 1000 stronna..kodeks cywilny prawo prywatne

Posted

To huuurrrra!!:-D :-D :klacz: :klacz:
Też tak kiedyś miałam - najpierw zakuwanie, stresik, zwykle smunta i znudzona twarz egzaminatora, a potem impra :loveu: :loveu: bo się zdało! Ale to dawne dzieje:evil_lol:

Posted

dzieki wam!
teraz nareszcie bede miala czas na wydrukowanie e-bookow o psach i odswiezenie wiedzy jak to sie oseska wychowywalo :D
a jutro juz brat Yoghiego idzie do nowego domku wiec Yoghi bedzie z samymi siostrami..to sobie podwladne zrobi! dobrze ze jeszcze ich tam Karla mamusia pilnuje!

ale wiecie jak na sercu lzej jak sie wie ze juz te 1000 stron mozna zapomniec...
inaczej musialabym powtarzac przez wakacje bo nastepny termin egzaminu jest we wrzesniu

Posted

cuciola napisał(a):
to odliczamy:
do odebrania malucha zostalo 6 dni!

Ooo już tylko 6 dni? Jak to szybko zleciało...

Ja własnie dzis wrociłam z gór, opaliłam się i w ogóle świetnie było :cool3: . Chce tam wrócić :(

Posted

No więc - my jutro jedziemy sobie do W-wki :cool3:
Wykombinowałam tak, że domek mamy darmowy, pod W-wą, w domku weekendowym u rodzinki dalszej. Domek nawet duży, bo 3 pokoje są, łazienka jest, kuchnia też...No i ogród dla psisk! :lol: I las obok... :lol:
Trzymajcie kciuki, bo musze z Białą championat skończyć :lol:

Posted

:evil_lol: a my wlasnie co wrocilismy :placz:
Szkoda, ze tylko trzy dni bylismy na tym kempingu. Moge tam zamieszkac na stale :p Zaraz zabieram sie za sciaganie zdjec z aparatu :cool3:

Posted

cucci to na tak długo wyjezdzasz? :) Będziesz u babci, zgadza sie?

Ja też jeszcze chciałabym wyjechac, najchetniej znowu w te same miejsce, ale to wszystko zalezy od rodziców...

aliw pokazuj fotki :razz:

Posted

Ciucci, więc wielkie gratulacje (chociaż pewnie będą bardziej Twojego TZta obchodzić) z powodu wygranej Włochów :cool3: Kibicopwałam duchowo oglądając Cinderella Story - ale zawsze.
Ps - Doc był 2/13, jutro napiszę szerzej w wystawowie, jak dotrę do domu.
Buziaki Kochani :)